in ,

Brad Pitt’li Bullet Train Filminden Beklenen Fragman Yayınlandı

Bullet Train fragmanı paylaşıldı. Başrolünde Brad Pitt’in yer aldığı ve bir kiralık katili canlandırdığı aksiyon filminin kadrosunda birçok yıldız oyuncu bulunuyor.

Bullet Train Fragmanı Türkçe Altyazılı
- Reklam -
- Reklam -

Bullet Train fragmanı yayınlandı. Brad Pitt’in başrolünde yer aldığı ve kadrosunda ünlü isimlerin yer aldığı aksiyon filmi, suikastçılarla dolu bir trende geçen heyecan dolu bir macerayı konu ediniyor.

İlk haberleri 2020 yılında gelmeye başlayan ve başrolünde Brad Pitt’in yer alacağı söylenen Bullet Train, yıldız oyuncu kadrosu ile dikkat çekiyor. Filmde Pitt’e Andrew Koji, Joey King, Aaron Taylor-Johnson, Brian Tyree Henry, Zazie Beetz, Masi Oka, Michael Shannon, Logan Lerman, Hiroyuki Sanada, Karen Fukuhara, Bad Bunny ve Sandra Bullock gibi isimler eşlik ediyor. Lady Gaga da başlangıçta filmin kadrosunda yer alacağı söylenen isimler arasında yer alıyordu. Hatta Maria Beetle rolünü oynayacağı bile açıklanmıştı. Ancak House of Gucci filminin çekimleriyle aynı döneme denk gelmesi nedeniyle yapımdan ayrılmak zorunda kaldı.

Türkçe adıyla Suikast Treni olan Bullet Train, Ladybug, Prince, Kimura, Mandalina, Limonu ve Hornet adlı Japon trenine binen ve çeşitli hedeflerin peşinde olan beş suikastçıya odaklanıyor. Söz konusu isimler işlerine başladıkları sırada görevlerinin birbiriyle bağlantılı olduğunu öğreniyor ve yolculuktan sağ çıkmanın bir yolunu aramaya başlıyorlar. Hobbs & Shaw ve Deadpool 2 gibi yapımlarla tanınan David Leitch tarafından yönetilen Bullet Train, vizyona girmesine aylar kala ilk uzun fragmanına kavuştu. Hemen aşağıdan Türkçe altyazılı olarak izleyebilirsiniz.

- Reklam -

Bullet Train Fragmanı | Türkçe Altyazılı İZLE

YouTube video

Brad Pitt, hepsi birbirine bağlantılı ancak çelişkili hedeflere sahip, çok çeşitli, eklektik suikastçıları canlandıran oyuncu kadrosunun başında geliyor. Heyecan verici hikâye günümüz modern Japonya’sında, hiç durmayan bir trende geçiyor.

Filmle ilgili geçen hafta ilk olarak kısa bir teaser yayınlanmış ve asıl fragmanın da geleceği tarih duyurulmuştu. Yaklaşık 2 buçuk dakikadan oluşan fragman, Brad Pitt’in canlandırdığı Ladybug’ı ve tüm sözleşmeleri birbiriyle bağlantılı olan diğer suikastçılarla birlikte lokomotifte yaşadıkları aksiyon dolu anlardan bazı kesitler göstererek tanıtıyor.

- Reklam -

Japon yazar Kōtarō Isaka’nın 2010 yılında yayımlanan Maria Beetle adlı kitabından uyarlanan Bullet Train, 15 Temmuz 2022 tarihinde sinemalardaki yerini alacak.

Bullet Train’in ilk uzun fragmanını sizler nasıl buldunuz? Filmin uyarlandığı kitabı okuma şansınız oldu mu? Beklentilerinizi ve yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizlerle paylaşmayı unutmayın.

Kaynak: Screen Rant

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Netflix, Anna Karenina ve rus dizileri iptal

Netflix, Anna Karenina Uyarlaması Dahil Tüm Rus Yapımlarını İptal Etti

Priscilla Tolkien hayatını kaybetti

J.R.R. Tolkien’in Yaşayan Son Çocuğu Priscilla Tolkien 92 Yaşında Hayatını Kaybetti