in , ,

Sony’nin 18+ “Örümcek-Adam” Evreni Filmi “Kraven the Hunter”dan İlk Fragman Yayınlandı

Kraven the Hunter fragmanı paylaşıldı. Sony’nin Marvel’a açılan kapısı Örümcek-Adam dünyası genişlemeye devam ediyor.

Kraven the Hunter Fragmanı - Sony - Spider-Man
- Reklam -
- Reklam -

Kraven the Hunter fragmanı paylaşıldı. Sony’nin Spider-Man evreni yeni yapımlarla genişlemeyi sürdürürken uzun zamandır beklenen Avcı Kraven karakterine odaklanan yeni yapımdan ilk tanıtım da görücüye çıktı.

Stan Lee ve Steve Ditko tarafından yaratılan klasik bir Örümcek Adam kötüsü olan Sergei Kravinoff (bilinen adıyla Kraven) beyaz perdede ilk defa 2014 tarihli The Amazing Spider-Man 2 filminde göründü. Marvel Comics’te Kraven, ailesi Şubat Devrimi nedeniyle 1917’de Amerika’ya göç etmek zorunda kalan bir Rus soylusu olarak tanımlanıyor. Kendisini dünyanın en iyi avcısı olarak kabul ettirmek isteyen Kraven, zaman içerisinde Spider-Man’i hedef alarak kendisine dişli bir rakip belirlemişti. 2014 tarihli Örümcek Adam filminin yönetmeni Marc Webb, verdiği bir demeçte bu karakteri solo bir yapımda görmek istediğini belirtmişti.

Sony’nin Kraven the Hunter için ilk adımları ise 2017 yılında gerçekleşti. Nihayetinde takvimler 2023’ü gösterdiğinde yapıma dair fikir verebilecek bir fragman hayranların beğenisine sunuldu.

- Reklam -

Kraven rolünde Kick-Ass, Nocturnal Animals ve Nowhere Boy ile tanınan Aaron Taylor-Johnson’ın yer aldığı yapımın yönetmenliğini J.C. Chandor (Triple Frontier, Margin Cal) üstleniyor.

Kraven the Hunter Fragmanı | İZLE

YouTube video

(Fragmanı YouTube üzerinden izlemek için buraya tıklayabilirsiniz.)

Sony Pictures’ın Örümcek-Adam’ın kötü karakterlerine odaklanan diğer iki filmi Venom ve Morbius ile benzer bir temaya sahip. Ancak bu yapımın, öncekilere kıyasla biraz daha sert tonlara sahip olması bekleniyor.

Fragmanda Taylor-Johnson’ın karakteri savanalarda devasa yaratıklar avlarken gösteriliyor. Tanıtımda ayrıca Alessandro Nivola tarafından canlandırılan Aleksei Sytsevich (Rhino) da aslında daha sadık bir profilde izleyicilerin karşısına çıkıyor.

Kraven the Hunter Fragman - Sony - Spider-Man

Kraven the Hunter Oyuncu Kadrosu

Aaron Taylor-Johnson ve Alessandro Nivola’ya West Side Story’den Ariana DeBose Voodoo Rahibesi Calypso rolüyle, Fred Hechinger Kraven’ın üvey kardeşi Dmitri Smerdyakov (Chameleon) rolüyle ve Christopher Abbott da filmin ana kötü karakteri Yabancı rolüyle eşlik ediyor. Kadrodaki diğer isimler arasında Levi Miller, Murat Seven ve Russell Crowe da bulunuyor.

- Reklam -

Yeni Örümcek-Adam Filmi Kraven the Hunter’ın Konusu

Detayları hâlâ gizlenen yapım, Kraven karakterinin orijin hikâyesini konu alıyor. Filmde Kraven kendisini dünyanın en önde gelen avcısı olarak kabul ettirmek için çıktığı dönüşüm yolculuğu izleyicilere sunulacak.

Kraven her ne kadar Örümcek Adam’ın peşinde olsa da Sony’nin genişletilmiş evreninde “duyulmuş ama görülmemiş” doğası gereği ikonik karakterin yapımda yer alması pek olası bulunmuyor.

Kraven the Hunter Poster

18+ yaş sınırıyla vizyona girecek yapımın, çizgi romanlardaki karanlık tasvire sadık kalınacağı düşünülüyor.

Kraven the Hunter filmi 6 Ekim 2023 tarihinde sinema salonlarındaki yerini alacak.

Sizin Kraven the Hunter hakkındaki görüşleriniz neler? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, geek dünyasından yeni gelişmeler için bizleri Google News’ten takip edebilirsiniz.

Kaynak: Collider

Eda Aydın

1992 yılında Bursa'da doğdum. Radyo, Sinema ve Televizyon Bölümü mezunuyum. Filmler, kitaplar hakkında inceleme ve görüş yazıları yazıyorum. Tanpınar'ı seviyorum.

1 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for Merlian Merlian dedi ki:

    Aaron Taylor için izleyeceğim. Yoksa pek bir şey beklemiyorum. Cağnım Kickass.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Kısa Japonya Tarihi - Jonathan Clements | Haftanın Kitabı #274

Kısa Japonya Tarihi – Jonathan Clements | Haftanın Kitabı #274

The Shrouds Cekimleri Tamamlandi David Cronenberg

David Cronenberg’ün Yeni Korku Filmi “The Shrouds”ın Çekimleri Tamamlandı