in , ,

Marvel’ın Yetişkinlere Yönelik İlk Dizisi “Echo”dan Fragman: Kingpin ve Daredevil’lı Yapımda Geri Sayım Bitiyor

Echo fragmanı yayınlandı. Marvel’ın yeni fazında dizi evren genişlemeye devam ediyor. Disney Plus’ta yayınlanacak yapım, tanıdık karakterlere de ev sahipliği yapıyor.

Echo Fragmanı - Marvel Dizisi
- Reklam -
- Reklam -

Echo fragmanı paylaşıldı. Marvel Sinematik Evreni dizi dünyasında genişlemeye devam ederken 5. fazda yeni bir kapı aralanıyor.

Daha önce yine Disney Plus’ta yayınlanan Hawkeye’ın spin-off’u olarak tasarlanan Echo dizisi, Alaqua Cox tarafından canlandırılan Maya Lopez karakterinin hikâyesini konu alıyor.

İlk defa Temmuz 2022’de duyurulan dizi, aradan geçen 1.5 yılın ardından izleyicilerle buluşmak için hazırlıklarını tamamlıyor.

- Reklam -

TV-MA (yetişkinlere yönelik) derecesi alan ilk Marvel dizisi olma özelliğini taşıyan Echo’dan aksiyon dolu bir fragman yayınlandı.

Echo Fragmanı - Marvel Dizi

Daredevil ve The Punisher gibi Marvel süper kahramanlarının yer aldığı diğer televizyon projeleri daha önce şiddet sahnelerine yer vermiş olsalar da, Disney değil Netflix imzası taşıyorlardı. Dolayısıyla bu hamle platform ve Marvel’ın dizi cephesi için dikkat çekici bir adım olarak yorumlanıyor.

Yapımda Maya Lopez’in New York’taki en güçlü suçlulardan biri olan Kingpin’in peşine düşeceği biliniyor. Bu sebeple yüksek dozlu şiddet sahneleri beklenen bir tercihti.

Echo Fragmanı | İZLE

YouTube video

(Fragmanı YouTube üzerinden izlemek için buraya tıklayabilirsiniz.)

Yönetmenleri arasında Reservation Dogs’tan Sydney Freeland’in de yer aldığı dizi, yetişkinlere yönelik derecesinin yanı sıra oyuncu kadrosu ile de dikkat çekiyor.

Yapımda Marvel Sinematik Evreni’ni ve Marvel çizgi romanlarını sıkı takip edenlerin yakından tanıdığı Kingpin ve Daredevil gibi tanıdık karakterler de yer alıyor. Vincent D’Onofrio Wilson Fisk (Kingpin) rolünü ve Charlie Cox Matt Murdock (Daredevil) rollerini yineliyor.

- Reklam -

Kadrodaki diğer isimler arasında Zahn McCalarnon, Devery Jacobs, Alexis Capozzi, Isabella Madrigal ve Christopher Cocke yer alıyor.

Echo Dizisi Konusu ve Çıkış Tarihi

Echo dizisi, işitme engelli süper kahraman ve New York yeraltı dünyasının suç lideri Wilson Fisk’in yeğeni Maya Lopez’in suçla mücadelesini konu alıyor.

Maya, Kingpin’i zamanında durdurmayı başaramazsa, New York sokakları asla güvende olmayacak. Suç dehası Kingpin şehrin siyasi iklimi üzerindeki etki alanını geri alınamaz şekilde genişletmek için çalışmalarını sürdürürken yeğeni Maya’ya karşı da tedbiri elden bırakmamak zorunda kalacak.

Echo Fragmanı - Marvel Dizisi Disney

Maya’ya bu yolculukta eşlik edecek kişilerden birisi ise Fisk’in en büyük düşmanlarından Charlie Cox olacak. İkili New York’taki en büyük tehditlerden biriyle savaşmak için güçlerini birleştirecek.

Echo dizisi, 10 Ocak 2024 tarihinde Disney Plus ve Hulu üzerinden yayına girecek.

Echo dizisi hakkındaki beklentilerinizi Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, daha fazlası için bizleri Google News’ten takibe alabilirsiniz.

Kaynak: Collider

Eda Aydın

1992 yılında Bursa'da doğdum. Radyo, Sinema ve Televizyon Bölümü mezunuyum. Filmler, kitaplar hakkında inceleme ve görüş yazıları yazıyorum. Tanpınar'ı seviyorum.

1 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for narpal narpal dedi ki:

    Hiç beklentim yoktu ama fragmanı hoşuma gitti. Shehulk ve Ms marvels gibi saçmalıklardan sonra güzel geldi.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Superman & Lois 4. Sezon ile Final Yapıyor

Arrowverse Dizisi “Superman & Lois”de Yolun Sonu: 4. Sezon ile Final Yapıyor

A Knight of the Seven Kingdoms: The Hedge Knight Dizisi Çekim Tarihi

Yeni “Game of Thrones” Dizisi “A Knight of the Seven Kingdoms: The Hedge Knight”ta Çekim Tarihi Belli Oldu