in ,

“Euphoria”nın 3. Sezonuyla İlgili HBO’dan Kötü Haber

HBO, Euphoria 3. Sezon çekimlerinin ertelendiğini doğruladı. Sebebi ise yaratıcı Sam Levinson’ın senaryoları tamamlamakta gecikmesi.

Euphoria 3. Sezon Çalışmalarına Ara Verildi
- Reklam -
- Reklam -

Euphoria 3. Sezon hakkında HBO tarafından resmi açıklama geldi. Kanal, sosyal medyadaki söylentilerin aksine dizinin iptal edilmediğini, ancak önemli bir erteleme yaşandığını açıkladı.

Şu an için çekimlerin ne zaman başlayacağına dair bir işaret yok. Oyuncu kadrosunun diğer projelere katılmasına izin verileceği bildirildi.

HBO’nun Entertainment Weekly’e yaptığı açıklamada şu sözler yer aldı:

- Reklam -

“Sam Levinson ile birlikte üçüncü sezonun mükemmel olması için çalışıyoruz. Bu arada aranan oyuncu kadromuza başka fırsatlar yakalamalarına izin veriyoruz.”

Zendaya, Sydney Sweeney, Jacob Elordi ve Oscar adayı Colman Domingo’nun da aralarında bulunduğu kadronun kariyerleri son iki yıldır tırmanışta. Emmy ödüllü Storm Reid de dizide yer alıyor.

Euphoria 3. Sezon Çalışmalarına Ara Verildi

Gençlik dramının üçüncü sezonunun çekimleri büyük engellerle karşılaştı. Geçen kasımda HBO başkanı, oyuncu ve yazarların grevlerinden dolayı 2025 başlangıç tarihinin ciddi şekilde etkilendiğini söylemişti. 148 gün süren yazarlar grevi 27 Eylül’de bitti ve senaryo çalışmaları yeniden başladı. Ancak çekimler hâlen başlayamadı.

Euphoria 3. Sezon Çekimleri Zendaya Yüzünden Ertelenmiş Olabilir

Hem kanal hem de ekip ikinci ve üçüncü sezon arasındaki uzun aranın farkında. Dizide Zendaya’nın annesini canlandıran Nika King, bir gösteride bundan şikayet etmişti:

“3. Sezon ne zaman çıkacak diye sormayın, hiçbir fikrim yok. İnsanlar ’3. Sezonu istiyoruz’ diyor, ben de ’3. Sezonu ben de istiyorum çünkü 6 aydır kiramı ödeyemedim’ diyorum.”

- Reklam -

Başka bir iddia, aslında tüm bu ertelemelerin nedeninin dizinin başrolü Zendaya olduğu yönünde. Söylentiler, oyuncunun çekimlerine Eylül 2024’te başlanacak olan Spider-Man 4 filmi için sette yer alamayacağını belirtmesi ve bu nedenle çekimlerin ileri bir tarihe alındığı yönünde.

Dizinin yaratıcısı Sam Levinson, Euphoria 3. sezonun “noir” bir tonu olacağına işaret etmiş, Zendaya’nın canlandırdığı Rue karakteri üzerinden “yozlaşmış bir dünyada ilkeli bir birey olmanın ne anlama geldiğini” keşfedeceğini söylemişti.

Euphoria 3. Sezonla İlgili HBO'dan Kötü Haber

HBO, dönecek oyuncuları henüz doğrulamasa da Barbie Ferreira’nın Kat Hernandez rolüyle vedalaşacağı daha önce açıklanmıştı. Geçen yıl bir kaza sonucu hayatını kaybeden Angus Cloud’un canlandırdığı Fezco karakterinin trajik kaybı da senaryoda ele alınacak.

Euphoria 3. sezondan beklentileriniz neler? Sizce bu kadar uzun bir bekleyişe değecek mi? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, dizi dünyasından yeni gelişmeler için bizi Google News’ten takip edebilirsiniz.

Kaynak: CBR

Ayşe Yılmaz

Ankara doğumlu, Antalya'da yaşıyor. Hacettepe Üniversitesi'nde İngiliz Dili ve Edebiyatı bölümünden mezun. Hayalleri arasında iyi bir İngilizce öğretmeni olmak veya çevirmenlik yapmak var. İngilizce dışında Almanca da bilmekte. Boş zamanlarında kitap okumayı, yürüyüş yapmayı ve arkadaşlarıyla vakit geçirmeyi sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Kevin Costner Yellowstone Finalinde Yer Alabilir

Kevin Costner, “Yellowstone”un Final Sezonu için Geri Dönebilir

Spider-Man 4 Yönetmeni ve Çekim Tarihi Belli Oldu

“Spider-Man 4” Filminin Yönetmeni ve Çekimleri Hakkında Yeni Detaylar Ortaya Çıktı