in

Brad Pitt, Bullet Train Filminde Bir Kiralık Katili Canlandıracak

Brad Pitt, John Wick’in yönetmeni David Leitch’in yeni filmi Bullet Train kadrosuna katıldı. Başarılı aktörü bir kiralık katil rolünde izleyeceğiz.

Brad Pitt - Bullet Train
- Reklam -
- Reklam -

Amerikalı usta oyuncu Brad Pitt yeni filmi ile karşımıza çıkmaya hazırlanıyor. Oscar ödüllü aktör, John Wick ve Deadpool 2 gibi yapımlarla tanınan yönetmen David Leitch’in başında olduğu Bullet Train filminde kendisine yer bulacak.

1963 doğumlu oyuncu Seven, 12 Monkeys, Sleepers, Fight Club, Snatch, Troy, The Curious Case of Benjamin Button ve Inglorious Basterds gibi sinema tarihinin önemli yapımlarında yer aldı. Son yıllarda kariyerini yapımcı olarak da sürdüren Pitt, 12 Years a Slave ile Oscar kazandı. Quentin Tarantino’nun Once Upon a Time… in Hollywood filminde ise oyuncu olarak ilk defa Oscar’a layık görüldü.

Son olarak Ad Astra adlı bilimkurgu filmi ile izleyicinin karşısına çıkan Pitt, 2018’de Deadpool 2’da da Vanisher karakterini (cameo olarak da olsa) canlandırmış ve burada yönetmen David Leitch ile birlikte çalışmıştı.

- Reklam -

Brad Pitt - Deadpool 2

Brad Pitt şimdi Leitch ile yeni bir proje içerisinde yer alacak. Bullet Train adını taşıyacak film, gizem türündeki eserleriyle tanınan Japon yazar Kotaro Isaka’nın Maria Beetle adlı eserinden hareket edecek. Kitap henüz dilimize kazandırılmadı.

Brad Pitt Yeni Filmi Bullet Train ile Bir Kiralık Katil Rolünü Üstlenecek

Japonya’nın popüler eserlerinden Maria Beetle’dan uyarlanacak film bir trende geçiyor. Bir grup kiralık katil ve suikastçıyı misafir eden hızlı tren, Tokyo’dan Morioka’ya doğru gidiyor. Brad Pitt filmde Amerikalı bir kiralık katil olan Ladybug adlı karakteri canlandıracak.

Filmi tanımlayan otoriteler Bullet Train’i Keanu Reeves’in Speed filmi ile Liam Neeson’ın Non-Stop yapımlarının karışımı olarak tanıtıyor.

- Reklam -

Brad Pitt Yeni Film

Filmin senaryosunu bu yıl yayınlanacak Fear Street’in de senaryosunu yazmış olan Zak Olkewicz kaleme alıyor. Kendisi aynı zamanda Lights Out’un yapımcılarından.

Filmin yapımcı koltuğunda ise Antoine Fuqua (Training Day ve The Equalizer) yer alacak. Sony Pictures etiketi ile vizyona girecek filmin çekimleri 2020 sonbahar aylarında başlayacak.

Peki siz yeni bir Brad Pitt filmi ile karşılaşmaya hazır mısınız? Yapımın konusu ilginizi çekti mi? Beklentilerinizi Kayıp Rıhtım Forum’da bizimle paylaşmayı unutmayın.

Kaynak: The Hollywood Reporter

Devrim Beyaz

Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunuyum. 2016'dan beri serbest editörlük yapıyor, çeşitli internet siteleri ve dergiler için haber ve incelemeler kaleme alıyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

The Umbrella Academy 3. sezon çıkış tarihi

The Umbrella Academy 2. Sezon Fragmanı: Aile Geri Dönüyor!

peter pan wendy jude law disney filmi

Peter Pan & Wendy Filminde Jude Law, Captain Hook’u Canlandırabilir