in

Barbie Ferreira, HBO Yapımı “Euphoria” Dizisinden Neden Ayrıldığını Açıkladı

Barbie Ferreira, Euphoria dizisinden ayrıldıktan sonra karar hakkında birçok spekülasyon yapılmıştı. Genç oyuncu, ayrılığın nedenini açıkladı.

Barbie Ferreira - Euphoria Ayrılık Nedeni
- Reklam -
- Reklam -

Barbie Ferreira, Euphoria ayrılığının ardından konuştu. 26 yaşındaki yıldız, kararın “ortak alındığını” ifade etti.

Hayranlar Euphoria 3. sezon için bekleyişe devam ederken dizinin ilk iki sezonunda Kat Hernandez’i canlandıran Barbie Ferreira ayrılık konusundaki sessizliğini bozdu. Geçen yıl ağustos ayında yapımdan ayrıldığı duyurulan oyuncu, kendisini birçok tartışmanın ortasında bulmuştu.

Son olarak Jordan Peele’ın korku ve bilimkurgu filmi Nope’ta rol alan Ferreira’nın yapımdan ayrılışı, kimi izleyiciler tarafından hayal kırıklığı olarak yorumlanmıştı. İlk sezona kıyasla daha az ekran süresi alan aktrisin “daha fazlasını hak ettiği” görüşü birçok hayranı bir araya getirmişti.

- Reklam -

Bununla birlikte dizinin başyazarı Sam Levinson ile de sette anlaşmazlık yaşadığı da öne sürülmüştü. Geçen günlerde Dax Shepard’ın Armchair Expert podcast’ine konuk olan oyuncu, anlaşmazlıkları yalanlarken konuya da kendi açısından açıklık getirdi.

Barbie Ferreira - Euphoria Ayrılık Nedeni HBO

Barbie Ferreira, Euphoria’dan Ayrılma Kararının Perde Arkasını Anlattı

Barbie Ferreira, genellikle insanların 2. sezon için kendisinin kurban olduğunu söylediğini aktarırken, “Ben ise her zaman, ‘Hayır, bir sorun yok. Gerçekten de her şey yolunda,’ diyen tarafım.

Ferreira şöyle devam ediyor:

“Ben setten setten çıkıp gitmedim. Bir keresinde bileğimi burkmuştum ve röntgen çektirmek zorunda kalmıştım. Kastettikleri budur belki.”

Genç yıldız, Kat Hernandez’in yapımdan ayrılması kararının “ortak” alındığını çünkü zaten “gidebileceği bir yer” olmadığını da ifade etti.

- Reklam -

“Aslında bence gidebileceği yerler bulunuyordu. Sadece bu, diziye uygun değildi. Karakterin hakkını verip veremeyeceğini bilmiyorum. Sanırım her iki taraf da benim gerçekten şişman en iyi arkadaş olmak istemediğimin farkındaydı. Ben bunu oynamak istemiyorum. Onlar da bunu istemediler.”

Barbie Ferreira, Euphoria ayrılık

Kat Hernandez karakteri Euphoria’nın ilk sezonunda, Tumblr’da erotik hikâyeler yazan ve bir webcam modeli olarak beden olumlama ikoni hâlini almıştı.

Euphoria 3. sezonun 2024 yılı içerisinde HBO’ya geri dönmesi bekleniyor. Barbie Ferreira ise çekimleri bu ay başlayacak Faces of Death (1978) filminin yeniden uyarlamasında Dacre Montgomery’le (Stranger Things) birlikte rol alacak.

Barbie Ferreira’nın açıklamalarını siz nasıl değerlendiriyorsunuz? Görüşlerinizi Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, daha fazla dizi haberi için bizleri Google News’ten takip edebilirsiniz.

Kaynak: The Independent

Eda Aydın

1992 yılında Bursa'da doğdum. Radyo, Sinema ve Televizyon Bölümü mezunuyum. Filmler, kitaplar hakkında inceleme ve görüş yazıları yazıyorum. Tanpınar'ı seviyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Hugo ve Tolga Abi Kufur Olayi

Yıllar İçinde Fenomene Dönen “Hugo ve Tolga Abi Programında Küfür Edildi mi?” Sorusuna En Net Cevap Geldi

Fukuşima Nükleer Santrali Yeni Görüntüler

Fukuşima Nükleer Santrali’nden Endişe Veren Yeni Görüntüler Paylaşıldı