in , ,

Stephen King’in “Hayvan Mezarlığı” Eserinin Öncesini Anlatan “Bloodlines” Filminden Fragman

Pet Sematary: Bloodlines filmi için fragman yayınlandı. Stephen King’in kült romanı “Hayvan Mezarlığı”nın öncül hikâyesi, Paramount+ ekranlarına konuk oluyor.

Pet Sematary: Bloodlines Fragman - Stephen King
- Reklam -
- Reklam -

Pet Sematary: Bloodlines filminden yeni bir fragman paylaşıldı. Korku edebiyatının usta kalemi Stephen King’in Hayvan Mezarlığı eserinin öncesinde geçen olayları işleyen yeni bir yapım geliyor.

Stephen King uyarlamaları sinema, TV ve dijital platformlardaki hacmini genişletmeyi sürdürüyor. Yazarın 1983 yılında yayımlanan Hayvan Mezarlığı kitabı daha önce 1989, 1992 ve 2019’da perdeye taşınmıştı.

2019’daki çağdaş uyarlamanın ardından yeni bir prequel (öncül) hikâye hazırlıkları 2021’de başlamıştı. Bu defa dijital yayın platformu Paramount+ için geliştirilen yapım, önceki filmlerden farklı olarak hikâyenin kökenine inmeye hazırlanıyor.

- Reklam -

Lindsey Anderson Beer’ın ilk defa yönetmenlik koltuğuna geçtiği yapım, Stephen King’in Pet Sematary ve The Dark Half eserlerine ev sahipliği yapan Maine’in kurmaca şehri Ludlow’da geçiyor.

Pet Sematary: Bloodlines Fragmanı | İZLE

YouTube video

(Fragmanı YouTube üzerinden izlemek için buraya tıklayabilirsiniz.)

Lanetli mezarlığın köken hikâyesini konu alan Pet Sematary: Bloodlines filmi, yalnızca toprağın altındaki kadim dehşeti değil aynı zamanda karanlık aile geçmişiyle yüzleşmek zorunda kalan Jud Crandall’ın (Jackson White) hikâyesini takip ediyor.

Fragmanın açılış sahnesinde Jud, Hayvan Mezarlığı’nın doğaüstü yüzüyle tanışıyor. Ludlow halkının nesillerdir her türlü ölülerini oraya gömdüklerini, ölülerin de daha çarpık bir versiyonla geri döndüğü hızlı bir şekilde izleyiciye aktarılıyor.

Pet Sematary: Bloodlines Fragmanı - Stephen King

Serinin ilk filminde olduğu gibi, ölümü kabullenmeyi reddeden kişilere de ev sahipliği yapan Bloodlines; kasabanın kendine özgü uğursuz uyarısı, “Bazen ölmek daha iyidir,” sözüne de yer vermeden geçmiyor.

- Reklam -

Filmin başrollerini Jackson White ve Jack Mulhern paylaşıyor. Yapımda yer alan diğer oyuncular arasında ise Forrest Goodluck, Henry Thomas, Natalie Alyn Lind, Isabella Star LaBlanc, Samantha Mathis ve Pam Grier yer alıyor.

Yapımın senaryosunda yönetmen Lindsey Anderson Beer’a 2019 tarihli Hayvan Mezarlığı uyarlamasının da senaristi olan Jeff Buhler eşlik ediyor.

Pet Sematary: Bloodlines Fragman - Paramount Plus

Pet Sematary: Bloodlines filmi 6 Ekim 2023 tarihinde Paramount+ platformunda yayına girecek. Yapımın Türkiye’de hangi mecra üzerinden izleyicilere sunulacağı ise şu an için bilinmiyor.

Pet Sematary: Bloodlines filmine dair sizin beklentileriniz ne yönde? Görüşlerinizi Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, sinema dünyasından yeni haberler için bizleri Google News’ten takip edebilirsiniz.

Kaynak: Collider

Eda Aydın

1992 yılında Bursa'da doğdum. Radyo, Sinema ve Televizyon Bölümü mezunuyum. Filmler, kitaplar hakkında inceleme ve görüş yazıları yazıyorum. Tanpınar'ı seviyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Totally Killer Fragman - Prime Video

Kiernan Shipka’nın Başrolünde Yer Aldığı Zaman Yolculuğu Temalı Korku Filmi “Totally Killer”dan İlk Fragman

Do Not Disturb Fragman - Cem Yılmaz

Cem Yılmaz’ın Yeni Filmi “Do Not Disturb” Geliyor: İşte İlk Fragman