in ,

Predator Evreni Genişlemeye Devam Ediyor: “Prey 2” Filminde Çalışmalar Başladı

Prey 2 filmi resmi olarak geliştirme aşamasında. 20th Century Studios, yeni Predator yapımı için çalışmalara başladı.

Prey 2 Filmi ile Predator Evreni Genişliyor
- Reklam -
- Reklam -

Prey 2 filminin geliştirme aşaması başladı. Yönetmen Dan Trachtenberg ikonik bilimkurgu aksiyon serisinde yaklaşan iki projenin başında rolünü yeniden üstlenmeye hazırlanıyor.

Dan Trachtenberg, 2022’de Hulu üzerinden gösterime giren ve genel olarak olumlu karşılanan Predator evreni filmi Prey’in devamı ile yönetmenlik koltuğuna geri dönüyor. Ödüllü yönetmen Prey 2 adlı bir devam filmini ve Badlands adlı bağımsız bir girişimi yönetmeye hazırlanıyor.

Prey 2 projesi henüz hazırlık aşamasında olsa da, filmin yıldızı Amber Midthunder’ın yetenekli Komançi savaşçısı Naru rolünü yeniden canlandıracağı belirtiliyor. Trachtenberg devam filmi için düşünceli bir yaklaşımın ipuçlarını vererek, geleneksel devam filmlerinin tuzaklarına düşmek yerine benzersizliğe duyulan ihtiyacı vurguladı.

- Reklam -

Prey 2’nun geliştirildiğinin resmen doğrulanması, ilk filmin çıkışından yaklaşık iki yıl sonra gerçekleşti. Deadline’daki kaynaklar da şirketin Naru’yu ekrana geri getirmek için Amber Midthunder ile görüşmeleri sürdürdüğünü ve devam filmlerinde yeni karakterler tanıtma geleneğini böylece bozacağını bildirdi.

Prey 2 Filmi Geliyor

Prey 2’nun Yanı Sıra Predator Evreninde Geçen Bağımsız Bir Film Geliyor

Prey’in başarısı ve finalindeki üç yeni Predator gemisinin Dünya’ya gelişini imâ eden anlatı kurgusu göz önüne alındığında, bu açıklama hayranlar arasında ilgi çekici bir hâl alıyor. Hayranlar Naru’nun hikâyesinin yönü hakkında yeni teoriler ortaya atarken, Midthunder’ın Prey 2’daki rolünü yeniden canlandırması ihtimali Predator serisinin devam filmlerine yönelik geleneksel yaklaşımına farklı bir dokunuş getiriyor.

Trachtenberg ayrıca farklı bir proje için de stüdyo ile anlaşmış durumda. Stüdyo için yüksek öncelikli olarak tanımlanan yeni bir bağımsız Predator filmi daha var. Adı Badlands olarak açıklanan yapım serinin genişlemesini sürdürecek. Trachtenberg bu bağımsız yapımda hem senarist hem de yönetmen rollerini üstlenecek. Filmle ilgili ayrıntılar yetersiz kalsa da, kaynaklar ve sektörden isimler ekibin potansiyel başrol oyuncularıyla aktif olarak görüştüğünü iddia ediyor. Badlands’in çekimlerine bu yıl içinde başlanması planlanıyor.

- Reklam -

Prey 2 Filmi Predator

Badlands’in yayın stratejisi henüz açıklanmadı. Yani tıpkı Prey’de olduğu gibi Hulu’daki yayın ayrıcalığını mı izleyeceğini yoksa 20th Century Studios’un Covid-19 salgını sonrası sinemalara dönüşüyle uyumlu olarak bir sinema gösterimini mi benimseyeceği belirsizliğini koruyor.

Prey 2 onayı ve yeni bağımsız Predator filmi Badlands hakkında neler düşünüyorsunuz? İlk filmi nasıl bulmuştunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, daha fazlası için bizi Google News’ten takip edebilirsiniz.

Kaynak: Screen Rant

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

The Dreadful Film - Kit Harington ve Sophie Turner

Kit Harington ve Sophie Turner, Yıllar Sonra Gotik Korku Filmi “The Dreadful”un Kadrosunda Yeniden Buluşuyor

Oscar Ödülleri Yeni Kategori - En İyi Oyuncu Seçimi - Casting

Oscar Ödülleri’ne 23 Yıl Sonra Yeni Bir Kategori Eklendi