in ,

Yeni “Lilo ve Stitch” Çizgi Romanı Geliyor

“Lilo ve Stitch” serisinin yeni çizgi romanı raflara çıkmak için gün sayıyor. Dynamite Comics imzalı eser, okurları yeni bir kötü karakterle tanıştırıyor.

Lilo ve Stitch Çizgi Roman
- Reklam -
- Reklam -

Lilo ve Stitch’in yeni çizgi roman macerası okurlarıyla buluşuyor. Disney ile işbirliği yapan Dynamite Comics imzasıyla raflarda yerini alacak seri yeni karakterleri de tanıtmaya hazırlanıyor. Çizgi romanda Stitch’in karşısına çıkacak kötü karakter Cluster Sovereign ise şimdiden hayranlara korku salıyor.

New York Comic Con etkinliğinde tanıtılan yeni Lilo & Stitch macerası sevimli karakterin takipçilerini heyecanlandırmayı başarmıştı. 2018 yılından bu yana geliştirilen live-action filminin ardından evreni genişleten çizgi roman macerası Stitch’in yeni ailesiyle yaşadığı beklenmedik macerayı konu alıyor.

Planet Hulk: Worldbreaker ile ismini duyuran Greg Pak’ın yazarlık koltuğunda oturduğu ve Into the Unknown ile dikkatleri çeken Guilia Giacomino’nun çizerliğini üstlendiği çizgi roman ilk filmden sonra yaşananları takip edecek.

- Reklam -

Yeni Lilo ve Stitch Çizgi Roman

Evrene yeni karakterlerin katılacağı serinin ana kötüsü Cluster Sovereign da hem tasarımı hem de motivasyonu ile okurlarda merak uyandırmayı başardı.

Yeni “Lilo ve Stitch” Çizgi Romanı Okuru Dünya Çapında Bir Maceraya Sürükleyecek

Yeni çizgi roman Deney 626 ve yeni ailesinin hayatı tam da sakinleşmeye başlamışken uzayın derinliklerinden gelen kötücül uzaylıların Lilo ve Stitch’in peşine düşmesiyle açılıyor. Dünya çapına yayılan yeni macerada Cluster Sovereign, Stitch’in DNA’sını çalarak kendisine Stitch’in genlerinden bir ordu kurmak istiyor.

AIPT Comics’te yayınlanan serinin resmi özeti ise Sovereign’ın Jumba’nın laboratuvarına iki köpekbalığı robot gönderdiği bir sahneyi içeriyor. Stitch’i aramak üzere görevlendirilen kötüler Galaktik Federasyonu alt etmek üzere mavi kürklü yaratığı bularak genetik kodunu ele geçirmeyi hedefliyor. Ancak işler iki taraf için de beklenildiği gibi gitmeyecekmiş gibi görünüyor.

Lilo ve Stitch Çizgi Roman - Disney

- Reklam -

Serinin ilk sayısının ardından dünya çapına taşınacak hikâyenin ikinci sayısı ise New York şehrinde geçecek. Stitch, Cluster Sovereignıin kendisini aramasının ardından Hindistan’dan ayrılarak yollara düşse de en iyi sonuçları ailesi ile birlikte aldığını hatırlaması uzun sürmeyecek. Bununla birlikte seri boyunca Jumba’nın diğer deneylerinin panellerde görünüp görünmeyeceği ise bilinmiyor. 22 yıllık seriye yeni bir bakış açısı getirecek macera şimdiden merakla bekleniyor.

Dynamite Comics daha önce Scar, Hades, Maleficent ve Cruella De Vil gibi birçok Disney karakteri için özel çizgi roman serileri hazırlamıştı.

Lilo ve Stitch Çizgi Romanı

Greg Pak’ın yazdığı ve Giulia Giacomino’nun çizdiği Lilo & Stitch çizgi romanı 31 Ocak 2024 tarihinde Dynamite Comics etiketi ile okurların karşısına çıkacak.

Siz Lilo ve Stitch’in yeni çizgi roman macerası hakkında ne düşünüyorsunuz? Fikirlerinizi Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir ve daha fazlası için bizi Google Haberler üzerinden takip edebilirsiniz.

Kaynak: Screen Rant, AIPT Comics

Oğuzhan Açıkalın

Gedikli bir çizgi roman geek’i olmasam da beyaz sayfalara doluşmuş renkli resimleri her zaman ilgiyle takip ettim. Çünkü resimlerin ve kelimelerin bizi olduğumuzdan daha iyi bir yere taşıyacağına inanıyorum. Kısa kısa hikâyeler yazıyorum, edebiyatın her türlüsüne ilgi duysam da bilimkurgu konusunda kendimi geliştirmeye çalışıyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Emmy Ödüllü Matthew Macfadyen - Succession Spin-off Dizisi

Emmy Ödüllü Aktör Matthew Macfadyen, Olası “Succession” Spin-off’u Hakkında Konuştu

She-Hulk 2. Sezon İptal Edilmiş Olabilir

“She-Hulk” Yıldızı, 2. Sezonun Büyük İhtimalle İptal Edildiğini Söyledi