in ,

Tom Hardy “Venom 3” Filminin Serinin Finali Olacağını İşaret Etti

Tom Hardy, “Venom 3” setine yeniden dönüşlerini belirten bir fotoğraf paylaşarak yeni filmin serinin finali olacağının işaretini verdi.

Venom 3 Filmi Serinin Finali Olacak
- Reklam -
- Reklam -

Tom Hardy, Venom 3 filmi hakkında yeni bir set fotoğrafı paylaştı ve devam filminin final olacağının ipuçlarını verdi.

Tom Hardy SAG-AFTRA grevinin sona ermesinin ardından resmi olarak yapımın çekimlerine geri döndüklerini sosyal medya hesabından yeni bir set fotoğrafı paylaşarak duyurdu. Oyuncu ayrıca “son dans” olarak nitelendirdiği Venom 3 için duygusal bir mesaj da paylaştı. Hardy bu paylaşımıyla birlikte Eddie Brock rolüne veda edeceğinin sinyallerini verdi.

Tom Hardy’nin Instagram hesabı üzerinden yaptığı açıklama şu şekildeydi:

- Reklam -

Tom Hardy Venom 3 Instagram Paylaşımı

“V3NOM 3. Son dans – Neyse ki çekimlere geri döndük ve buradan V1’den buraya kadar tüm harika oyuncu ve ekibimize teşekkür etmek istiyorum. Harika arkadaşlarla ve ailemizle uzun bir yol katettik. Bu yolculukta çok şey oldu ve olmaya devam ediyor. Çalışırken her zaman zor dönemeçler olur. Ancak sevdiğiniz bir işi yaptığınızda,  harika malzemelerle herkesten destek aldığınızda bu kadar zor hissetmezsiniz. Yetenekli büyük bir ekip ve tutkulu departmanlarla çevriliyken ve en önemlisi de sevdiğiniz ve önemsediğiniz insanlarla çevriliyken daha iyisi olmaz.”

“Yönetmenim, yazı ortağım ve çok sevgili dostum Kelly Marcel ile ne kadar gurur duyduğumu kısaca belirtmek istiyorum. Senin bu filmde dümenin başına geçmen beni gururlandırıyor, bu bir onurdur. İnancına, içgüdülerine her zaman güvenebilirsin. Seni her destekliyorum. Yüzde yüz. Her zaman olduğu gibi. Ve seninle çalışmayı ve her seferinde daha büyük zorluklarla başa çıkmanı izlemeyi gerçekten seviyorum. Hep birlikte harika bir yolculuğa!”

Venom 3 Filmi Konusu ve Hikâye Detayları Henüz Açıklanmadı

Venom 3 Final Filmi Olacak

- Reklam -

2018 yılında gösterime giren serinin ilk filmini Ruben Fleischer yönetmiş fakat takvim uyuşmazlığı nedeniyle devam filminden ayrılmak zorunda kalmıştı. Ekim 2021’de Venom: Let There Be Carnage adıyla beyaz perdedeki yerini alan film ise Andy Serkis’e emanet edildi. Henüz resmi adı duyurulmayan üçüncü filmi ise Kelly Marcel yönetiyor.

Tom Hardy her ne kadar paylaşımında “son dans” şeklinde bir ifade kullansa da karakteri Eddie Brock’a ne olacağı henüz net değil ve hikâye detayları oldukça gizli tutuluyor. Juno Temple ve Chiwetel Ejiofor’un da filmde yer aldığı ancak rollerinin henüz açıklanmadığı bildiriliyor.

Venom 3 filminin 8 Kasım 2024 tarihinde gösterime girmesi planlanıyor.

Venom’un üçüncü filmle sonlanacak olması konusunda sizler ne düşünüyorsunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, yeni sinema haberleri için bizi Google News’ten takip edebilirsiniz.

Kaynak: CBR

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Fate İzleme Sırası / Rehber

Fate Serisi: En Kapsamlı Rehber ve İzleme Sırası

Crunchyroll Oyun Servisi Game Vault

Netflix’in Ardından Anime Yayın Servisi Crunchyroll da Oyun Dünyasına Adım Atıyor