in ,

“Yellowstone”un Yeni Dizisinde Başroller Matthew McConaughey ve Michelle Pfeiffer’a Emanet Edilebilir

Yeni Yellowstone dizisi, yıldızlarla dolu bir oyuncu kadrosu ile ekrana taşınabilir. Matthew McConaughey ve Michelle Pfeiffer, yapım için görüşülen isimler arasında.

Yeni Yellowstone Dizisi Başrolleri - Matthew McConaughey - Michelle Pfeiffer
- Reklam -
- Reklam -

Yeni Yellowstone dizisinde başroller yakın zamanda belli olacak. Oscar adayı Michelle Pfeiffer projeye bir adım daha yakın görülürken Oscarlı aktör Matthew McConaughey ile de görüşmeler devam ediyor.

Taylor Sheridan ve John Linson ikilisi tarafından yaratılan Neo-Western türü Yellowstone dizisi ekran yolculuğuna 2018’de başladı. Başrolünde Kevin Costner’ın yer aldığı Paramount Network yapımı 5. sezonuyla bu yıl içerisinde final yapacak.

Ancak Paramount’un Yellowstone ile ilgili planları çok daha kapsamlı. Dutton Ailesi’nin geçmişini konu alan 1883 ile 1923 dizileri ile geniş bir evrenin temelleri atılmıştı. Yapımcıların sıradaki projesi ise ana diziden sonrasını takip edecek yeni bir spin-off projesi etrafında şekilleniyor. Merakla beklenen devam dizisinde ise kadro çalışmaları devam ediyor.

- Reklam -

Yeni Yellowstone Dizisi Başroller - Matthew McConaughey - Michelle Pfeiffer

Yeni Yellowstone Dizisi için Kadro Çalışmaları Sürüyor

Yeni Yellowstone dizisi, ana diziden bazı oyuncuları da içerecek yeni bir spin-off ile macerasını sürdürecek. Puck News’in haberine göre başroller için görüşmelerin yapıldığı oyuncular arasında Interstellar, True Detectiv ve Dallas Buyers Club yapımlarıyla tanınan Matthew McConaughey başı çekiyor. Ona What Lies Beneath ve One Fine Day filmleriyle tanınan Michelle Pfeiffer eşlik ediyor.

Gelen bilgiler arasında McConaughey’nin başrol için en ideal tercih olarak görüldüğü aktarılırken oyuncunun “senaryoyu görene kadar” imza atmayacağı da belirtiliyor.

Yeni Yellowstone Dizisi Başrolleri - Matthew McConaughey

Dizinin kadın başrolü için düşünülen Pheiffer ile de görüşmeler devam ediyor. Puck News, görüşmelerin gelecek iki hafta içerisinde olumlu ya da olumsuz sonuçlanmasının beklendiğine dikkat çekiyor.

Popüler dizide Beth ve Rip’i canlandıran Kelly Reilly ve Cole Hauser ikilisinin spin-off’taki gelecekleri ise ücret pazarlığı aşamasının ardından belli olacak.

- Reklam -

Kayce karakterini canlandıran Luke Grimes da spin-off için görüşmeler yapan oyuncular arasında yer alıyor. Yeni dizinin bir tür “köprü” görevi göreceği ve izleyicileri gelecek yapımlara hazırlayacağı belirtiliyor.

Yellowstone 5. Sezon ile Final Yapacak

Yellowstone evreninde yer alan diğer spin-off dizileri Harrison Ford, Nicole Kidman ve Morgan Freeman gibi ses getiren oyunculara yer vermişti.

Yellowstone final sezonunun ikinci kısmı Kasım 2024 tarihinde yayınlanmaya başlayacak.

Siz Yellowstone evreninin yeni spin-off’u hakkında nasıl bir beklentiye sahipsiniz? Görüşlerinizi Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, daha fazlası için bizleri Google News’ten takibe alabilirsiniz.

Kaynak: Games Radar

Devrim Beyaz

Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunuyum. 2016'dan beri serbest editörlük yapıyor, çeşitli internet siteleri ve dergiler için haber ve incelemeler kaleme alıyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Dune 3 Film - Denis Villeneuve

Denis Villeneuve, “Dune 3” Filmi ile Seriyi Noktalamayı Planlıyor

Jen Minkman - Söyleşi

Hollandalı Bilimkurgu ve Fantazi Yazarı Jen Minkman ile Söyleşi | “Macera ve Gizem Sevenlere…”