in ,

Cem Yılmaz İmzalı “Erşan Kuneri” Dizisi 2. Sezon ile Geri Dönüyor: İşte İlk Fotoğraf

Erşan Kuneri 2. sezon için ilk fotoğraf paylaşıldı. Cem Yılmaz’ın Netflix’te yayınlanan komedi dizisinde yeni bölümler için geri sayım başladı.

Erşan Kuneri 2. Sezon - Netflix Türkiye
- Reklam -
- Reklam -

Erşan Kuneri 2. sezon ile izleyicilerle buluşmak için gün sayıyor. Cem Yılmaz’ın yazıp yönettiği ve başrolünü canlandırdığı yapım, Netflix üzerinden yayına girecek.

İlk sezonu 2022 yılında yayınlanan Erşan Kuneri’nin devam macerası uzun süredir geliştirilme aşamasındaydı. Dizinin yaratıcısı Cem Yılmaz, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda yeni bölümlerin yolda olduğunu duyurdu.

Yılmaz, paylaşımda Erşan Kuneri 2. sezon bölüm isimlerini şu şekilde sıraladı:

- Reklam -
  • Kötü Yol
  • Kaymak Zamanı
  • Hamur İşi
  • Yaprak Sarması (Cemil Nadir’in aynı adlı eserinden)
  • Acı Baba
  • Nekes Hayat
  • Şekerpare

Erşan Kuneri 2. Sezon 1980’lerin Çalkantılı Yıllarında Geçiyor

Dizinin ilk sezonu Erşan Kuneri karakterinin 1975-1978 yılları arasındaki sinema serüvenini konu alıyordu. Yeni sezonun geçeceği zaman aralığı ise 1984, 1985 ve 1986 olarak açıklandı.

Netflix Türkiye sosyal medya hesabı üzerinden dönüş haberini şu sözlerle paylaştı:

“Kuneri Film gururla sunar: 2. sezonla bomba gibi geliyorlar.”

Erşan Kuneri 2. Sezon - Netflix Türkiye Dizisi

İlk olarak 2004 tarihli G.O.R.A. filminde izleyicilerin karşısına çıkan Kuneri karakteri; yapımdaki kısa performansına rağmen hafızalarda yer edinmişti. Ardından 2018’de Arif V 216 filminde yeniden gözüken isim, 2022’de ise 8 bölümlük bir sit-com dizisinde izleyicilerin karşısına çıkmıştı.

- Reklam -

Erotik film yapımcısı ve yönetmeni olarak tasvir edilen Kuneri; Yeşilçam’ın zorlu yıllarındaki sinema macerasına 7 bölümlük 2. sezon ile devam edecek. Yapımın her bölümü, Kuneri’nin yeni bir film yapma macerasını konu alacak.

Yeni sezonda Cem Yılmaz’a eşlik eden oyuncular arasında Zafer Alagöz, Çağlar Çorumlu, Bora Akkaş, Ahsen Eroğlu, Şükran Ovalı, Nilperi Şahinkaya ve Bige Önal gibi isimler yer alıyor.

Cem Yılmaz, Erşan Kuneri Dizisi Nedeniyle Dava Edildi

Erşan Kuneri 2. sezon için henüz açıklanmış bir yayın tarihi bulunmuyor. Yeni sezon onayını 2022’nin temmuz ayında alan yapımın 2023 içerisinde izleyicilerle buluşması bekleniyor.

Cem Yılmaz son olarak geçen yıl kasım ayında “alkolü ve sigarayı özendirmekle” iddiasıyla davalık olmuştu.

Sizin Erşan Kuneri 2. sezon için beklentileriniz neler? Görüşlerinizi Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, dizi dünyasından yeni gelişmeler için bizleri Google News’ten takip edebilirsiniz.

Eda Aydın

1992 yılında Bursa'da doğdum. Radyo, Sinema ve Televizyon Bölümü mezunuyum. Filmler, kitaplar hakkında inceleme ve görüş yazıları yazıyorum. Tanpınar'ı seviyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

1473 - Bedia Ceylan Güzelce | Haftanın Kitabı #282

1473 – Bedia Ceylan Güzelce | Haftanın Kitabı #282

Oppenheimer - En Çok Gişe Hasılatı Elde Eden II. Dünya Savaşı Filmi

“Oppenheimer” Tüm Zamanların En Çok Gişe Hasılatı Elde Eden II. Dünya Savaşı Filmi Oldu