in , ,

Emin Alper’in Disney+ Dizisi “Arayış”tan İlk Fragman Yayınlandı

Arayış fragmanı yayınlandı. Kurak Günler’in yönetmeni Emin Alper’in imzasını taşıyan Disney+ dizisinde, başrolleri Aslı Enver ve Mehmet Günsür paylaşıyor.

Arayis Fragmanı - Emin Alper
- Reklam -
- Reklam -

Arayış fragmanı paylaşıldı. Emin Alper imzalı Disney+ dizisi izleyicilerle buluşmak için gün sayıyor.

Marvel, Disney, Pixar, National Geographic ve Hulu içeriklerinin yanı sıra Disney yayına girdiği birçok ülkeye özel içerikler üretiyor. Disney+ Türkiye de yerli yapımlarla adından söz ettiriyor. Aras Bulut İynemli’nin başrolünde yer aldığı Atatürk dizisi için geri sayım sürerken platformdan bir başka dizi haberi paylaşıldı.

İzleyicilerin karşısına son olarak açılışını Cannes Film Festivali’nde yapan Kurak Günler ile çıkan Emin Alper, Alef’ten sonra çektiği ilk dizisi Arayış ile ekrandaki yerini almaya hazırlanıyor.

- Reklam -

Kavak Yelleri, Suskunlar ve İstanbullu Gelin ile tanınan Aslı Enver ile Aşk Tesadüfleri Sever, Muhteşem Yüzyıl ve O Şimdi Asker ile adından söz ettiren Mehmet Günsür’ün başrollerinde yer aldığı Arayış dizisinden ilk tanıtım fragmanı Disney Plus’ın sosyal medya hesaplarında izleyicilerin beğenisine sunuldu.

Arayış dizisi, “gizemli bir adada kendini arayış hikâyesi” sözleriyle tanımlanıyor.

Arayış Fragmanı | İZLE

YouTube video

(Fragmanı YouTube üzerinden izlemek için buraya tıklayabilirsiniz.)

Dizide Aslı Enver ve Mehmet Günsür’e eşlik edecek isimler arasındaDefne Kayalar, Devin Özgür Çınar, Erol Babaoğlu, İpek Türktan, Erdem Şenocak, Begüm Akkaya, Şeyma Gökçe Cengiz, Onur Ünsal, Eylem Yıldız, Oral Özer ve Ali Yoğurtçuoğlu yer alıyor.

51 saniyelik tanıtımda Mehmet Günsür’ün şu ifadelerine yer veriliyor:

“Mutluluk bir ada, kulaç attıkça uzaklaşan, asla ulaşamadığınız bir ada. Göz yaşlarını sil, tanrı seni unutmadı, terk etmedi. Derin bir suya dalar gibi bırak kendini. Ve hatırla. Mutluluk yok tek başına, umut var, cennet var. Benliğimiz aç, gerçek aşka aç. Acılarına karşı vadedilen bir cennet var. Kalbine güven, orada bir yerde…”

- Reklam -

Arayis Fragmanı - Emin Alper Dizi

Arayış Dizisi Konusu

Çok yakında izleyicilerle buluşacağı açıklanan dizinin konusu şu sözlerle aktarılıyor:

Metropol hayatına sıkışmış, hasta, mutsuz ve yolunu kaybetmiş bir ruh olan Nisan, beraber katıldıkları bir şifa seansının ardından ortadan kaybolan arkadaşının izini sürerken şaibeli bir tarikata ulaşır. Tüm şüphelerine karşın tarikatın vaadine kayıtsız kalamayan Nisan, gizemli bir adam olan Tufan’ın peşinden bilinmezliklerle dolu bir maceraya atılır. Metafizik, mutluluk, varoluş ve aşk temalarını sorgulatacak orijinal dizi ‘Arayış’ çok yakında sadece Disney+’ta…

Arayis Fragmanı - Emin Alper Disney

Emin Alper Kurak Günler‘den önce Kız Kardeşler, Abluka ve Tepenin Ardı filmleriyle de övgü toplamıştı.

Siz Emin Alper’in ilk dizisi Arayış hakkında ne düşünüyorsunuz? Yorum ve beklentilerinizi Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilirsiniz.


Kayıp Rıhtım’ı Google Haberler’den takibe alabilirsiniz.

Eda Aydın

1992 yılında Bursa'da doğdum. Radyo, Sinema ve Televizyon Bölümü mezunuyum. Filmler, kitaplar hakkında inceleme ve görüş yazıları yazıyorum. Tanpınar'ı seviyorum.

1 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for kuklacini kuklacini dedi ki:

    Bizimkiler bu dijital yayın platformlarını söğüşlemeyi bir türlü bırakamadı.Yaptıkları kaliteli işler tek elin parmakları kadardır.Daha dünya çapında iş çıkaramadılar .

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Gabriel García Márquez Kayıp Roman - Yeni

Gabriel García Márquez’in Daha Önce Hiç Gün Yüzüne Çıkmamış ‘Kayıp’ Romanı Okurla Buluşuyor

Sweet Tooth 3. Sezon Final

Netflix Dizisi “Sweet Tooth” 3. Sezon ile Final Yapacak