in ,

Kit Harington ve Sophie Turner, Yıllar Sonra Gotik Korku Filmi “The Dreadful”un Kadrosunda Yeniden Buluşuyor

The Dreadful filmi, “Game of Thrones” dizisinin yıldızları Sophie Turner ve Kit Harington’ı bir araya getirmeye hazırlanıyor.

The Dreadful Film - Kit Harington ve Sophie Turner
- Reklam -
- Reklam -

The Dreadful filmi için çalışmalar başladı. 15. yüzyıl İngiltere’sinde yaşanan Güller Savaşı döneminde geçecek yapımın türü gotik korku olarak tanımlanıyor.

Lucky ve Imitation Girl ile tanınan Natasha Kermani’nin yazıp yöneteceği The Dreadful filmi, Westeros’un ikonik isimlerini tekrar bir araya getirecek. Deadline’ın haberine göre Game of Thrones dizisindeki Sansa Stark rolüyle akıllara kazınan Sophie Turner ile yapımda Jon Snow karakterine hayat veren Kit Harington; gotik korku türündeki projenin başrolleri için seçildiler.

1455 – 1487 yılları arasında gerçekleşen Güller Savaşı dönemini arka planına alan yapımda Turner, kayınvalidesiyle birlikte toplumun dışında yaşayan yalnız bir kadın olan Anne karakterini canlandıracak. Hairngton ise Anne’in hayatını beklenmedik şekillerde değiştiren, geçmişinden bir adama hayat verecek.

- Reklam -

The Dreadful Filmi “Game of Thrones” Yıldızlarını Buluşturmaya Hazırlanıyor

The Dreadful filminin yapımcılığını Luke Daniels, Patrick Muldoon ve Patrick Hibler paylaşırken yapımın konusu hakkındaki detaylar ise şimdilik saklı tutuluyor.

Filmin yönetmenliğini üstlenen İran asıllı Amerikalı yönetmen Natasha Kermani; korku türündeki Lucky ve bilimkurgu türündeki Imitation Girl ile adından söz ettirmişti. Kermani ayrıca TV için hazırlanmış korku antolojisi V/H/S/85 yapımında TKNOGD adlı bölümü yönetmişti.

The Dreadful Film - Kit Harington - Sophie Turner

Kermani şimdi sıradaki adımını daha büyük bir prodüksiyon ve yıldız oyuncular eşliğinde atmaya hazırlanıyor.

Kit Harington ve Sophie Turner’ın “Game of Thrones” Sonrası Kariyerine Bir bakış

Game of Thrones sona erdikten sonra Sophie Turner, bir dizi söylenti ve utanç verici olaydan sonra kendilerini dışlanan insanlardan intikam almak isteyen birkaç kızın anlatıldığı gençlik komedisi Do Revenge’da Erica rolünü oynadı.

- Reklam -

Öte yandan Kit Harington, zamanın başlangıcından bu yana insanlığın büyümesine tanık olan bir grup ölümsüz kahramanı konu alan Marvel Sinematik Evreni yapımı Eternals’ta Dane Whitman’a hayat verdi.

Kit Harington ve Sophie Turner

İkili şimdi 2019’daki Game of Thrones finalinden 5 yıl sonra yeni bir proje için tekrar bir araya gelmeye hazırlanıyor.

İlginizi çekebilir: Gotik Edebiyat Sevenlerin Mutlaka İzlemesi Gereken 10 Film

Gotik korku temalı The Dreadful’un başrol tercihlerini siz nasıl buldunuz? Yapıma dair beklentilerinizi Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, daha fazlası için bizleri Google News’ten takibe alabilirsiniz.

Kaynak: Collider

Eda Aydın

1992 yılında Bursa'da doğdum. Radyo, Sinema ve Televizyon Bölümü mezunuyum. Filmler, kitaplar hakkında inceleme ve görüş yazıları yazıyorum. Tanpınar'ı seviyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Elden Ring Mobil Oyun

“Elden Ring”in Mobil Oyunu Geliştirme Aşamasında

Prey 2 Filmi ile Predator Evreni Genişliyor

Predator Evreni Genişlemeye Devam Ediyor: “Prey 2” Filminde Çalışmalar Başladı