in ,

Ryan Reynolds Duyurdu: “Deadpool 3” Filminde Çekimler Sona Erdi

Deadpool 3 filmi çekimleri sona erdi. Marvel Sinematik Evreni yeni bir döneme adım atmaya hazırlanıyor.

Deadpool 3 Çekimleri Tamamlandı - Marvel
- Reklam -
- Reklam -

Deadpool 3 filminde çekim aşaması noktalandı. Yeni Marvel Sinematik Evreni yapımı, Ryan Reynolds ve Hugh Jackman’ı ikonik rollerine geri davet ediyor.

2019’da Fox’un varlıklarının büyük bölümünün The Walt Disney Company tarafından satın alınmasının ardından akıbeti en çok merak edilen markalar X-Men ve Deadpool serileri olmuştu. Özellikle Deadpool’un yetişkinlere yönelik anlatısı nedeniyle mevcut Disney anlayışında nasıl bir karşılık bulacağı merakla bekleniyordu.

Ancak Disney bu konuda hayranların yüreğini ferahlattı ve Marvel Sinematik Evreni’nin ilk 18+ yapımı Deadpool 3 oldu. Çekimleri Hollywood grevleri nedeniyle aksayan yapımda prodüksiyon aşamasının noktalandığı ise başrol oyuncusu Ryan Reynolds tarafından duyuruldu.

- Reklam -

Deadpool 3 Çekimleri Tamamlandı

Prodüksiyonu Mayıs 2023’te başlayan yapım, önce senarist grevi, ardından da oyuncu grevleri sebebiyle takvimde ciddi aksaklıklar yaşamış; tüm bu süreç de vizyon tarihin ertelenmesiyle sonuçlanmıştı.

“Deadpool 3” Filmi için Geri Sayım Sona Eriyor

Ryan Reynolds, Instagram üzerinden paylaştığı gönderide şu ifadelere yer verdi:

“Rüzgâr, yağmur, grev ve Hugh Jackman ile savaşan filmimizin oyuncu kadrosuna ve ekibine sonsuz teşekkürler. En yakın arkadaşlarımla bir film yapmak zorundayım ve bu durum pek sık yaşanmıyor. 26 Temmuz’da görüşürüz!”

Shawn Levy’nin yönetmenliğini üstlendiği Deadpool 3 filminde Marvel’daki eski rolüne geri dönen tek isim ise Hugh Jackman değil. Hayranlar Wolverine rolünde Jackman’ı izlemek için sabırsızlanırken Jennifer Garner da 2003 yapımı Daredevil filminde ve ardından yayınlanan spin-off’unda canlandırdığı Elektra karakterini yeniden oynamaya hazırlanıyor. Garner’a, Wade Wilson’ın nişanlısı Vanessa rolünde Morena Baccarin ve X-Men üyesi Negasonic Teenage Warhead rolünde Brianna Hildebrand eşlik ediyor.

- Reklam -

Deadpool 3 Wolverine

Yapımın başkötüsü olacak karaktere ise The Crown ve A Murer at the End of the World ile tanınan Emma Corrin hayat veriyor. Filmin oyuncu kadrosunda aynı zamanda Succession ile Emmy Ödülü’nde drama kategorisinde En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu seçilen Matthew Macfadyen da yer alıyor.

Deadpool 3 filmi başka bir ertelemeye maruz kalmazsa 26 Temmuz 2024 tarihinde sinema salonlarında izleyicilerle buluşacak.

İlginizi çekebilir: Hugh Jackman’lı Wolverine, “Deadpool 3” ile Marvel Sinematik Evreni’ne Nasıl Dahil Olacak? | Teori

Deadpool 3 filmi hakkındaki beklentilerinizi Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, daha fazlası için bizleri Google News’ten takip edebilirsiniz.

Kaynak: Collider

Eda Aydın

1992 yılında Bursa'da doğdum. Radyo, Sinema ve Televizyon Bölümü mezunuyum. Filmler, kitaplar hakkında inceleme ve görüş yazıları yazıyorum. Tanpınar'ı seviyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

The Pokemon Company - Palworld Açıklaması

The Pokémon Company, “Palworld” Sessizliğini Bozdu: Soruşturma Başlatılacak

Spider-Man 4 Konusunda Marvel ve Sony Anlaşmazlığa Düştü

“Spider-Man 4” Filmi Konusunda Marvel ve Sony Anlaşmazlığa Düştü