in ,

“Spider-Man 4” Filmi Konusunda Marvel ve Sony Anlaşmazlığa Düştü

Yeni bir söylenti, Marvel Studios ile Sony Pictures arasında “Spider-Man 4” filmi ile ilgili yaratıcı farklılıklar olduğunu ortaya koyuyor.

Spider-Man 4 Konusunda Marvel ve Sony Anlaşmazlığa Düştü
- Reklam -
- Reklam -

Spider-Man 4 filminin gideceği yön konusunda Marvel ve Sony anlaşmazlığa düştü. Her iki stüdyo da yapımın farklı bir şekilde ilerlemesi doğrultusunda diretiyor.

İnternet eğlence dünyasında dolaşan yeni bir söylenti Marvel Stüdyoları ile Sony Pictures arasında Örümcek Adam 4 ile ilgili yaratıcı farklılıklar olduğuna dair spekülasyonları ateşledi. Daniel Ritchman/DanielRPK’ya göre Marvel Studios başkanı Kevin Feige ve yıldız Tom Holland, Spider-Man: No Way Home’daki çoklu evren maceralarından sonra daha ayakları yere basan bir hikâyeye yönelmek istiyor. Fakat filmin tonu konusunda küçük bir çıkmaz var.

Tartışmaların Vincent D’Onofrio’nun Kingpin’ini yeni filme dahil ederek daha karakter odaklı ve gerçekçi bir yaklaşımı vurgulama olasılığını içerdiği bildiriliyor. Ancak kaynaklar Sony Pictures’ın farklı bir vizyona sahip olduğunu, daha büyük bir çoklu evren gösterisini hedeflediğini ve Tobey Maguire ile Andrew Garfield’ın yeniden dönüşünü düşündüğünü öne sürüyor.

- Reklam -

Spider-Man 4 Konusunda Marvel ve Sony Anlaşmazlığa Düştü Kingpin

Anlaşmazlık da tam bu noktada, yani Sony’nin Tobey Maguire ve Andrew Garfield’ı daha kapsamlı bir çoklu evren deneyimi için geri getirme isteğinden kaynaklanıyor. Sosyal medya üzerindeki görüşler de izleyicilerin ayakları yere basan yaklaşımı desteklediğini gösteriyor. Ancak artan beklentiye rağmen filmin yapım zaman çizelgesine ilişkin resmi bir ayrıntı ortaya çıkmadı.

Spider-Man 4 Filmine Dair Çalışmalar Grevler Sonrasında Devam Ediyor

Yaklaşık bir yıl önce Marvel’ın geliştirmekte olduğu bir hikâye vardı ve grevler nedeniyle prodüksiyon askıya alınana kadar yazarlar aktif olarak üzerinde çalışıyordu. Bu engellerin ortadan kalkmasıyla birlikte Spider-Man 4 geliştirme çalışmalarının kısa süre içerisinde yeniden başlaması bekleniyor.

Söz konusu söylentiler uzun zamandır Örümcek Adam evreniyle bağlantıları olduğu söylenen Madame Web filminin iki hafta sonra gösterime girmesinden hemen önce ortaya çıktı. Buna ek olarak deneyimli aktör Tom Hollander da Late Night with Seth Meyers programında eğlenceli bir anekdot paylaşarak Tom Holland’a yatması gereken Marvel ücretinin yanlışlıkla kendine gönderildiğini ifade etti.

- Reklam -

Spider-Man 4 oyuncu kadrosu ya da filmin konusu hakkında resmi bir açıklama yapılmamış olsa da, Maguire ve Garfield’ın dönüşüyle ilgili spekülasyonlar hâlâ devam ediyor. Bazı raporlarda Kevin Feige’in Andrew Garfield’a Avengers: Secret Wars filminde oynaması için teklif götürdüğünü öne sürmüştü. Elbette bu konuda henüz resmi bir açıklama yok.

Spider-Man 4 Konusunda Marvel ve Sony Anlaşmazlığa Düştü

Hayranlar daha somut ayrıntıları merakla beklerken Marvel ve Sony arasındaki anlaşmazlık ile karakterin geleceği belirsizliğini korumaya devam ediyor. Bu yaratıcı tartışmaların sonucu Örümcek Adam’ın Marvel Sinematik Evreni’ndeki geleceğini de şekillendirecek.

Sizce yeni Örümcek Adam filmi nasıl bir çizgide ilerlemeli? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, daha fazlası için bizi Google News’ten takip edebilirsiniz.

Kaynak: Fandom Wire

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Deadpool 3 Çekimleri Tamamlandı - Marvel

Ryan Reynolds Duyurdu: “Deadpool 3” Filminde Çekimler Sona Erdi

Omniscient Reader's Viewpoint Anime Uyarlaması Geliyor

“Solo Leveling” Ekibinden Yeni Bir Uyarlama Daha: “Omniscient Reader’s Viewpoint” Animesi Geliyor