in ,

Başrolünde Michelle Pfeiffer’ın Yer Aldığı Noel Komedisi “Oh. What. Fun.” Geliyor

Oh. What. Fun. filmi duyuruldu. Michelle Pfeiffer’ın başrolünde yer aldığı Amazon MGM yapımı, izleyicileri bir Noel partisine davet ediyor.

Oh. What. Fun. Film - Michelle Pfeiffer
- Reklam -
- Reklam -

Oh. What. Fun. filmi için bekleyiş başladı. Komedi türündeki yapımın başrolünde Oscar adayı aktris Michelle Pfeiffer yer alırken filmin Prime Video’da yayınlanacağı bildiriliyor.

The Big Sick’in yönetmeni Michael Showalter’ın yazar, yapımcı ve yönetmen koltuğunda oturacağı komedi filmi; Amazon MGM imzasını taşıyacak.

French Exit ve Murder on the Orient Express gibi yapımlarda Michelle Pfeiffer çok çeşitli rollerle izleyicilerin karşısına çıkan aktris, bu defa bir komedi filminde başrolü üstlenecek. Pfeiffer’ın canlandırdığı Claire Clauster karakteri, ailesi için özel bir Noel partisi düzenliyor. Ancak akrabaları onu unutunca Claire onlar için çarpıcı bir plan kurgulayarak ortadan kaybolacak.

- Reklam -

Oh. What. Fun. - Michelle Pfeiffer

Oh. What. Fun. Filmi Hakkında Bilinen Detaylar Sınırlı

Yapımın oyuncu kadrosunda Michelle Pfieffer dışında henüz bir isim açıklanmış değil. Pfieffer da yönetmen Showalter da yoğun bir çekim takvimini arkalarında bırakıyorlar. Showalter son olarak Anne Hathaway ve Nicholas Galitzine’in başrollerini paylaştığı bir başka Amazon yapımı The Idea of You’yu yazıp yönetmişti. Galasını SXSW 2024’te yapan filmin 2 Mayıs 2024’te gösterime girmesi bekleniyor.

Pfeiffer ise en son Marvel Sinematik Evreni’nde geçen Antman üçlemesinin üçüncü filmi Ant-Man and the Wasp: Quantumania’da Janet Van Dyne rolüyle izleyicilerin karşısına çıktı. Yıldız oyuncu ayrıca 2022’de yayınlanan Showtime dizisi The First Lady’de Betty Ford rolünü canlandırdı. Yapım Amerika Birleşik Devletleri’nin First Lady’lerini konu alıyordu.

Oh. What. Fun. Yeni Film - Michelle Pfeiffer

- Reklam -

Michelle Pfeiffer’ın geçmişteki unutulmaz rolleri arasında Batman Returns’teki Catwoman (Selina), Dangerous Liaisons’taki Madame de Tourvel ve The Fabulous Baker Boys’taki Susie Diamond yer alıyor.

Oh. What. Fun. için henüz bir yayın tarihi belirtilmese de yapımın 2024 ya da 2025’in Noel döneminde Prime Video aracılığıyla izleyicilerin karşısına çıkacağı tahmin ediliyor.

İlginizi çekebilir: En İyi Romantik Animeler

Oh. What. Fun. filmi hakkında beklentileriniz ne yönde? Görüşlerinizi Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, sinema dünyasından yeni gelişmeler için bizleri Google News’ten takibe alabilirsiniz.

Kaynak: Collider

Eda Aydın

1992 yılında Bursa'da doğdum. Radyo, Sinema ve Televizyon Bölümü mezunuyum. Filmler, kitaplar hakkında inceleme ve görüş yazıları yazıyorum. Tanpınar'ı seviyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Yellowstone 5. Sezon 2. Kısım Bölüm Sayısı

“Yellowstone” Final Sezonu için Planlanan Bölüm Sayısı Artırıldı

Sınır: Kerem Işık'ın Yeni Öykü Kitabı Çıktı

Ödüllü Yazar Kerem Işık’ın Yeni Öykü Kitabı “Sınır” Okurla Buluşuyor