in ,

David Cronenberg’ün Yeni Korku Filmi “The Shrouds”ın Çekimleri Tamamlandı

The Shrouds çekimleri noktalandı. David Cronenberg’ün yeni filminin oyuncu kadrosunda Vincent Cassel, Guy Pearce ve Diane Kruger yer alıyor.

The Shrouds Cekimleri Tamamlandi David Cronenberg
- Reklam -
- Reklam -

The Shrouds filminde prodüksiyon süreci tamamlandı. David Cronenberg yeni yapımlarla izleyicilerin karşısına çıkmaya devam edecek.

Son olarak Viggo Mortensen, Lea Seydoux ve Kristen Stewart’lı Crimes of the Future ile beyaz perdedeki yerini alan David Cronenberg, yeni korku filminde çekimleri noktaladı.

The Fly, Dead Ringers, Crash ve eXistenZ gibi korku, gerilim, gizem ve bilimkurgu filmleriyle adından söz ettiren ve vücut korkusunun (body horror) önemli temsilcilerinden Kanadalı yönetmen; rotasını korku türünden ayırmadan yoluna devam ediyor.

- Reklam -

Çekimleri geçen haftalarda Kanada’nın Toronto kentinde başlayan The Shrouds, birkaç haftalık prodüksiyon sürecinin ardından kayıt sürecine noktayı koydu.

The Shrouds - David Cronenberg

Hakkındaki detaylar kısıtlı olan filmin konusu şu sözlerle tanıtılıyor:

“Yenilikçi bir iş insanı ve yaslı bir dul olan Karsh, ölülerle iletişim kurabilmek için bir cihaz icat eder.”

Black Swan ve L’instinct de mort ile tanınan Vincent Cassel yapımın başrolü Karsh’ı canlandıracak.

The Shrouds Filmi ile David Cronenberg ve Vincent Cassel Yıllar Sonra Yeniden Buluşuyor

David Cronenberg ve Vincent Cassel ikilisi daha önce 2011 yılında, biyografi ve dram türlerindeki A Dangerous Method (Tehlikeli İlişki) yapımında birlikte çalışma fırsatı bulmuşlardı.

- Reklam -

The Shrouds - David Cronenberg ve Vincent Cassel

Yapımda Cassel’ın yanı sıra Memento’dan Guy Pearce, Inglourious Basterds’tan Diane Kruger ve James Bond: No Time to Die’dan Léa Seydoux gibi yıldızlar da yer alıyor.

Filmin oyuncu kadrosunda yer aldığı bilinen diğer isimler arasında Sandrine Holt, Elizabeth Saunders, Jennifer Dale, Matt Willis ve Steve Switzman yer alıyor.

Cronenberg yapımın yönetmenliğinin yanı sıra senaristliğini de üstleniyor.

The Shrouds filmi için henüz bir vizyon tarihi açıklanmış değil.

David Cronenberg sinematografisi ve yeni korku filmi The Shrouds hakkındaki görüşlerinizi Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilirsiniz. Sinema dünyasından yeni haberler için bizleri Google News’ten takibe alabilirsiniz.

Kaynak: Collider

Devrim Beyaz

Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunuyum. 2016'dan beri serbest editörlük yapıyor, çeşitli internet siteleri ve dergiler için haber ve incelemeler kaleme alıyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Kraven the Hunter Fragmanı - Sony - Spider-Man

Sony’nin 18+ “Örümcek-Adam” Evreni Filmi “Kraven the Hunter”dan İlk Fragman Yayınlandı

Titanik Enkazı Denizaltı Kayboldu

Titanik’in Enkazında Turistik Gezi Dalışları Yapan Denizaltı Okyanusta Kayboldu