in ,

HBO Yapımı “Euphoria”, “The Last of Us” ve “The White Lotus” Dizilerinin Yeni Sezonları 2025’e Kaldı

“Euphoria”, “The Last of Us”, “The White Lotus” dizilerinin yeni sezonları 2024 yılını es geçerek 2025’te izleyicilerle buluşacak.

Euphoria The Last of Us The White Lotus Yayin Tarihi 2025
- Reklam -
- Reklam -

Euphoria, The Last of Us ve The White Lotus dizilerinin yeni sezonları 2025 yılında izleyicilerle buluşacak. Amerikan kablolu TV kanalı HBO’nun Emmy avcısı üç dizisi de 2024’ü es geçecek.

Hollywood’daki senarist grevi sona erse de aktör ve aktrislerin grevi devam ediyor. Bu durum da birçok TV ve sinema yapımının ertelenmesine neden oluyor. Warner Bros. Discovery çatısı altında yayın yapan HBO, en önemli bazı dizilerinin devam sezonlarını 2025’te yayınlayacağını duyurdu.

HBO CEO’su Casey Bloys, oyuncu grevinin kanalın dizi takvimini nasıl etkilediğine dair açıklamalarda bulundu. New York’ta düzenlenen bir basın etkinliğinde Variety’nin sorularını yanıtlayan Bloys; hayranları üzecek haberleri birbiri ardına sıraladı.

- Reklam -

Welcome to Derry Dizisi Erteleme 2025

Stephen King’in IT romanında yaşananlardan öncesini konu alan Welcome to Derry dizisini 2024’ün Cadılar Bayramı dönemi için planladıklarını açıklayan Bloys, yeni düzenlemeyle birlikte bu yapımın 2025’e kaldığını belirtti.

Euphoria, The Last of Us ve The White Lotus Dizileri Ertelendi

Welcome to Derry ile birlikte hâlihazırda devam eden diziler de ciddi ertelemeler aldı. Bloys, “White Lotus’un 3. sezonu muhtemelen 2024’te yayınlanacaktı. Şimdi ise 2025’e planlandı,” ifadesini kullandı. HBO CEO’su ayrıca The Last of Us 2. sezon ve Euphoria 3. sezon için de 2025 yılını işaret etti.

Euphoria - The White Lotus Yayın Tarihi 2025

The White Lotus dizisi, senarist grevi başladığında Tayland’da geçecek 3. sezon hazırlıklarının erken aşamalarındaydı. Sam Levinson imzalı Euphoria ile 2024’ün başlarında prodüksiyon aşamasına geçecek video oyun serisi uyarlaması The Last of Us’ın 2. sezonuyla ilgili ise pek fazla detay bilinmiyor.

Başrollerinde Zendaya, Hunter Schafer ve Jacob Elordi’nin yer aldığı Euphoria dizisi ilk iki sezonuyla toplam 9 Primetime Emmy Ödülü kazanmış ve platformun en çok izlenen yapımlarından birisi olmuştu.

- Reklam -

Naughty Dog imzalı The Last of Us oyun serisinin ekran uyarlaması ise ilk sezonuyla 25 dalda Emmy adaylığı almıştı. Toplamda 4 sezon sürmesi planlanan yapımın başrollerini ise Game of Thrones’tan Pedro Pascal ve Bella Ramsey paylaşıyordu.

Euphoria - The Last of Us - The White Lotus Çıkış Tarihi 2025

Mike White tarafından yaratılan komedi ve drama türlerindeki The White Lotus da toplam 10 dalda Primetime Emmy Ödülü almış ve HBO’nun son dönemlerde en çok öne çıkan dizilerinden birisi olmayı başarmıştı.

Euphoria, The Last of Us ve The White Lotus dizilerinin yeni yayın tarihleri hakkında sizin düşünceleriniz neler? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Hype Beast


Daha fazlası için bizleri Google Haberler’den takibe alabilirsiniz.

Eda Aydın

1992 yılında Bursa'da doğdum. Radyo, Sinema ve Televizyon Bölümü mezunuyum. Filmler, kitaplar hakkında inceleme ve görüş yazıları yazıyorum. Tanpınar'ı seviyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

The Fall Guy Filminden İlk Fragman: Ryan Gosling Başrolde

Ryan Gosling ve Emily Blunt Yeni Aksiyon Filmi “The Fall Guy”da Bir Araya Geliyor: İşte İlk Fragman

Samanyolu'ndaki Süper Kara Deliğin Dönüş Hızı Hesaplandı

Samanyolu’nun Merkezindeki Süper Kütleli Kara Deliğin Dönüş Hızı Hesaplandı: “Olabileceğinin En Hızlısı”