in ,

Yeni “Game of Thrones” Dizisi “A Knight of the Seven Kingdoms: The Hedge Knight”ta Çekim Tarihi Belli Oldu

“A Knight of the Seven Kingdoms: The Hedge Knight” adını taşıyacak yeni “Game of Thrones” spin-off’unda çekim takvimi belli oldu.

A Knight of the Seven Kingdoms: The Hedge Knight Dizisi Çekim Tarihi
- Reklam -
- Reklam -

A Knight of the Seven Kingdoms: The Hedge Knight dizisi için hazırlıklar sürüyor. Yeni Game of Thrones spin-off’unda çekimler gelecek yıl başlayacak.

George R.R. Martin tarafından kaleme alınan Buz ve Ateşin Şarkısı serisi 2011-2019 arası HBO ekranlarında izleyicilerle buluşmuş ve devasa bir kültür olayına dönüşmüştü. Yeni epik fantazi uyarlamalarının da önünü açan Taht Oyunları, aynı zamanda Westeros’ta geçen yeni maceralara da kapı araladı.

Martin’in imzasını taşıyan ve ekrana taşınan ikinci dizi House of the Dragon oldu. Targaryen Hanedanlığı’na odaklanan bu yapım, orijinal diziden yaklaşık 200 yıl öncesini konu alıyordu.

- Reklam -

A Knight of the Seven Kingdoms: The Hedge Knight Dizisi Çekim Tarihleri

Şimdi ise çekim aşamasına geçmeye hazırlanan bir başka Game of Thrones spin-off’u var. Yeni yapım, yazar George R.R. Martin’in Buz ve Ateşin Şarkısı evreninde geçen novella serisi Tales of Dunk and Egg’in ilk kitabı A Knight of the Seven Kingdoms’ı ekrana taşıyacak.

A Knight of the Seven Kingdoms: The Hedge Knight Dizisinde Prodüksiyon Hazırlıkları Sürüyor

House of the Dragon’a kıyasla daha küçük ölçekli olacağı açıklanan The Hedge Knight, HotD ile doğrudan rekabet edecek bir takvimde yayınlanmayacak ve toplamda 3 sezon sürecek.

Westeros’ta dolaşıp insanlara yardım eden bir şövalye ve yaverini konu alacak yeni spin-off Game of Thrones’tan yaklaşık 100 yıl önce ve House of the Dragon’ın hikâyesi bittikten onlarca yıl sonra geçecek.

HBO CEO’su Casey Bloys verdiği demeçte A Knight of the Seven Kingdoms: The Hedge Knight dizisi için çekimlere Hollywood oyuncuları grevinin sona ermesi durumunda 2024 baharında başlayacağını kaydetti.

- Reklam -

A Knight of the Seven Kingdoms: The Hedge Knight Dizisi Çekimler

Şimdilik oyuncu kadrosu, yazar ve yönetmen ekibi belli olmayan üçüncü Game of Thrones spin-off’unda yakın gelecekte daha fazla detayın ortaya çıkması bekleniyor.

Toplamda üç kitaptan oluşan Tales of Dunk and Egg serisi Türkçede Yedi Krallık Şövalyesi adıyla tek cilt hâlinde okurlarla buluşturuldu. Serinin orijinalinde yer alan kitapların isimleri şu şekilde sıralanıyor:

  • The Hedge Knight (1998)
  • The Sworn Sword (2003)
  • The Mystery Knight (2010)

Hayranların merakla beklediği House of the Dragon 2. sezon ise 2024’ün yaz mevsiminde yayına başlayacak.

A Knight of the Seven Kingdoms: The Hedge Knight dizisi hakkında sizin beklentileriniz ne yönde? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, daha fazla TV haberi için bizleri Google News’ten takibe alabilirsiniz.

Kaynak: Winter is Coming

Devrim Beyaz

Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunuyum. 2016'dan beri serbest editörlük yapıyor, çeşitli internet siteleri ve dergiler için haber ve incelemeler kaleme alıyorum.

2 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for jojen jojen dedi ki:

    untitled-169

  2. Avatar for abkaen2 abkaen2 dedi ki:

    Gelsin gelsin bu evrene dair her şey gelebilir tabi kaliteli çekmek kaydıyla.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Echo Fragmanı - Marvel Dizisi

Marvel’ın Yetişkinlere Yönelik İlk Dizisi “Echo”dan Fragman: Kingpin ve Daredevil’lı Yapımda Geri Sayım Bitiyor

The Fall Guy Filminden İlk Fragman: Ryan Gosling Başrolde

Ryan Gosling ve Emily Blunt Yeni Aksiyon Filmi “The Fall Guy”da Bir Araya Geliyor: İşte İlk Fragman