in ,

HBO’nun “The Last of Us” Dizisi En Az 4 Sezon Olarak Planlandı

The Last of Us dizisi toplam 4 sezon sürebilir. HBO’nun popüler video oyun serisinden uyarladığı  yapım hakkın yeni açıklama Craig Mazin’dan geldi.

The Last of Us 4 Sezon Olabilir
- Reklam -
- Reklam -

The Last of Us dizisi 4 sezonluk bir macera olarak tasarlandı. Naughty Dog’un ünlü oyun serisinden ekrana taşınan yapımın geleceği hakkında Craig Mazin’dan hayranları heyecanlandıran açıklamalar geldi.

Naughty Dog tarafından PlayStation için yaratılan The Last of Us oyunu 2013 senesinden beri oyun dünyasının önde gelen markalarından biri oldu. HBO imzasıyla ve Neil Druckmann – Craig Mazin  ikilisi yönetiminde ekrana da taşınan yapım seyircilerden olumlu yorumlar almayı başardı.

25 dalda Emmy adaylığı elde eden dizi, IMDb’de de 8,8/10 puan ortalamasıyla TV dünyasına güçlü bir giriş yaptı.

- Reklam -

Başrollerinde Pedro Pascal ve Bella Ramsey’nin yer aldığı yapım, şu sıralar senarist ve oyuncular grevi nedeniyle prodüksiyon aşamasına geçemiyor. Ramsey’nin grevden önceki çıkış tarihi takvimi ise en iyi ihtimalle 2024’ün başlarını gösteriyordu. Dizinin yaratıcılarından Craig Mazin’ın yeni açıklamaları, izleyicilerin en az 2030’a kadar The Last of Us dünyasıyla buluşmaya devam edebileceğini ortaya koydu.

The Last of Us 2. Sezon Çıkış Tarihi

The Last of Us En Az 4 Sezon Olarak Tasarlandı

The Hollywood Reporter’a konuşan Craig Mazin, dizinin en az iki sezon daha devam etme potansiyeline sahip olduğunu söyledi.

“Asla bilemezsiniz. Sonunda üç ya da beş sezon daha olabilir. Ama dört daha iyi gibi görünüyor. Anlattığımız hikâye nedeniyle bazı sezonlar daha az bölüme ihtiyaç duyarken bazıları daha fazla bölüme ihtiyaç duyuyor. Asıl iyi haber ise seyircilerin de daha fazlasını istiyor olmaları.”

The Last of Us 4 Sezon Olabilir HBO

- Reklam -

Mazin, her sezonun farklı bölüm sayılarına sahip olabileceğine dikkat çekerken nihayetinde sayıların önemli olmadığını ve asıl önemli olanın izleyicilerin, “İşte bu iyi bir sezondu,” demeleri olduğunu söyledi.

Öte yandan oyun serisinin ikinci kısmının birden fazla sezon ile ekrana taşınacağı bir süredir zaten biliniyordu. Mazin bu durumun hatırlatılması üzerine, “Kesinlikle doğrulayabileceğim tek şey, bu hikâyenin (2. oyunun) bir sezona sığmadığı olur,” şeklinde konuştu.

Mazin’a Abby rolü için oyuncu seçimi yapıp yapmadıkları sorulduğunda ise gülerek, “Belki,” yanıtını verdi.

The Last of Us dizisinin geleceği hakkında sizin düşünceleriniz neler? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, TV dünyasından yeni gelişmeler için bizleri Google News’ten takip edebilirsiniz.

Kaynak: Digital Spy

Eda Aydın

1992 yılında Bursa'da doğdum. Radyo, Sinema ve Televizyon Bölümü mezunuyum. Filmler, kitaplar hakkında inceleme ve görüş yazıları yazıyorum. Tanpınar'ı seviyorum.

1 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for Epichan Epichan dedi ki:

    Oyununu oynamadım ama ben büyük merakla diziye başladım. Fakat benim için sıkıcı ve hayal kırıklığı yarattı. Sonrasına büyük ihtimal devam etmeyeceğim.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Kelenderis Antik Kenti'nde 2300 Yıllık Hekate Figürini Keşfi

Mersin’deki Kelenderis Antik Kenti’nde 2.300 Yıllık Tanrıça Hekate Figürini Bulundu

Yapay Zekâ Eseri Telif Hakkı Koruması Alamadı

Yapay Zekâ Tarafından Oluşturulan Sanat Eserleri Telif Hakkı Koruması Alamayacak