in

Kevin Feige Onayladı: Tom Holland Bir Kez Daha Örümcek Adam Olmaya Hazırlanıyor

Örümcek-Adam 4 filmi resmi onayı aldı. Tom Holland bir kez daha Spider-Man karakterini canlandırmak üzere beyaz perdeye dönecek.

Örümcek-Adam 4 Filmi Tom Holland ile Geliyor
- Reklam -
- Reklam -

Örümcek-Adam 4 çalışmaları resmi olarak başladı. Marvel Başkanı Kevin Feige, Tom Holland’ın yeni filmde başrolü bir kez daha üstlenmek için döneceğini resmi olarak onaylandı.

2021’in sonlarında çıkan ve büyük bir başarı yakalayan Spider-Man: No Way Home, Tom Holland’ın yer aldığı üçüncü solo Örümcek Adam filmiydi. Daha sonrasında oyuncu ile üç filmlik yeni bir anlaşma sağlandığı gibi iddialar ortaya atılsa da, hiçbir zaman resmi bir paylaşımla duyurulmadı. Hatta aylar önce Tom Holland’ın dördüncü bir film için döneceğine dair haberler çıkmış ancak şimdiye dek Marvel Studios tarafından resmen onaylanmamıştı. Ancak belli ki tüm bu söylentiler bir doğruluk payı taşıyormuş.

Entertainment Weekly ile Marvel Sinematik Evreni hakkında derinlemesine bir röportaj sırasında Kevin Feige, MCU’nun Örümcek Adam 4’ünün mevcut durumunu açıkladı. Feige’ye göre Marvel Studios, Spider-Man 4 için Holland’ın Peter Parker’ı ile yepyeni bir Örümcek Adam üçlemesinin başlangıcına odaklanan bir senaryo üzerinde çalışıyor.

- Reklam -

Örümcek-Adam 4 Filmi Tom Holland ile Geliyor

Kevin Feige: “Tom Holland’ın Başrolünde Yer Alacağı Örümcek-Adam 4 Senaryosu Şu An Yazım Aşamasında”

Örümcek-Adam 4 senaryosunun yazım aşamasında olduğunu dile getiren Feige, şunları söyledi:

“Şimdilik sadece bir hikâyemiz olduğunu söyleyebilirim. Örümcek Adam için büyük fikirlerimiz var ve yazarlarımız şu anda onları kaleme alıyor.”

Yeni Örümcek Adam filmi, Spider-Man: No Way Home’daki olaylar sayesinde Holland’ın Peter Parker’ını çizgi romandaki hâline doğru götürmek için oldukça iyi bir rotaya sahip. Eve Dönüş Yok‘u izleyenlerin hatırlayacağı üzere filmin sonunda Doctor Strange’in çoklu evreni kurtarma büyüsü nedeniyle Peter Parker yalnız başına kalmıştı. Hem May halasını kaybetti hem de arkadaşları MJ ve Ned dahil herkes onun kim olduğunu unuttu. Peter, küçük bir daireye tek başına taşınarak ve yeni bir Örümcek Adam kostümü dikerek filmi tamamladı. Karakter, Marvel Comics muadili ünlü “Parker Luck”un mükemmel tasviri olan bir noktada sona erdi.

- Reklam -

Örümcek-Adam 4 Filmi Tom Holland ile Geliyor

Şu an için Örümcek-Adam 4’ün konusuyla ilgili hiçbir bilgi paylaşılmadı. Çıkış tarihi de henüz belli olmayan film Black Cat veya Gwen Stacy gibi karakterleri yeni filmle birlikte kadrosuna dahil edebilir.

Tom Holland’ın bir kez daha role dönecek olması hakkında sizler neler düşünüyorsunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizlerle paylaşabilir, ayrıca tüm içeriklerimizden anında haberdar olmak adına bizi Google Haberler üzerinden takip edebilirsiniz.

Kaynak: Entertainment Weekly

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Joker 2 Lady Gaga - İlk Bakış

Harley Quinn Rolünde Lady Gaga’nın Yer Aldığı “Joker 2” Filminden İlk Bakış Fotoğrafı Yayınlandı

The Boys 5. Sezon Onayı Almayı Başardı

Prime Video’nun Ses Getiren Dizisi “The Boys” 5. Sezon ile Geri Dönecek