in ,

Sydney Sweeney, “Euphoria” 3. Sezon Çekimlerinin Yakında Başlayacağını Duyurdu

Euphoria 3. sezon çekimleri yakında başlıyor. HBO dizisi yeni sezonuyla geri dönmeye hazırlanıyor.

Euphoria 3. Sezon Çekimleri - Sydney Sweeney
- Reklam -
- Reklam -

Euphoria 3. sezon prodüksiyon aşamasına geçiyor. Dizinin yıldız oyuncularından Sydney Sweeney çekimlerin çok yakında başlayacağını açıkladı.

Sam Levinson’ın yaratıcı koltuğunda oturduğu Euphoria dizisi 3. sezon bölümleriyle geri dönmeye hazırlanıyor. Yayın macerasına 2019’da başlayan yapımın ikinci sezonu 2022’de yayınlanmış; hayranlarsa büyük bir merakla gözlerini 3. sezona dikmişti.

HBO The Last of Us, The White Lotus ve Euphoria’nın yeni sezonlarının 2025 yılında izleyicilerin karşısına çıkacağını duyurmuştu.

- Reklam -

Zendaya, Hunter Schafer, Jacob Elordi ve Sydnew Sweeney’in başrollerini paylaştığı dizi bugüne kadar toplamda 9 Primetime Emmy ödülünün sahibi oldu.

Euphoria 3. Sezon Çekim - Sydney Sweeney

Dizide Cassie Howard karakterini canlandıran Sweney, GQ Magazine’e verdiği demeçte yeni sezon çekimlerinin yakında başlayacağını duyurdu.

Euphoria 3. Sezon Prodüksiyon Aşamasına Geçmeye Hazırlanıyor

Yapım hakkında az ama öz konuşan Sweeney üçüncü sezonun izleyicileri şaşırtacağının sözünü verdi. Çekimlerin yakında başlayacağını doğrulayan oyuncu, gelecek sezonun önceki sezondan daha farklı olacağını da dile getirdi.

26 yaşındaki oyuncu, “Bence bu iyi bir şey. Çünkü birinci ve ikinci sezonlar da çok farklıydı,” değerlendirmesinde bulundu.

Sweeney’nin oyunculuk kariyeri Euphoria dizisiyle yükselişe geçmişti. Aktris geçen yıl Anyone But You filmiyle adından söz ettirmiş; ayrıca bu yıl vizyona giren Sony imzalı Madame Web’de de izleyicilerin karşısına çıkmıştı.

Angus Cloud - Euphoria

Yoğun bir çekim takvimine sahip olan oyuncuya, 4. sezonun olup olmayacağı sorulduğunda ise Sweeney şunları ifade etti:

- Reklam -

“Dürüst olmak gerekirse bunu bilmiyorum. Bence Cassie ile anlatılacak daha fazla hikâye varsa, evet. Çünkü bu rolü ve topluluğu seviyorum. Ama hikâyenin hakkını veren neyse o olur.”

Euphoria 3. Sezonda Eksikler Var

Öte yandan geçen bu süreçte yapımda Fezco karakterini canlandıran Angus Cloud’un beklenmedik bir şekilde hayata veda etmesiyle hayranlar büyük bir üzüntüyle karşı karşıya gelmişti.

Bununla birlikte dizinin öne çıkan karakterlerinden Kat Hernandez’i canlandıran Barbie Ferreira da diziden ayrılma kararı almıştı.

Barbie Ferreira, Euphoria ayrılık

Dolayısıyla yeni sezon, kadroda hissedilebilecek boşluklarla ekranlara konuk olacak.

Euphoria 3. sezon 2025 yılı içerisinde yayınlanacak olsa da net prömiyer tarihi şimdilik bilinmiyor.

Yeni sezon hakkındaki beklentilerinizi Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, daha fazlası için bizleri Google Haberler’den takibe alabilirsiniz.

Kaynak: Collider

Eda Aydın

1992 yılında Bursa'da doğdum. Radyo, Sinema ve Televizyon Bölümü mezunuyum. Filmler, kitaplar hakkında inceleme ve görüş yazıları yazıyorum. Tanpınar'ı seviyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Samuraylar - Stephen Turnbull | Haftanın Kitabı #313

Samuraylar – Stephen Turnbull | Haftanın Kitabı #313

Yellowstone 5. Sezon 2. Kısım Bölüm Sayısı

“Yellowstone” Final Sezonu için Planlanan Bölüm Sayısı Artırıldı