in , ,

“American Horror Story: Delicate” Geliyor: Feminist Bir “Rosemary’s Baby” Esintisi Taşıyan Yeni Sezondan İlk Tanıtım

American Horror Story: Delicate tanıtımı görücüye çıktı. Ünlü korku dizisi Kim Kardashian’lı 12. sezon ile geri dönmeye hazırlanıyor.

American Horror Story: Delicate 12. Sezon
- Reklam -
- Reklam -

American Horror Story: Delicate için kısa bir tanıtım videosu yayınlandı. Ryan Murphy tarafından yaratılan korku antolojisi 12. sezon için dümeni yeni bir rotaya kırıyor. Yapımın yeni sezonu ilk defa bir kitaptan ilhamla ekrana taşınacak.

16 defa Primetime Emmys kazanan American Horror Story, 2011’den beri korku hayranlarının dikkatle takip ettiği yapımlar arasında yer alıyor. Kasım 2022’de tamamlanan NYC alt başlıklı sezonun ardından macera Delicate ile devam ediyor.

Emma Roberts, Cara Delevingne ve Kim Kardashian’ın da aralarında bulunduğu yıldızlarla dolu oyuncu kadrosu ile dikkat çeken American Horror Story: Delicate, FX Networks imzasını taşıyor.

- Reklam -

Yapımdan yayınlanan ilk tanıtımda fonda Rock-a-bye Baby adlı İngiliz ninnisinin alternatif bir yorumu eşliğinde Kim Kardashian’ın rolü izleyicilere sunuluyor. Kardashian, American Horror Story’nin 12. sezonunda bir anneyi canlandırıyor. Kısa tanıtım videosunda beşik, at arabası, kuş yuvası ve bazı uğursuz görüntüler yer alıyor. Aynı zamanda Emma Roberts ve Cara Delevingne da izleyicilere tanıtılıyor.

American Horror Story: Delicate Tanımı | İZLE

YouTube video

(Fragmanı YouTube’dan izlemek için buraya tıklayabilirsiniz.)

Akıllara Ira Levin’in ünlü gerilim romanı Rosemary’s Baby’yi ve o kitaptan uyarlanan Roman Polanski filmini getiren yeni sezon; hamile bir annenin kötücül güçlerle mücadelesini konu alıyor.

Danielle Valentine’ın Delicate Condition adlı romanından uyarlanan dizi, feminist bakış açısıyla ele alınmış bir Rosemary’s Baby olarak yorumlanıyor.

American Horror Story: Delicate Dizi 12. Sezon

American Horror Story: Delicate Konusu ve Oyuncu Kadrosu

Yeni sezonda Emma Roberts tarafından canlandırılan Anna Alcott adlı aktrisin çocuk sahibi olmak için verdiği mücadele ekranlara taşınacak. Alcott, düşükle sonuçlanan bir tüp bebek tedavisinin ardından ceninin hâlâ içinde yaşadığını ve kötücül güçlerle birlikte hareket ettiğini hissediyor. Ancak kimse genç aktrise inanmıyor.

- Reklam -

Kim Kardashian ise Anna Roberts’ın canlandırdığı Alcott karakterinin yakın arkadaşı Siobhan Walsh’ı oynuyor.

Bir uyarlama olmasının yanı sıra Delicate bir dikkat çekici değişikliğe daha imza atıyor. Ryan Murphy, başyazarlık dahil tüm sorumluluklarını American Crime Story ve Mozart in the Jungle ile tanınan Halley Feiffer’a devrediyor.

American Horror Story: Delicate 12. Sezon Hulu

Oyuncu kadrosunda Delevingne, Roberts ve Kardashian’ın yanı sıra Michaela Jaé Rodriguez, Matt Czuchry ve Annabelle Dexter-Jones gibi isimler yer alıyor.

AHS: Delicate bu yılın ilerleyen aylarında Disney+ çatısı altındaki Hulu üzerinden izleyicilerle buluşacak.

American Horror Story: Delicate hakkındaki beklentilerinizi Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, TV dünyasından yeni gelişmeler için bizleri Google News’ten takip edebilirsiniz.

Kaynak: Collider

Eda Aydın

1992 yılında Bursa'da doğdum. Radyo, Sinema ve Televizyon Bölümü mezunuyum. Filmler, kitaplar hakkında inceleme ve görüş yazıları yazıyorum. Tanpınar'ı seviyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Dune 2 Erteleme

Warner Bros.’ta İşler Karıştı: Hollywood Grevleri “Dune 2” Filminin Ertelenmesine Sebep Olabilir

Christopher Nolan'dan Hollywood'a Star Wars Örnekli Eleştiri

Christopher Nolan’dan Hollywood’a Eleştiri: “Star Wars’u Başarılı Kılan Şeyleri Kasıtlı Olarak İnkâr Ediyorlar”