in ,

Kiernan Shipka’lı Korku Filmi “Totally Killer”dan İlk Bakış Görselleri Yayınlandı

Totally Killer filmi için ilk bakış görselleri paylaşıldı. Nahnatchka Khan’ın yönetmen koltuğuna geçtiği yapım slasher türü bir korku macerası.

Totally Killer - Kiernan Shipka - İlk Bakış
- Reklam -
- Reklam -

Totally Killer filminden ilk görüntüler yayınlandı. Chilling Adventures of Sabrina’nın yıldızı Kiernan Shipka’nın başrolünde yer aldığı yapım, izleyicileri slasher türü bir korku hikâyesine davet ediyor.

Çekimleri tamamlanan filmin yönetmenliğini daha önce Netflix için Always Be My Maybe filmini çeken ve Fresh Off the Boat ile Don’t Trust the B—- in Apartment 23 dizilerinde görev alan Nahnatchka Khan üstleniyor.

Totally Killer filmi yanlışlıkla 1987 yılına zaman yolculuğu yapan ve orada kapana kısıldığı süre boyunca bir seri katili durdurmak zorunda kalan Jamie Hughes (Kiernan Shipka) karakterinin macerasını konu alıyor.

- Reklam -

Totally Killer - Kiernan Shipka

Yapımın başrolünde Shipka’ya Julie Bower ile Randall Park eşlik ediyor. Totally Killer; 80’lerin estetiğini ve slasher klasiği olarak bolca kanlı sahneyi kendine has mizahi yanıyla perdeye taşımaya hazırlanıyor.

“Totally Killer” Filmi Cadılar Bayramı Döneminde Yayınlanacak

Filmin yapımcılığını ise Blumhouse ile Divide/Conquer üstleniyor. Blumhouse şu sıralar Cadılar Bayramı döneminde yayınlanacak Five Nights at Freddy’s ile The Exorcist’in yeni üçlemesinin ilk bölümü gibi güçlü işlerle anılıyor. Yapımın yayınlanacağı mecra ise Prime Video olarak açıklanmış durumda.

Totally Killer - Korku Filmi

Shipka filmde annesinin (Julie Bowen) karşı çıkmasına rağmen Cadılar Bayramı gecesi dışarı çıkan 17 yaşındaki Jamie’yi canlandırıyor. Yerel bir efsaneye göre Halloween dönemi, 35 yılda bir geri dönen bir seri katil nedeniyle endişeyle karşılanıyor. Aykırı bir genç olan Jamie uyarılara rağmen şehre gidiyor ve seri katille karşı karşıya geliyor. Ardından bir zaman yolculuğuyla 1987’ye yolculuk yapıyor ve ilk cinayetin işlendiği ana giderek katili durdurmak için maceraya atılıyor.

Totally Killer Film 2023

- Reklam -

Filmden yayınlanan ilk görüntüler slasher filminden beklenebilecek türde bol miktarda kanlı sahne içeriyor. Ayrıca filmin komedi yönü de görsellerde öne çıkartılıyor.

Filmde Shipka, Bowen ve Park’a Olivia Holt (Same Kind of Different as Me), Charlie Gillespie (Julie and the Phantoms), Troy Leigh-Anne Johnson (Scare), Lochlyn Munro (Riverdale), Liana Liberato (Scream VI), Stephi Chin-Salvo (Supergirl), Kelcey Mawema (To All the Boys I’ve Loved Before), Anna Diaz (Riverdale), Jonathan Potts (Ginny & Georgia), Jeremy Monn-Djasgnar (Cruel Summer), Ella Choi (Dare Me) ve Nathaniel Appiah (American Gods) eşlik ediyor.

Totally Killer filmi 6 Ekim 2023 tarihinde Prime Video kütüphanesindeki yerini alacak.

Totally Killer 2023

Totally Killer’a ilk bakışı siz nasıl değerlendiriyorsunuz? Yorumlarınızı ve beklentilerinizi Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, daha fazla sinema haberi için bizleri Google News’ten takip edebilirsiniz.

Kaynak: Collider

Devrim Beyaz

Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunuyum. 2016'dan beri serbest editörlük yapıyor, çeşitli internet siteleri ve dergiler için haber ve incelemeler kaleme alıyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Foe - İlk Bakış - Paul Mescal - Saoirse Ronan

Paul Mescal ve Saoirse Ronan’lı Post Apokaliptik Bilimkurgu Filmi “Foe” Geliyor: İşte İlk Görseller

American Horror Story 12. Sezon Çıkış Tarihi - Delicate

Korku Antolojisi “American Horror Story”nin Yeni Sezonu “Delicate” için Yayın Tarihi Belli Oldu