in , ,

Kiernan Shipka’nın Başrolünde Yer Aldığı Zaman Yolculuğu Temalı Korku Filmi “Totally Killer”dan İlk Fragman

Totally Killer fragmanı paylaşıldı. Nahnatchka Khan imzalı korku filmi izleyicileri 1980’li yıllara götürmeye hazırlanıyor.

Totally Killer Fragman - Prime Video
- Reklam -
- Reklam -

Totally Killer filmi için ilk fragman yayınlandı. Slasher türü korku filminin başrolünü genç yıldız Kiernan Shipka canlandırıyor.

Blumhouse Productions’ın yeni korku filmi Totally Killer ufukta gözüktü. Zamanda yolculuk temasıyla slasher türünü birleştiren ve kendisine fon olarak 1980’leri alan yapımın başrolü Chilling Adventures of Sabrina ile adını duyuran Kiernan Shipka’ya emanet edildi. Shipka yapımda, Sweet Sixteen Killer olarak anılan katili durdurmak için 1980’lere zaman yolculuğu yapan Jamie karakterini canlandırıyor.

Bağımsız korku sinemasında öne çıkan işlere imza atan Blumhouse Productions 2023’e ses getiren M3GAN ile başlamıştı. Five Nights At Freddy’s için de gün sayan stüdyonun bir başka korku projesi ise Totally Killer.

- Reklam -

Totally Killer - Kiernan Shipka - İlk Bakış

Başrolünde Kiernan Shipka’nın yer aldığı film; zaman yolculuğu, slasher türü ve 80’lerin ihtişamı temalarını bir araya getirerek nadir görülen bir kombinasyonu ortaya koyuyor.

İlk bakış görselleri geçen ağustos ayında yayınlanan Totally Killer’dan ilk fragman da görücüye çıkmış durumda.

Totally Killer Fragmanı | İZLE

YouTube video

(Fragmanı YouTube üzerinden izlemek için buraya tıklayabilirsiniz.)

Yayınlanan fragman, bir grup arkadaşın ormanda öldürülmesinden 35 yıl sonra “Sweet Sixteen Killer”ın yeni bir kurban almak için geri dönüşüne ev sahipliği yapıyor.

Annesinin uyarılarını dikkate almayan ve sonunda katille yüz yüze gelen genç kız Jamie’yi (Shipka), katilden kaçmaya çalışırken yanlışlıkla 1980’lere zaman yolculuğu yapıyor. Kalıcı olarak geçmişe hapsolmadan önce yalnızca 7 saati olan Jamie, katili sonsuza dek durdurmak için annesinin gençlik hali ve arkadaşlarıyla iş birliği yapmak zorunda kalıyor.

- Reklam -

Back to the Future ile Cabin in the Woods göndermeleri ve 80’lerin popüler kültürüne dair öne çıkan detaylar, filmin tonunu belirleyen unsurlar arasında yer alıyor. Julie Bowen tarafından canlandırılan Jamie’nin annesi Pam ile Jamie arasındaki ilişki ise birçok hayranın aklına hit klasik Freaky Friday’i getiriyor.

Totally Killer Fragman - Prime Video 2023

David Matalon, Sasha Perl-Raver ve Jen D’Angelo tarafından yazılan filmin yönetmenliği Netflix’e Always Be My Maybe’yi de çeken Nahnatchka Khan üstleniyor.

Yapımın oyuncu kadrosunda Shipka ve Bowen’a Olivia Holt, Charlie Gillespie, Lochlyn Munro, Troy Leigh-Anne Johnson, Liana Liberato, Kelcey Mawema ve Stephi Chin-Salvo eşlik ediyor.

Totally Killer filmi 6 Ekim 2023 tarihinde Amazon’un dijital yayın servisi Prime Video’da yayına girecek.

Totally Killer filmi için görüşlerinizi Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, korku sinemasından en yeni gelişmeler için bizleri Google News’ten takibe alabilirsiniz.

Kaynak: Collider

Devrim Beyaz

Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunuyum. 2016'dan beri serbest editörlük yapıyor, çeşitli internet siteleri ve dergiler için haber ve incelemeler kaleme alıyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Samuray Hikâyeleri - Asataro Miyamori

Eski Japonya’nın Şövalyeleri Samuraylara Odaklanan “Samuray Hikâyeleri” Kitabı Okurla Buluşuyor

Pet Sematary: Bloodlines Fragman - Stephen King

Stephen King’in “Hayvan Mezarlığı” Eserinin Öncesini Anlatan “Bloodlines” Filminden Fragman