in ,

“Spider-Man 4” Filminin Yönetmeni ve Çekimleri Hakkında Yeni Detaylar Ortaya Çıktı

Marvel ve Sony’nin Spider-Man 4 filmi için çalışmalar hızlanmaya başladı. Filmin olası yönetmeni ve çekim tarihleriyle ilgili yeni detaylar ortaya çıktı.

Spider-Man 4 Yönetmeni ve Çekim Tarihi Belli Oldu
- Reklam -
- Reklam -

Spider-Man 4 filmi sonunda gerçekleşiyor. Tom Holland ve Zendaya’nın başrolünde yer alacağı yeni Örümcek Adam filmi çekimleri bu yıl başlıyor. Marvel Sinematik Evreni’nin yeni yapımının yönetmeni de ortaya çıktı.

Edinilen bilgilere göre, Hızlı ve Öfkeli serisinin 9. filmini yöneten Justin Lin, Spider-Man 4’un yönetmenliği için görüşmelerde. Deneyimli sinemacının Marvel ve Sony’nin süper kahraman devam filmine yeni bir soluk getirmesi bekleniyor.

The InSneider’dan Jeff Sneider’ın haberine göre Spider-Man 4 çekimlerine bu yılın eylül ya da ekim aylarında başlanması planlanıyor. Tabii yapımcı firmalar henüz resmi kararı açıklamadı. Ancak perde arkası konuşmaların hızla ilerlediği belirtiliyor.

- Reklam -

Raporlara bakılırsa, Zendaya ve Tom Holland bir kez daha sevilen karakterleri MJ ve Peter Parker’ı canlandıracak. İkili hem No Way Home filmindeki performanslarıyla övgü toplamış hem de sete dışarıdaki samimi halleriyle hayran kitlesini büyütmüştü.

Spider-Man 4 Tom Holland ve Zendaya

Spider-Man 4 Filmi Önceki Örümcek Adamları da İçerecek mi?

Öte yandan Euphoria dizisinin uzun süredir bekletilen 3. sezon çekimlerinin ertelenmesinin arkasında da Zendaya’nın Spider-Man 4 önceliği yattığı belirtiliyor. Başarılı oyuncunun önümüzdeki aylarda süper kahraman filmine odaklanacağı öne sürülüyor.

Spider-Man evreni hayranlarını heyecanlandıran bir diğer detay ise, No Way Home’da Tom Holland’a eşlik eden Tobey Maguire ve Andrew Garfield’ın kadroya dahil olup olmayacağı. Şu ana kadar bu konuda net bir bilgi yok.

- Reklam -

Bu yılın başlarında Marvel Studios ve Sony Pictures’ın anlaşmazlığa düştüğü ortaya çıkmıştı. Marvel, Vincent D’Onofrio’nun Kingpin’ini yeni filme dahil ederek daha karakter odaklı ve gerçekçi bir film yapmayı isterken, Sony ise önceki Örümcek Adam’ları da dahil ederek üçüncü filmde yakaladıkları başarıyı devam ettirme niyetindeydi. Ancak çekimlerin başlayacağı haberi ile iki taraf bir anlaşmaya varmış gözüküyor. Hangi tarafın bu tartışmadan galip çıktığını ise zaman gösterecek.

Spider-Man 4 Konusunda Marvel ve Sony Anlaşmazlığa Düştü

Örümcek Adam 4 filminden beklentileriniz neler? Sizce ne yapılırsa üçüncü filmden daha iyi bir başarı yaklayabilir? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, yeni sinema haberleri için bizi Google News’ten takip edebilirsiniz.

Kaynak: News18

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Euphoria 3. Sezon Çalışmalarına Ara Verildi

“Euphoria”nın 3. Sezonuyla İlgili HBO’dan Kötü Haber

The Accountant 2 Filmi Geliyor: Ben Affleck Yine Başrolde

Ben Affleck’li “The Accountant 2” Çekimleri Başlıyor: “Hesaplaşma” Geri Dönüyor