in , ,

“Solo Leveling” Ekibinden Yeni Bir Uyarlama Daha: “Omniscient Reader’s Viewpoint” Animesi Geliyor

Omniscient Reader’s Viewpoint anime uyarlaması için çalışmalar başladı. Solo Leveling sonrası manhwa adaptasyonları devam ediyor.

Omniscient Reader's Viewpoint Anime Uyarlaması Geliyor
- Reklam -
- Reklam -

Omniscient Reader’s Viewpoint anime uyarlaması geliyor. Kısa süre önce animeye de uyarlanan Solo Leveling’in şirketi, bir diğer popüler eserini daha ekranlara getiriyor.

Japonların mangası gibi Güney Kore’nin manhwa olarak tanımlanan çizgi romanları da son dönemlerde oldukça popüler hâle gelmeye başladı. İşte Sing Shong imzalı Omniscient Reader’s Viewpoint de aralarında en çok okunanlardan biri olarak öne çıkıyor. Gerilim, belirsizlik ve aksiyon unsurlarının karışımıyla izleyicileri kendine çekmeyi başaran yapım, ilk olarak 6 Ocak 2018’de Munpia platformunda yayınlandı ve 2 Şubat 2020’de sona erdi. 2020’de Redice Studio tarafından oluşturulan ve devam eden bir webtoon uyarlaması yayınladı.

Tower of God ve God of High School gibi webtoondan animeye geçişlerin izinden giden Omniscient Reader’s Viewpoint bir sonraki uyarlama olmaya hazırlanıyor. Şimdiye kadar 290 milyondan fazla kez okunan ve sürükleyici bir olay örgüsüne sahip olduğunu söyleyen hayranlar, anime uyarlamasına tanık olmak için şimdiden sabırsızlanıyor.

- Reklam -

Çizgi romanın hikâyesi sıradan bir ofis çalışanı olan Kim Dokja’nın en sevdiği internet romanı olan Harap Olmuş Dünyada Hayatta Kalmanın Üç Yolu’nun gerçeğe dönüşmesiyle sıradan hayatının dramatik bir hâl almasını anlatıyor. Yaklaşan kıyamet hakkında eşsiz bilgilerle donanmış olan Dokja, hem olay örgüsünü hem de dünyanın kaderini değiştirmede kilit oyuncu haline geliyor.

Omniscient Reader's Viewpoint Anime Uyarlaması Geliyor

Anime Meraklıları “Omniscient Reader’s Viewpoint” Uyarlamasının Resmi Onayını Bekliyor

Omniscient Reader’s Viewpoint’i çevreleyen heyecan anime uyarlamasıyla sınırlı kalmıyor. Manhwa ayrıca bir canlı aksiyon film uyarlamasıyla da ses getiriyor. Şu anda yapım aşamasında olan filminde kadın başrol için Blackpink’ten Jisoo’nun, erkek başroller için ise Lee Min-Ho ve Ahn Hyo-Seop’un yer aldığı söyleniyor.

Çekimlerine aralık ayında başlanan filmin yayın tarihi henüz açıklanmadı. Hem anime hem de canlı aksiyon uyarlamalarının yolda olmasıyla Omniscient Reader’s Viewpoint’in popülaritesinin daha da artması bekleniyor.

- Reklam -

Yaklaşan anime uyarlaması hakkında bir süredir iddialar dolaşıyordu. Ancak SugoiLITE adlı bir X kullanıcısı paylaştığı gönderisinde anime için çalışmaların zaten başladığını söyleyerek hayranları heyecanlandırdı. Yayın tarihi, stüdyo, oyuncu kadrosu ve diğer ayrıntılar açıklanmadı.

Omniscient Reader's Viewpoint Anime Uyarlaması Geliyor

Sing Shong’un web romanına dayanan webtoon şu anda 186 bölümden oluşuyor ve yayınlanmaya devam ediyor. Hayranlar Ufotable, Bones ve A-1 Pictures gibi potansiyel yapım stüdyosu hakkında hararetli tartışmalara girerken, uyarlama için beklenti artmaya devam ediyor. Webtoon uyarlama şirketinin bir diğer yapımı olan Solo Leveling, şu anda A-1 Pictures tarafından animeye uyarlanıyor.

Omniscient Reader’s Viewpoint’in de bir anime uyarlaması alacak olması konusunda neler düşünüyorsunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, anime dünyasından daha fazla haber için bizi Google News’ten takip edebilirsiniz.

Kaynak: Fandom Wire

Ethem Yekta Ulaş

21 yaşındayım ve Güzel Sanatlar Fakültesi'nde okuyorum. Çocukluğumdan beri bir şeyler üretmeyi seviyorum ve farklı alanlarda deneyim kazanmak istiyorum. Tutkum, öğrenme isteğim ve bu alanlarda kendi tarzımı oluşturma çabamla ilerlemeye devam ediyorum.

1 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for Halit_Akgun Halit_Akgun dedi ki:

    novel extra nin kinide yapin bari ksskkssk

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Spider-Man 4 Konusunda Marvel ve Sony Anlaşmazlığa Düştü

“Spider-Man 4” Filmi Konusunda Marvel ve Sony Anlaşmazlığa Düştü

Uzaylı Arayışı: Yaşanabilir 85 Yeni Gezegen Tespit Edildi

Uzaylı Arayışı Sürüyor: Gökbilimciler Yaşam Potansiyeli Olan 85 Yeni Gezegen Tespit Etti