in , ,

Ryan Gosling ve Emily Blunt Yeni Aksiyon Filmi “The Fall Guy”da Bir Araya Geliyor: İşte İlk Fragman

The Fall Guy fragmanı yayınlandı. Başrollerinde Ryan Gosling ve Emily Blunt’ın yer aldığı aksiyon türündeki filmi David Leitch yönetiyor.

The Fall Guy Filminden İlk Fragman: Ryan Gosling Başrolde
- Reklam -
- Reklam -

The Fall Guy filminden ilk fragman paylaşıldı. Görüntüler Ryan Gosling ve Emily Blunt’ın başrollerini paylaştığı ve yönetmen David Leitch tarafından çekilen yapıma yakından bakma fırsatı sunuyor.

1981 ile 1986 yılları arasında Lee Majors’ın başrolünü canlandırdığı aynı adlı diziden uyarlanan The Fall Guy (Dublör), yaşlanan bir dublörün hikâyesini anlatıyor. Yapım dublörlük yaptığı ünlü oyuncunun gizemli bir şekilde ortadan kaybolmasıyla karmaşıklaşıyor. Atomic Blonde, Deadpool 2 ve Bullet Train filmleri ile tanınan David Leitch’in yönettiği The Fall Guy’da Ryan Gosling ve Emily Blunt dışında ayrıca Aaron Taylor-Johnson, Stephanie Hsu, Winston Duke, Hannah Waddingham ve Teresa Palmer gibi birçok ünlü oyuncu yer alıyor.

The Fall Guy Filminden İlk Fragman: Ryan Gosling Başrolde

- Reklam -

Filme ait ilk fragman, 2024’teki vizyon tarihinden yaklaşık dört ay önce Universal Pictures tarafından paylaşıldı. Görüntüler Gosling’in canlandırdığı dublör karakteri Colt’un yer aldığı tehlikeli bir araba sahnesiyle başlıyor. Colt’un eski sevgilisi ve filmin yönetmeni olan Jody (Emily Blunt), dublörün kim olduğunu fark etmeden önce etkilenir gibi görünüyor. Bu muhtemel bir düşmanlardan dostlara dönüşen hikâyeyi başlatıyor ve ardından Colt, kayıp yıldız Tom Ryder’ı (Aaron Taylor-Johnson) kurtarmak için gizli bir göreve çekiliyor.

The Fall Guy Fragmanı Türkçe Altyazılı | İZLE

YouTube video

(Fragmanı YouTube üzerinden izlemek için buraya tıklayabilirsiniz.)

Fragmanın yanı sıra filmden yeni bir afiş de paylaşıldı:

The Fall Guy Poster

Fragman Colt’un “Ben kahraman değilim, sadece dublörüm,” dediği yolculuğunun başlangıcını gösteriyor. Karakterinin kusurluluğu sayesinde film Leitch’in daha önceki aksiyon filmlerinde sunduğu komik tonu sergileyebiliyor. Ancak Colt’un başı belada olsa da, bu onun hem kamera önünde hem de arkasında etkileyici dublajlar gerçekleştiremediği anlamına gelmiyor. Sakar dedektiflik çalışmaları arasında kendi deyimiyle, “Jason Bourne işleri” yapıyor.

- Reklam -

Kendisi de eski bir dublör olan Leitch, yüksek tempolu aksiyona yabancı değil. Marka filmleri olan Deadpool 2 ve Fast & Furious Presents: Hobbs & Shaw gibi filmleri, diğer aksiyon filmlerine göre (Atomic Blonde ve Bullet Train gibi) genellikle gişede daha iyi performans gösteriyor. The Fall Guy kadrosu ise iki iyi uyumlu ünlü oyuncusuyla öne çıkıyor.

The Fall Guy - Dublör 2024

Türkiye’de Dublör adıyla izleyicilerle buluşacak olan The Fall Guy, 1 Mart 2024 tarihinde vizyonda olacak.

Yeni filmin fragmanını sizler nasıl buldunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, ayrıca tüm içeriklerimizden anında haberdar olmak için bizi Google News’ten takip edebilirsiniz.

Kaynak: Screen Rant

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

A Knight of the Seven Kingdoms: The Hedge Knight Dizisi Çekim Tarihi

Yeni “Game of Thrones” Dizisi “A Knight of the Seven Kingdoms: The Hedge Knight”ta Çekim Tarihi Belli Oldu

Euphoria The Last of Us The White Lotus Yayin Tarihi 2025

HBO Yapımı “Euphoria”, “The Last of Us” ve “The White Lotus” Dizilerinin Yeni Sezonları 2025’e Kaldı