in ,

“She-Hulk” Yıldızı, 2. Sezonun Büyük İhtimalle İptal Edildiğini Söyledi

She-Hulk 2. Sezon iptal edilmiş olabilir. Dizinin başrolü Tatiana Maslany, yüksek prodüksiyon giderleri nedeniyle Disney Plus’ın yeni sezona onay vermediğini söyledi.

She-Hulk 2. Sezon İptal Edilmiş Olabilir
- Reklam -
- Reklam -

She-Hulk 2. Sezon için iptal kararı çıkmış olabilir. She-Hulk: Attorney at Law’ın başrol oyuncusu Tatiana Maslany, Marvel Sinematik Evreni dizisinin devam sezonu hakkında konuştu..

Twitch üzerinden yayınlanan Codenames LIVE – The New Class prograımnda konuşan Tatiana Maslany, bütçe kısıtlamalarının dizinin geri dönüşünü engelleyebileceğini belirtti. Resmi bir doğrulama yapmaktan kaçınan Maslany şüpheciliğini dile getirerek 2. sezon ihtimali hakkında şunları söyledi:

“Sanmıyorum. Bence bütçemizi aştık ve Disney de, ‘Hayır, teşekkürler,’ dedi.”

- Reklam -

She-Hulk ilk sezon bir Disney Plus’ta yayınlanan MCU dizisi için en yüksek bütçelerden birine sahip. Yapımın prodüksiyon maliyetinin 225 milyon doları bulduğu belirtiliyor. Ağustos 2023’te yayınlanan bir haberde Marvel Stüdyoları’nın 2. sezonun hazırlıklarının başladığı işaret edilmişti. Ancak Tatiana Maslany’nin son yorumları bu durumun aksini gösteriyor. İlk planlara rağmen aktris, Marvel’ın hukuk komedisinin devam bölümüne yeşil ışık yakmaya istekli olmayabileceğini söylüyor.

She-Hulk 2. Sezon İptal Edilmiş Olabilir

She-Hulk 1. Sezon eleştirel açıdan karışık bir tepkiyle karşılanmış, eleştiriler izleyicilerin memnuniyetsizliğiyle birleşerek %32’lik yetersiz bir Rotten Tomatoes puanına yansımıştı. Dizi, aynı zamanda Bruce Banner’ın kuzeni de olan ve süper güçlü She-Hulk’a dönüşme yeteneğine sahip avukat Jennifer Walters’ın maceralarını takip ediyordu.

She-Hulk 2. Sezon, Yüksek Bütçe ve İlk Sezona Gelen Olumsuz Yorumlar Nedeniyle İptal Edilmiş Olabilir

Aldığı olumsuz eleştirilere rağmen dizi ilk sezonunu çözülmemiş olay örgüleriyle tamamlayarak gelecekteki potansiyel gelişmelere yer bıraktı. Ancak Maslany’nin yorumları, She-Hulk’ın MCU’daki geleceği konusunda belirsizlik yarattı.

Marvel Stüdyoları Başkanı Kevin Feige daha önce She-Hulk gibi karakterlerin Disney+ çıkışlarının ardından sinemalarda gösterileceğinin ipuçlarını vermişti. She-Hulk: Attorney at Law’ın geleceği belirsizliğini korurken Maslany’nin canlandırdığı Jennifer Walters karakteri MCU’nun gelecek sinema filmlerinde kendine yer bulabilir.

- Reklam -

She-Hulk 2. Sezon İptal Edilmiş Olabilir

Eleştirmenler She-Hulk 2. sezon olmasa bile karakterin dönüşü için çok sayıda fırsat olduğunu dile getiriyor. Avengers 5 ve Secret Wars’ta görünme ihtimali olan Jennifer Walters, New Avengers’a katılabilir ya da Mark Ruffalo’nun Hulk’ı ile birlikte World War Hulk uyarlamasında yer alabilir.

She-Hulk 2. sezon hakkında çıkan iptal haberi şimdilik resmi bir ağızdan doğrulanmış değil. Yapımın ilk sezonu ise Disney Plus üzerinden izleyicilerle buluşmaya devam ediyor.

Olası iptal ihtimali hakkındaki yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, yeni dizi haberleri için bizi Google News’ten takip edebilirsiniz.

Kaynak: Screen Rant

Ethem Yekta Ulaş

21 yaşındayım ve Güzel Sanatlar Fakültesi'nde okuyorum. Çocukluğumdan beri bir şeyler üretmeyi seviyorum ve farklı alanlarda deneyim kazanmak istiyorum. Tutkum, öğrenme isteğim ve bu alanlarda kendi tarzımı oluşturma çabamla ilerlemeye devam ediyorum.

1 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for cankutpotter cankutpotter dedi ki:

    MCU’nun gelmiş geçmiş en kötü yapımıdır bence, daha kötüsü olamaz. Öyle berbat bir senaryo ve yersiz komediyle iptal edilmesi isabet olur zaten.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Lilo ve Stitch Çizgi Roman

Yeni “Lilo ve Stitch” Çizgi Romanı Geliyor

Pokemon TV Kapanıyor: Tarih Açıklandı

Pokémon TV Kapanıyor: Ünlü “Pokémon” Yayın Hizmetinin Faaliyetlerini Durduracağı Açıklandı