in ,

Ben Affleck’li “The Accountant 2” Çekimleri Başlıyor: “Hesaplaşma” Geri Dönüyor

The Accountant 2 filmi çekimleri başlıyor. Başrolünde Ben Affleck ve J.K. Simmons gibi isimlerin yer aldığı yapımın yıllar sonra devamı geliyor.

The Accountant 2 Filmi Geliyor: Ben Affleck Yine Başrolde
- Reklam -
- Reklam -

The Accountant 2 çekimleri başlıyor. İlk filmi Hesaplaşma adıyla 2016’da gösterime giren ve gişede 155 milyon dolar hasılat elde eden yapımda Ben Affleck başrole geri dönüyor.

The Accountant 2, eski kadroyla beyaz perdeye dönmeye hazırlanıyor. Ben Affleck’in yanı sıra J.K. Simmons, Jon Bernthal ve Cynthia Addai-Robinson gibi isimler filmin kadrosunda yer alacak. İlk filmin yönetmeni Gavin O’Connor ve senaristi Bill Dubuque da projeye dahil olacak.

Serinin yeni halkasının çekimleri için başlangıcın çok yakın olduğu belirtildi. Oyuncu J.K. Simmons, Invincible 2. sezon kalan bölümlerinin yayınlanması dolayısıyla Collider’a verdiği son röportajında çekimlerle ilgili olarak şunları söyledi:

- Reklam -

“Bir haftaya Los Angeles’a gidip provalar ve ön hazırlıklara başlayacağım. Sanırım ana çekimlere bir hafta sonra başlayacaklar.”

The Accountant 2 - Hesaplaşma 2

Ancak Simmons’ın bu açıklamasına rağmen The Accountant 2’nun çekimlerinde başrol oyuncusu Ben Affleck’in programının sıkışık olması endişe yaratıyor. Ünlü oyuncunun Animal’s filminde hem yönetmen hem de oyuncu olarak görev alması bekleniyor. Bu da aksiyonu erteleyebilir.

The Accountant 2 Filminin Konusu Ne Olacak?

İlk filmde otizm hastası bir muhasebecinin çarpıcı hikâyesi anlatılmıştı. The Accountant 2’da ise Affleck’in canlandırdığı Christian Wolff karakterinin yeni maceralarına tanık olunacak. Treasury Bakanlığı ajanı Marybeth Medina’nın eski şefinin katilini bulmak için Wolff’u gizlendikleri yerden çıkarması beklentiler arasında yer alıyor.

- Reklam -

Aksiyon-gerilim türündeki ilk filmiyle oldukça başarılı bir giriş yapan The Accountant serisinin ikinci halkasından beklentiler yüksek. Kendine has hikâyesi ve farklı kurgusuyla dikkat çeken yapımın devamından da benzer bir etki bekleniyor.

The Accountant 2 Filmi Geliyor: Ben Affleck Yine Başrolde

The Accountant 2 ayrıca Ben Affleck için bir nevi aksiyon filmlerine dönüş olacak. Son dönemde daha çok drama ve biyografik yapımlarla izleyici karşısına çıkan Affleck bir kez daha bu türe dönüş yapmış olacak. Şu an için filmin vizyon tarihi bilinmiyor.

Hesaplaşma 2’den beklentileriniz neler? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, daha fazlası için bizi Google News’ten takip edebilirsiniz.

Kaynak: Screen Rant

Ayşe Yılmaz

Ankara doğumlu, Antalya'da yaşıyor. Hacettepe Üniversitesi'nde İngiliz Dili ve Edebiyatı bölümünden mezun. Hayalleri arasında iyi bir İngilizce öğretmeni olmak veya çevirmenlik yapmak var. İngilizce dışında Almanca da bilmekte. Boş zamanlarında kitap okumayı, yürüyüş yapmayı ve arkadaşlarıyla vakit geçirmeyi sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Spider-Man 4 Yönetmeni ve Çekim Tarihi Belli Oldu

“Spider-Man 4” Filminin Yönetmeni ve Çekimleri Hakkında Yeni Detaylar Ortaya Çıktı

Evrenin En Yaşlı Yıldızlardan Biri Keşfedildi

Evrenin En Yaşlı Yıldızlardan Biri Samanyolu Galaksisi’nin Yakınlarında Keşfedildi