in

American Horror Story’nin 12. Sezonuna Kim Kardashian Katıldı (Emma Roberts Geri Dönüyor)

American Horror Story 12. sezon oyuncu kadrosunda Kim Kardashian yer alacak ve Emma Roberts da geri dönecek.

American Horror Story 12. Sezon Kim Kardashian
- Reklam -
- Reklam -

American Horror Story 12. sezon oyuncu kadrosuna Kim Kardashian katılıyor ve Emma Roberts da yeni bölümler için geri dönüyor.

İlk olarak 2011’de FX’te yayınlanan, Ryan Murphy’nin yaratıcısı olduğu American Horror Story, her sezon yeni temalar, karakterler ve hikâyeler içeren bir antoloji dizisi. Emma Roberts diziye ilk olarak telekinetik genç cadı Madison Montgomery’yi canlandırdığı Coven adlı 3. sezonda katıldı, ancak sonraki sezonlarda da yeni karakterleri canlandırmak üzere geri döndü.

Şimdi de The Hollywood Reporter’ın yeni haberine göre Kim Kardashian, American Horror Story’nin Delicate olarak adlandırılan 12. sezonunda yer alacak ve Roberts’a eşlik edecek. Kardashian’ın rolünün özellikle onun düşünülerek yazıldığı ve Murphy’nin karakterini “eğlenceli, şık ve nihayetinde korkunç” olarak tanımladığı bildirildi. Roberts’ın yeni bir karakteri mi canlandıracağı yoksa eski bir rolü mü yeniden canlandıracağı belli değil.

- Reklam -

American Horror Story 12. sezon Emma Roberts

Kardashian diziye katıldığını Twitter hesabı üzerinden kısa bir teaser ile duyurdu:

- Reklam -

Hayranlar “American Horror Story” 12. Sezondan Neler Bekliyor?

American Horror Story 12. sezon, önceki sezonlardan farklı olarak bir romandan uyarlanacak. Önümüzdeki sezon en azından kısmen Danielle Valentine’ın Delicate Condition adlı romanına dayanacak ve orada yer alan maceradan esinlenecek. Bu ağustos ayında raflarda yerini alması beklenen roman, uğursuz bir figürün hamileliğini tehdit ettiğine ikna olan genç bir kadını konu alıyor. Yazar Andrea Bartz romanı “Rosemary’nin Bebeği’ne feminist bir güncelleme” olarak tanımlıyor.

12. sezonunun Delicate Condition’dan tam olarak ne kadar esinleneceği şimdilik bilinmiyor ama sezonun alt başlığı bunun oldukça fazla olabileceğini gösteriyor. Roberts American Horror Story’de birçok farklı karakteri canlandırdı ama 8. sezonda Madison olarak geri döndü. Roberts’ın 12. sezonda tanıdık bir karakter olarak geri dönmesi mümkün ancak hikâyenin mevcut kaynak malzemeye dayanması Roberts’ın daha önce oynamadığı bir karakteri canlandıracağını gösteriyor.

American Horror Story 12. sezon oyuncu kadrosu

Hem Roberts hem de Kardashian, geçen hafta açıklanan ilk 12. sezon oyuncusu The Resident yıldızı Matt Czuchry’ye katılmış oldular. Yine de yeni sezonun ne zaman yayınlanacağına dair herhangi bir resmi açıklama yapılmadı.

American Horror Story’nin geleceğini sizler nasıl görüyorsunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizlerle paylaşabilir, ayrıca tüm içeriklerimizden anında haberdar olmak adına bizi Google Haberler üzerinden takip edebilirsiniz.

Kaynak: Screen Rant

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Harry Potter Dizi Uyarlaması Beklenti

Harry Potter Hayranları Dizi Uyarlamasından Neler Bekliyor?

The Marvels Fragmanı Yayınlandı

“The Marvels” Filminden İlk Fragman Yayınlandı: MCU’nun En Güçlü Kadınları Bir Arada