in ,

Korku Antolojisi “American Horror Story”nin Yeni Sezonu “Delicate” için Yayın Tarihi Belli Oldu

American Horror Story 12. Sezon için çıkış tarihi belli oldu. “Delicate” adlı yeni sezon Emma Roberts, Kim Kardashian ve Cara Delevingn gibi yıldızları konuk ediyor.

American Horror Story 12. Sezon Çıkış Tarihi - Delicate
- Reklam -
- Reklam -

American Horror Story 12. Sezon çıkış tarihi açıklandı. Delicate alt başlığıyla izleyicileri modern bir Rosemary’s Baby macerasına davet eden FX Networks dizisinde geri sayım sona eriyor.

Amerikalı yazar Danielle Valentine’ın Delicate Condition adlı romanından ekrana uyarlanacak olan dizi, feminist bakış açısıyla ele alınmış yeni bir Rosemary’s Baby adaptasyonu olarak tanımlanıyor. Delicate aynı zamanda American Horror Story’nin bu zamana kadarki ilk kitap uyarlaması olacak.

Dizi, kötücül bir gücün hamilelik sürecine zarar vermeye çalıştığından korkan bir kadının hikâyesini konu alıyor. Yeni sezonda AHS: 1984 ile yapımdan ayrılan Emma Roberts diziye geri dönerken yapımın dikkat çeken oyuncuları arasında Kim Kardashian, Cara Delevingne ve Zachary Quinto yer alıyor.

- Reklam -

American Horror Story 12. Sezon Çıkış Tarihi - Delicate - FX

Ryan Murphy ve Brad Falchuk’un popüler korku antolojisi American Horror Story macerasına 2011 yılında başladı. Bugüne dek 16 Primetime Emmys kazanan dizi, her sezon farklı bir korku alt türünden hikâyeler anlatmasıyla biliniyor. Bugüne dek slasher, kamp korkusu, ucube gösterisi gibi birçok janr yapımda ele alınmış ve türün sevenleri tarafından ilgiyle karşılanmıştı.

American Horror Story 12. Sezon “Delicate” Çıkış Tarihi Netleşti

FX kanalında yayınlanacak American Horror Story 12. Sezon, iki kısım hâlinde izleyicilerin karşısına çıkacak. Sezonun ilk bölümü ise 20 Eylül 2023 tarihinde prömiyerini gerçekleştirecek.

Dizi hakkında dikkat çeken bir diğer gelişme ise başyazarlık koltuğunun Halley Feiffer’a geçecek olması. Feiffer daha önce American Crime Story ve Mozart in the Jungle yapımlarında görev almıştı.

American Horror Story: Delicate 12. Sezon Hulu

- Reklam -

AHS: Delicate aynı zamanda Kim Kardashian’ın ilk başrol performansına da ev sahipliği yapacak. Dizide Roberts, Kardashian, Delevingne ve Quinto ile birlikte yer alacak isimler ise şu şekilde sıralanıyor: Michaela Jaé Rodriguez, Matt Czuchry, Annabelle Dexter-Jones, Julie White, Odessa A’zion ve Debra Monk.

Delicate’ın konusu hakkında ise bilinenler sınırlı. Sezonun uyarlandığı kitap, kötücül bir gücün hamileliğini durdurmaya çalıştığı paranoyasına kapılan bir kadının hikâyesini takip ediyor.

Dizinin önceki sezonları Türkiye’de Disney Plus üzerinden izlenebiliyor.

Sizin American Horror Story 12. Sezon Delicate hakkındaki beklentileriniz ne yönde? Düşüncelerinizi Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, TV dünyasından yeni gelişmeler için bizleri Google News’ten takip edebilirsiniz.

Kaynak: Collider

Eda Aydın

1992 yılında Bursa'da doğdum. Radyo, Sinema ve Televizyon Bölümü mezunuyum. Filmler, kitaplar hakkında inceleme ve görüş yazıları yazıyorum. Tanpınar'ı seviyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Totally Killer - Kiernan Shipka - İlk Bakış

Kiernan Shipka’lı Korku Filmi “Totally Killer”dan İlk Bakış Görselleri Yayınlandı

Uzakların Şarkısı - Kaan Murat Yanık

Kaan Murat Yanık’ın Büyülü Gerçekçi Romanı “Uzakların Şarkısı” Yeniden Okurla Buluşuyor