in ,

Arrowverse Dizisi “Superman & Lois”de Yolun Sonu: 4. Sezon ile Final Yapıyor

Superman & Lois 4. sezon ile final yapacak. The CW kanalı kalan son Arrowverse dizisinin fişini çekme kararı aldı.

Superman & Lois 4. Sezon ile Final Yapıyor
- Reklam -
- Reklam -

Superman & Lois 4. sezon ile final yapıyor. Böylelikle The CW kanalının DC evrenine ait dizileri 2024 yılında sona ermiş oluyor.

Greg Berlanti’nin Arrowverse evreni için 2022 ve 2023 kanalın el değiştirmesi nedeniyle birçok dizinin iptal edildiği ve The Flash dizisinin 9. sezonunun sona erdiği duygusal bir dönemdi. Superman & Lois dizisi ise 2024 yılında The CW kanalında yayınlanan tek DC TV macerası olacak.

Arrowverse dizilerini 2012 yılından bu yana takip eden izleyiciler için 2024 yılı buruk bir yıl olacak. Çünkü Superman & Lois 4. sezon dizinin final sezonu yayınlanacak. DC TV dizisini sonlandırma kararı alan The CW kanalındaki idari ve baş yapımcılar Todd Helbing ile Brent Fletcher, Lane-Kent ailesinin maceralarının sona ermesi hakkında şu açıklamayı paylaştı:

- Reklam -

“4. sezonun sonunda SUPERMAN & LOIS’e veda edeceğimiz için üzgün olsak da, muhteşem oyuncularımız, ekibimiz, görsel efekt ekiplerimiz, kurgucularımız, müzik dehalarımız ve yazarlarımızla geçirdiğimiz zaman için minnettarız.

“Bu dizi ilk konuşulduğu günden bu yana aileyle ilgiliydi. Ve hem ekranda hem de ekran dışında yaratılan şey buydu. Berlanti Productions, DC, WB ve The CW’daki ortaklarımıza bu yolculukta bize verdikleri sonsuz destek ve gösterdikleri heyecan için teşekkür ediyoruz… ve bizi izleyen tüm hayranlarımıza da özel olarak teşekkür ediyoruz. Son sezonumuzda bizi nelerin beklediği konusunda heyecanlıyız ve herkesin Superman, Lois ve tüm kahramanlarımızın dizi tarihindeki en büyük tehdit olan Lex Luthor’la karşı karşıya gelmelerini izlemesi için sabırsızlanıyoruz.”

Superman & Lois 4. Sezon ile Final Yapıyor

Superman & Lois Dizisinin 4. Sezon ile Final Yapması Sürpriz Olmadı

Bu haber bazı hayranlar için her ne kadar hayal kırıklığı yaratsa da 4. sezonun final sezonu olacağı beklenen bir sondu. The CW’nun yeni sahipleri olan Nexstar, farklı demografiklere yöneliyor ve genellikle alınmış dizileri yayınlarken orijinal programlamadan uzaklaşıyorlar.

Dizinin 4. sezonunun hazırlanması için Warner Bros. TV ve The CW, oyuncu kadrosunda daralmaya gitmek zorunda kaldı ve yedi dizi oyuncusunu yapımdan ayrılması gerekti.

- Reklam -

Superman & Lois’in 4. sezonu yalnızca 10 bölümden oluşacak. Bu da yapımın en kısa sezonu olacağı anlamına geliyor. Şu anki ana oyuncu kadrosunda Tyler Hoechlin, Elizabeth Tulloch, Alex Garfin ve Michael Bishop bulunuyor. Tam zamanlı olarak diziye yeni katılan tek isim ise Lex Luthor rolüyle Michael Cudlitz.

Superman & Lois 4. Sezon ile Final Yapıyor

Superman & Lois’in final yapması ve The CW kanalında başka herhangi bir Arrowverse dizisinin kalmaması, James Gunn ve Peter Safran’ın DC Sinematik Evreni’nin 2025 yılında başlamak üzere olduğu bir döneme denk geliyor. Ayrıntılar hâlâ gizli tutulsa da hayranlar adına final sezonunda Lex’in nasıl bir tehdit oluşturacağını görmek birçok izleyici tarafından merakla bekleniyor.

Superman & Lois dizisinin 4. sezon ile final yapacak olması konusundaki yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, daha fazlası için bizi Google News’ten takip edebilirsiniz.

Kaynak: Collider

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Dune Dizisi Adı "Dune: Prophecy" Olarak Değişti

“Dune”un Öncesini Anlatacak Dizinin Adı Değişti ve Yeni Yayın Tarihi Belli Oldu

Echo Fragmanı - Marvel Dizisi

Marvel’ın Yetişkinlere Yönelik İlk Dizisi “Echo”dan Fragman: Kingpin ve Daredevil’lı Yapımda Geri Sayım Bitiyor