in ,

Diego Luna “Andor”un 2. Sezon Çekimlerinin Ne Zaman Biteceğini Açıkladı

Diego Luna Andor 2. sezon prodüksiyonundaki heyecan verici gelişmeleri paylaştı. Başrol oyuncusu çekimlerin ne zaman biteceğini açıkladı.

Andor 2. Sezon Çekimleri Ne Zaman Bitiyor?
- Reklam -
- Reklam -

Andor 2. Sezon başrol oyuncusu Diego Luna, geçen yılki grevler nedeniyle gecikmelerle karşılaşan dizinin ilerleyişi hakkında heyecan verici bir güncelleme paylaştı.

Variety’ye özel bir demeç veren Luna, çekimlerin son aşamasına gelindiğini ve en pahalı Star Wars dizisinin merakla beklenen ikinci sezonunun tamamlanmasına sadece bir hafta kaldığını açıkladı.

“Andor’la ilgili iyi olan şey, bir sonu olduğunu bilmemiz. Bir sonu olduğunu bilerek çalışmak güzel. Bir şeyler hedefleyebiliyorsunuz. Çekimlere yedi günüm kaldı. Yarın Londra’ya geri dönüyorum ve bu işi bitiriyoruz. İlk sezonu pandemi ve bu kez de grevler nedeniyle çok zor koşullar altında çektik. Ancak buna değecek.”

- Reklam -

Prodüksiyon gecikmesi Andor 2. sezonun yayın takviminde bir değişikliğe yol açtı. Başlangıçta 2024 sonbaharında yayınlanması planlanan dizi artık farklı bir zaman çizelgesini takip edecek. Kısa süre önce yapılan bir basın açıklamasında Disney, The Acolyte ve Skeleton Crew’un 2024’te Disney+’ta prömiyeri yapılacak tek Star Wars dizileri olduğunu duyurmuştu. Hayranlar son bölümde Luna’nın yanı sıra Adria Arjona, Stellan Skarsgård, Genevieve O’Reilly, Denise Gough ve Forest Whitaker gibi tanıdık yüzlerin geri dönmesini bekleyebilirler.

Andor 2. Sezon Çekimleri Ne Zaman Bitiyor?

Andor 2. Sezon 2025 Yılında Yayınlanacak

Çekimlerin ertelenmesi Andy Serkis’in karakteri Kino Loy’un 2. sezonda geri döneceğine dair spekülasyonlara yol açarken, aktör karakterin akıbeti konusunda gizemini korudu. “Tek bildiğimiz hayatta kaldığı,” diye açıkladı Serkis ve şöyle devam etti:

“Yani, onun öldüğünü görmüyoruz. Karakterin bir sonraki yaşamı için onu terk ettiğini görüyoruz. Ancak bundan önce, sonrasında neler olabileceğine dair hiçbir tartışma yoktu.”

- Reklam -

Yaratıcı Tony Gilroy, Andor 2. sezonunun sonuyla ilgili bilgi vererek Rogue One’dan önceki son üç gün etrafında döneceğini doğrulamıştı. Gilroy, başkahramanın bir lidere dönüşümünü ve ittifakı birleştirmenin zorluklarını vurguladı. Dizi Rogue One’daki olaylara yaklaşırken, hayranlar anlatının nasıl gelişeceğini ve Jyn Erso gibi tanıdık yüzlerin sürpriz bir dönüş yapıp yapmayacağını görmek için sabırsızlanıyor.

Diego Luna Andor 2. Sezon Çekimlerinin Ne Zaman Biteceğini Açıkladı

Dizinin yeni sezonundan beklentileriniz neler? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, yeni gelişmeler için bizi Google News’ten takip edebilirsiniz.

Kaynak: CBR

Ethem Yekta Ulaş

21 yaşındayım ve Güzel Sanatlar Fakültesi'nde okuyorum. Çocukluğumdan beri bir şeyler üretmeyi seviyorum ve farklı alanlarda deneyim kazanmak istiyorum. Tutkum, öğrenme isteğim ve bu alanlarda kendi tarzımı oluşturma çabamla ilerlemeye devam ediyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

2024 Crunchyroll Anime Ödülleri Adayları Belli Oldu

2024 Crunchyroll Anime Ödülleri Adayları Belli Oldu

Paris Apartmanı - Lucy Foley

Lucy Foley İmzalı Gerilim Romanı “Paris Apartmanı” Türkçe Raflarındaki Yerini Aldı