in

Venom 2 Filmi Sonunda Yönetmenini Buldu!

Tom Hardy’li Venom 2 filmi için beklenen oldu ve yönetmen koltuğuna çok sevilen bir isim oturdu!

Venom 2 Tom Hardy Andy Serkis
- Reklam -
- Reklam -

Ve beklenen haber geldi, iddialar doğru çıktı. Andy Serkis, Venom 2 filmini yönetecek isim oldu.

Geçtiğimiz yıl sonlarına doğru çıkan Venom filmi, eleştirmenlerden olumsuz eleştiriler alsa da oldukça iyi bir gişe başarısı elde etmişti. Tom Hardy’nin başrolde olduğu ve Venom karakterini Eddie Brock’un canlandırdığı film 100 milyon dolarlık üretim bütçesine karşılık 856 milyon dolarlık bir gişe hasılatı elde etmiş ve aynı hızla yeni film için onayı kapmıştı. Üstelik yeni filmin hazırlığı daha ilk filmin son sahnesinde Woody Harrelson’u seri katil Cletus Kasady karakterini oynarken görmüştük. Yani yeni filmde Carnage da aramızda olacak.

Venom’un gişedeki büyük başarısına rağmen, aldığı eleştirileri de değerlendiren Sony yaratıcı ekibi değiştirmeye karar verdi. Zaten ilk filmin yönetmeni Ruben Fleischer, Zombieland ile uğraştığı için projeye dahil olamayacaktı. Ardından yönetmenlik için farklı birçok isim konuşulmaya başlandı. Bunlardan en öne çıkanı Gollum ve Caesar gibi CGI karakteleri canlandıran Andy Serkis olmuştu. Hatta filmin başrolü Tom Hardy, Instagram hesabından Serkis’i istediğini açıkça belli eden bir gönderi bile paylaşmıştı. Ve şimdi resmi olarak kesinleşti: Andy Serkis, yeni Venom macerasının yönetmeni olarak karşımıza çıkacak.

- Reklam -
Andy Serkis foto
Andy Serkis

Hatta Serkis kendi Instagram hesabından şu gönderiyi de paylaştı:

https://www.instagram.com/p/B0zBaSjB75t/

Sahiden oluyor! Hissediyorum. Simbiyot bana tutunmak istiyor ve onunla birleşmeye hazırım… Sabırsızlanıyorum! Hazır mısın Tom Hardy?

- Reklam -

The Hollywood Reporter’ın verdiği bilgilere göre Andy Serkis 22 Temmuz’da Los Angels’a giderek Sony yetkilileriyle bir araya geldi. Ve iş muhtemelen orada sonuçlandı. Bu film, Serkis’in üçüncü yönetmenlik tecrübesi olacak. Daha önce 2017 yılında drama türündeki Breathe filmiyle, 2018 yılında Netflix için Mowgli: Legend of the Jungle filmlerini yönetmişti.

Andy Serkis’in yeni Venom’u yönetecek olmasını sizler nasıl karşıladınız? Doğru bir tercih mi? Görüşlerinizi Kayıp Rıhtım Forum’da bizlerle paylaşabilirsiniz!


* Venom 2 Filminin Yönetmeni Andy Serkis Olabilir

Kaynak: Screen Rant

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

2 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for Emre Emre dedi ki:

    Oyuncu olarak beğendiğim birisidir. Özellikle LOTR Serisindeki Gollum ve Maymunlar Cehennemi Ceasar, Andy Serkis’dan başka birisi oynayacağını düşünemiyorum. Yönetmenlik konusunda Venom 2 4. deneyimi olacak ki bence başarılı bir iş çıkaracak.

    Şu video da buraya bırakayım.

    https://www.youtube.com/watch?v=64mWOoj68qo
  2. Avatar for LordKratos LordKratos dedi ki:

    Filme karanlık ve vahşi bir hava gelecek sanırım. İlk filmdeki eğlence komedi unsurları biraz kararacak.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Arrowverse Batman

Arrowverse Dizi Evreninde Batman Rolü İçin Sürpriz İsim

ninja twitch

Dünyanın En Popüler Yayıncısı Ninja Yerinde Duramıyor