in , ,

Cem Yılmaz’ın Yeni Filmi “Do Not Disturb” Geliyor: İşte İlk Fragman

Do Not Disturb filminden ilk fragman yayınlandı. Cem Yılmaz’ın Ayzek karakterine odaklanan yeni macerası, Netflix ekranlarında yayına girecek.

Do Not Disturb Fragman - Cem Yılmaz
- Reklam -
- Reklam -

Do Not Disturb filmi için ilk fragman paylaşıldı. Cem Yılmaz’ın yeni Netflix Türkiye yapımı izleyicilerle buluşmak için geri sayıma geçti.

Cem Yılmaz’ın yazıp yönettiği ve başrolünü üstlendiği Do Not Disturb, izleyicilerin 2019 yılında Karakomik Filmler – 2 Arada yapımında karşılaştığı Ayzek karakterine odaklanıyor.

Daha önce Ayzek ile Bir Gece adıyla duyurulan film, yeniden isimlendirilerek Do Not Disturb başlığıyla izleyicilerin beğenisine sunulacak.

- Reklam -

Do Not Disturb Fragman - Cem Yılmaz Netflix

Netflix, Cem Yılmaz’ın beklenen yeni yapımı için tanıtım fragmanını ve ilk bakış görsellerini yayınladı.

Do Not Disturb Filminin Konusu Ne?

Karakomik Filmler – 2 Arada’nın öne çıkan karakterlerinden Ayzek’in yeni macerası Do Not Disturb, Koronavirüs pandemisi nedeniyle işinden olup karaya dönmek zorunda kalan arabalı vapur personeli Ayzek karakterinin hikâyesini takip ediyor.

Ayzek, kariyerinin yeni adımında sakin bir otelin gece vardiyasında işe başlıyor. Ancak oteldeki ilk gecesinde konukların peşine takılarak kendisini tuhaf bir maceranın ortasında buluyor. Hayalle gerçeğin iç içe geçtiği serüvende Ayzek, hayatını düzene koymak için attığı bu büyük adımda beklenmedik olaylara göğüs germek zorunda kalıyor.

İzleyicilere Ayzek’in iç dünyasına daha yakından bir bakış atma fırsatı sunan yapımın senaryosu, yönetmenliği ve başrolü Cem Yılmaz imzasını taşıyor.

Do Not Disturb Fragmanı | İZLE

YouTube video

(Fragmanı YouTube üzerinden izlemek için buraya tıklayabilirsiniz.)

- Reklam -

Filmde Cem Yılmaz’a Suhal rolüyle Ahsen Eroğlu, Bahtiyar rolüyle Celal Kadri Kınoğlu, Saniye rolüyle Özge Özberk, Davut rolüyle Bülent Şakrak, Peri rolüyle Nilperi Şahinkaya, Cengiz rolüyle Mustafa Kırantepe, Salih rolüyle Zafer Algöz, Çarli rolüyle Diren Polatoğlu, Dora rolüyle Seda Akman, Bahri rolüyle Can YIlmaz ve Hacer rolüyle Selen Şenay eşlik ediyor.

Do Not Disturb - Ayzek ile Bir Gece - Fragman - Cem Yılmaz

Öner F. Işık’ın yapımcılığını üstlendiği film CMYLMZ Fikir Sanat imzasını taşıyor.

Cem Yılmaz izleyicilerin karşısına son olarak yine bir Netflix yapımı olan ve şu sıralar 2. sezon hazırlıkları süren Erşan Kuneri dizisiyle çıkmıştı.

Do Not Disturb Fragman

Do Not Disturb filmi 29 Eylül 2023 tarihinde 190’dan fazla ülkede eş zamanlı olarak Netflix üzerinden yayına girecek.

Cem Yılmaz’ın yeni Netflix filmi hakkında sizin görüşleriniz neler? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, yeni sinema haberleri için bizi Google News üzerinden takibe alabilirsiniz.

Eda Aydın

1992 yılında Bursa'da doğdum. Radyo, Sinema ve Televizyon Bölümü mezunuyum. Filmler, kitaplar hakkında inceleme ve görüş yazıları yazıyorum. Tanpınar'ı seviyorum.

3 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for LordKratos LordKratos dedi ki:

    Erşan Kuneri’dense bu tür filmlerini tercih ederim. Cem Yılmaz’ın komedinin dışında da yetenekleri var, Hokkabaz’da duygusal, Av Mevsimi’nde psikopat rolünü de güzel oynadı. Bence çok güzel bir film olacak.

  2. Avatar for TheNameless TheNameless dedi ki:

    Farklı bir film olmuşa benziyor. Bekliyorum.

  3. Avatar for Askeladd Askeladd dedi ki:

    Karakomik serisindeki en sevdiğim part Ayzek’inki idi. Çerezlik akar sanki ya izlenir.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Pet Sematary: Bloodlines Fragman - Stephen King

Stephen King’in “Hayvan Mezarlığı” Eserinin Öncesini Anlatan “Bloodlines” Filminden Fragman

Starfield İnceleme Puanları

Bethesda’nın Yeni Oyunu “Starfield” İnceleme Bombardımanına Tutuldu