in ,

Marvel Dizisi “She-Hulk” 2. Sezon Onayını Almış Olabilir

She-Hulk 2. sezon Marvel tarafından onaylanmış olabilir. Başrolünde Tatiana Maslany’nin yer aldığı yapım için hazırlıklar başlıyor.

She-Hulk 2. Sezon Çalışmaları Başladı
- Reklam -
- Reklam -

She-Hulk 2. sezon geliştirilme süreci hakkında heyecan verici gelişmeler yaşanıyor gibi görünüyor. Güvenilir kaynaklardan elde edilen bilgilere göre Marvel Studios, popüler Disney+ dizisinin yeni sezonuna onay verdi.

Dizinin ilk sezonunun tartışmalı yorumlara rağmen büyük ilgi görmesi ve geniş bir izleyici kitlesi tarafından izlenmesi, 2. sezonun geleceği konusundaki merakı artırmıştı. Şimdi ise MyTimeToShineHello adlı güvenilir bir kaynağın Twitter üzerinden paylaştığı bilgiler, She-Hulk: Attorney at Law dizisinin 2. sezonunun gelebileceğine işaret ediyor. Ancak bu sezonun ne zaman yayınlanacağı konusunda henüz kesin bir bilgi bulunmuyor. Kaynağa göre ikinci sezonun, Yazarlar Birliği (WGA) ve Ekran Oyuncuları Birliği (SAG-AFTRA) grevlerinin sona ermesinin ardından geliştirilmesi bekleniyor.

She-Hulk 2. Sezon Çalışmaları Başladı

- Reklam -

İlk sezonunda Tatiana Maslany’nin başrolde yer aldığı ve Jennifer Walters’ın hikâyesini anlatan She-Hulk: Attorney at Law, Marvel Sinematik Evreni’ne ait bir dizi olarak Disney Plus kütüphanesindeki yerini aldı. Toplamda 9 bölümden oluşan yapımda ayrıca Charlie Cox’ın Daredevil’i, Benedict Wong’un Wong’u ve Tim Roth’un Abomination’ı gibi daha önceki Marvel filmlerinde yer alan tanıdık karakterler de gözüktü.

She-Hulk 2. Sezonda Neler Olabilir?

İlk sezonda yaşananlar ikinci sezon için büyük bir potansiyel ve hikâye malzemesi oluşturuyor. Dizinin baş yazarı Jessica Gao, daha önce yaptığı açıklamalarda devam sezonu için hazır fikirlerinin olduğunu ve bazı konuları ilk sezonda ele alamadıklarını ifade etmişti.

She-Hulk 2. Sezon Çalışmaları Başladı

- Reklam -

İddialara göre She-Hulk: Attorney at Law dizisinin 2. sezonu, ilk sezonun bıraktığı hikâye ipuçlarını takip ederek izleyicilere yeni ve heyecan dolu maceralar sunacak. Marvel Studios’un resmi duyurusunu beklerken, dizinin hayranları gelecek sezonun ne tür sürprizlerle dolu olacağını veya başka hangi tanıdık karakterleri içereceğini merakla bekliyor.

She-Hulk’ın ilk sezonunu sizler nasıl bulmuştunuz? Sizce bu yapımın yeni bir sezona ihtiyacı var mı? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, ayrıca tüm içeriklerimizden anında haberdar olmak için bizi Google News’ten takip edebilirsiniz.

Kaynak: CBR

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

1 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for LordKratos LordKratos dedi ki:

    Marvel nedense Hulk gibi bir karakteri bitirmek için elinden geleni yapıyor. Hayatımda izlediğim en kötü Hulk versiyonu Mark Ruffalo’nun Hulk’ı. Hele She-Hulk olayına hiç girmek istemiyorum. Bana göre en kötü Marvel dizisi. Punisher’dan sonra çıta baya düştü.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Yüzüklerin Efendisi: Yüzük Kardeşliği Ormanda Sinema Özel Gösterimi - Kemerburgaz

“Yüzüklerin Efendisi: Yüzük Kardeşliği” Filmi Kemerburgaz Kent Ormanı’nda İzleyicilerle Buluşacak

Terminatör Filmleri Hakkında Bilgi

Terminatör Filmleri Hakkında Bilmeniz Gereken 19 Gerçek