in , ,

Dakota Johnson ve Sydney Sweeney’li Örümcek Adam Filmi “Madame Web”den Yeni Fragman

“Madame Web” filmi için yeni fragman yayınlandı. Sony Pictures, “Kraven the Hunter” ve “Venom” ile kurduğu Örümcek Adam evrenini genişletiyor.

Madame Web Yeni Fragman
- Reklam -
- Reklam -

Madame Web filminden yeni bir fragman paylaşıldı. Marvel Comics’in sinema adaptasyonlarında Sony cephesi yeni yapımlara imza atmayı sürdürüyor. Dakota Johnson ve Sydney Sweeney gibi yıldızlara ev sahipliği yapan film izleyicilere yeni bir Örümcek Adam spin-off’u sunmaya hazırlanıyor.

Fifty Shades of Grey ve The Social Network ile tanınan Dakota Johnson yapımda Marvel çizgi romanı kahramanı Cassandra Webb’i (diğer adıyla Madame Web) canlandırıyor. Kaynak materyalde Cassandra Webb, Örümcek Adam’a zaman zaman yardım eden yaşlı bir kadın olarak görülüyor. Ancak bu yapım, karakterin gençlik yıllarını konu alıyor ve izleyicilere yeni bir orijin hikâyesi sunuyor.

Madame Web Yeni Fragmanı

- Reklam -

Johnson’a Julia Carpenter rolünde Euphoria ve Anyone But You’nun yıldızı Sydney Sweeney eşlik ediyor. Julia karakteri çizgi romanlarda Jim Shooter ve Mike Zeck tarafından yaratıldı ve ilk Örümcek Kadın ve ikinci Madam Web oldu. Ancak bu durum Sweeney’nin karakter versiyonu için geçerli olmayabilir. Çünkü Sweeney bu canlandırmanın “insanların bir süper kahraman filminden beklediklerinden farklı” olduğunu söyledi.

Johnson ve Sweeney’e eşlik eden oyuncular arasında Emma Roberts, Celeste O’Connor, Adam Scott, Isabela Merced, Tahar Rahim, Mike Epps ve Zosia Mamet yer alıyor. Filmde ayrıca Adam Scott’ın da rol alması bekleniyor. Filmin yönetmenliğini S.J. Clarkson üstlenirken yapımın senaryosunu Burk Sharpless ve Matt Sazama ikilisi kaleme alıyor.

Madame Web Filmi Yeni Fragman | İZLE

Madame Web, Sony’nin bu yılki Örümcek Adam filmlerinin ilki olacak. Tom Hardy’nin başrolünü oynadığı Venom yapımlarının başarısının ardından Sony, Örümcek evreniyle ilgili projelere hız kazandırmaya başladı.

- Reklam -

Aaron Taylor Johnson’ın projesi Kraven the Hunter ile başlayarak Örümcek Adam’a bağlı diğer çizgi roman karakterlerine de şimdiden yeşil ışık yakılmış durumda.

Madame Web Yeni Fragman - Dakota Johnson

Yeni yapımlar için heyecanlı bir izleyici kitlesi bulunsa da Sony daha önce Matt Smith ve Jared Leto’nun rol aldığı hayal kırıklığı yaratan Morbius gibi zayıf örneklere de imza atmıştı. Dolayısıyla Dakota Johnson ve Sydney Sweeney’li yeni spin-off’un nasıl bir performans sergileyeceği merakla bekleniyor.

Madame Web filmi 14 Şubat 2024 tarihinde vizyona girecek.

Madame Web filmi için sizin beklentileriniz ne yönde? Görüşlerinizi Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Collider


Bizleri Google News üzerinden takip edebilirsiniz.

Eda Aydın

1992 yılında Bursa'da doğdum. Radyo, Sinema ve Televizyon Bölümü mezunuyum. Filmler, kitaplar hakkında inceleme ve görüş yazıları yazıyorum. Tanpınar'ı seviyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Yaşlanmayı Geciktirmenin Yolu Bulundu

Bilim İnsanları Yaşlanmayı Geciktirmenin Yolunu Buldu: Beyin Hücrelerinin Aktivasyonu Farelerde Yaşam Süresini Uzatıyor

New York Halk Kütüphanesi Dijital Arşivleri

New York Halk Kütüphanesi, 870.000’den Fazla Tarihi Belge, Fotoğraf ve Kitabı Dijital Erişime Sundu