in ,

Emmy Ödüllü Aktör Matthew Macfadyen, Olası “Succession” Spin-off’u Hakkında Konuştu

Matthew Macfadyen, 75. Emmy Ödülleri’nden ödülle döndükten sonra olası “Succession” spin-off ihtimalini değerlendirdi.

Emmy Ödüllü Matthew Macfadyen - Succession Spin-off Dizisi
- Reklam -
- Reklam -

Matthew Macfadyen, Succession dizisinde canlandırdığı Tom Wambsgans karakteriyle adından çokça söz ettirdi. Dün gece 75. Emmy Ödülleri’nde drama dalında En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu seçilen aktör, olası spin-off ihtimali hakkında konuştu.

HBO imzalı Succession dizisi, final sezonuyla 2024 Emmy Ödülleri’ne damga vurdu. 6 dalda ödüle layık görülen yapım, ekranlara bir tür gövde gösterisiyle veda ederken hayranlar gözlerini olası spin-off ihtimallerine dikmiş durumda.

TV kanalları Game of Thrones, The Walking Dead, Breaking Bad gibi hit dizilerin ardından mutlaka en az bir spin-off ile ana maceranın mirasını onurlandırmayı sıklıkla tercih ediyor. Spin-off konusunda deneyimli bir kanal olan HBO’nun Succession için nasıl bir rotayı takip edeceği de merakla bekleniyor.

- Reklam -

Emmy Ödüllü Matthew Macfadyen - Succession Spin-off Dizi

  • Haberin devamı, Succession finali hakkında sürpriz bozan içeriyor.

Matthew Macfadyen, Succession Spin-off’u Fikrine “Asla” Demese de Çekimser Yaklaşıyor

Dizideki Tom Wambsgans karakteriyle yıldızlaşan ve finale damga vuran Matthew Macfadyen, ünlü dizinin dünyasına geri dönme fikrine karşı çıkmasa da bu ihtimali “oldukça düşük” buluyor.

Dizinin finalinde Tom Wambsgans, Gojo’nun kurucusu Lukas Matsson (Alexander Skarsgård) ile ittifak kurduktan sonra Waystar Royco CEO’luğunu Roy Kardeşler’i (Jeremy Strong, Sarah Snook ve Kieran Culkin) geride bırakarak ele geçiren isim olmuştu.

Macfadyen hikâyeye devam etme kararının dizinin yaratıcısı Jesse Armstrong’un elinde olduğunu hatırlatarak şunları söyledi:

- Reklam -

“Her şey Jesse Armstrong’un ne yapmak istediğine bağlı. Ama bence Jesse’nin ve hepimizin içgüdüleri doğru yerde bitirdiğimiz yönünde hemfikir. Onları kendi garip ve korkutucu dünyalarında devam etmeleri için bıraktık. Herkesle tekrar çalışmak oldukça güzel bir fikir olsa da bence bir spin-off yapmak garip olurdu.”

Matthew Macfadyen - Succession Spin-off Dizisi

Macfadyen’ın yanı sıra, dizinin yaratıcısı ve showrunner’ı Jesse Armstrong drama dalında En İyi Senaryo Yazarı ödülünü kazanırken yönetmen Mark Mylod da Logan Roy’un (Brian Cox) şok edici ölümünü ekrana getiren Connor’s Wedding bölümüyle drama dalında En İyi Yönetmen ödülünü kazandı. Kieran Culkin drama dalında En İyi Başrol Erkek Oyuncu ödülünü kazanırken Sarah Snook da aynı dalda En İyi Başrol Kadın Oyuncu ödülünü aldı.

Matthew Macfadyen’ın Succession spin-off’u değerlendirmesine siz nasıl yaklaşıyorsunuz? Görüşlerinizi Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, daha fazlası için bizleri Google News’ten takip edebilirsiniz.

Kaynak: The Wrap

Devrim Beyaz

Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunuyum. 2016'dan beri serbest editörlük yapıyor, çeşitli internet siteleri ve dergiler için haber ve incelemeler kaleme alıyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Better Call Saul Emmy Ödülleri Rekoru

“Better Call Saul”dan Rekor: 53 Emmy Adaylığından Eli Boş Döndü

Lilo ve Stitch Çizgi Roman

Yeni “Lilo ve Stitch” Çizgi Romanı Geliyor