in ,

“Yüzüklerin Efendisi: Yüzük Kardeşliği” Filmi Kemerburgaz Kent Ormanı’nda İzleyicilerle Buluşacak

“Yüzüklerin Efendisi: Yüzük Kardeşliği” filmi için özel bir gösterim düzenleniyor. İstanbul’daki Kemerburgaz Kent Ormanı izleyicileri Orta Dünya’ya davet ediyor.

Yüzüklerin Efendisi: Yüzük Kardeşliği Ormanda Sinema Özel Gösterimi - Kemerburgaz
- Reklam -
- Reklam -

Yüzüklerin Efendisi: Yüzük Kardeşliği filmi özel bir gösterim eşliğinde İstanbul’daki Kemerburgaz Kent Ormanı’nda sinemaseverlerle buluşacak.

YBY WOODS Yaşam ve Etkinlik Alanı tarafından organize edilen gösterim, filmin yanı sıra özel etkinliklere de ev sahipliği yapacak.

Peter Jackson’ın 2001 yılında J.R.R. Tolkien’in dünyaca ünlü fantastik kurgu serisinden beyaz perdeye uyarladığı ve toplamda 4 dalda Oscar Ödülü kazanan Yüzüklerin Efendisi: Yüzük Kardeşliği filmi yeni bir özel gösterime konuk oluyor.

- Reklam -

Ormanda Yüzüklerin Efendisi: Yüzük Kardeşliği Film Gösterimi

Özel gösterimde Yüzük Kardeşliği filminden Gandalf, Frodo Baggins, Samwise Gamgee, Aragorn, Legolas, Arwen ve Gollum başta olmak üzere yapımdaki birçok karakteri canlandıran animatörler yer alacak.

Filmin hayranları, özel konseptle hazırlanmış etkinlikte pek çok aktiviteye katılma fırsatı yakalayacak.

Yüzüklerin Efendisi: Yüzük Kardeşliği Ormanda Sinema Özel Gösterimi - Kemerburgaz Kent Ormanı

6 Eylül 2023 akşamı saat 21.00’de gerçekleştirilecek Yüzüklerin Efendisi: Yüzük Kardeşliği – Ormanda Sinema başlıklı etkinliğin bilet ücreti ise 200 TL olarak açıklandı. Gösterime dair biletler Biletix adlı platform üzerinden satışa çıkarılmış durumda.

Oturma düzeni numarasız olan etkinlikte izleyicilere “istedikleri koltuğu seçebilmeleri için etkinliğe erken gitmeleri” öneriliyor.

- Reklam -

Gişe Rekorları Kırmıştı

93 milyon dolarlık bütçesiyle 880 milyon dolar gişe hasılatı elde eden Yüzük Kardeşliği filminin çekimleri, serinin diğer iki filmi İki Kule ve Kralın Dönüşü’nde olduğu gibi Yeni Zelanda’da gerçekleştirildi.

Yüzüklerin Efendisi: Yüzük Kardeşliği Film

Yapımda Frodo karakterini Elijah Wood, Gandalf karakterini Ian McKellen, Legolas karakterini Orlando Bloom, Aragorn karakterini Viggo Mortensen, Gollum karakterini Andy Serkis, Galadriel karakterini Cate Blanchett, Saruman karakterini Christopher Lee ve Boromir karakterini Sean Bean canlandırdı.

Yapımın senaryosunda Peter Jackson’a Fran Walsh ve Philippa Boyens eşlik etti.

Kemerburgaz Kent Ormanı’ndaki Yüzüklerin Efendisi: Yüzük Kardeşliği filmi gösterimi hakkında sizin planlarınız neler? Kayıp Rıhtım Forum yorumlarında görüşlerinizi paylaşabilir, yeni sinema haberleri için bizleri Google News’ten takibe alabilirsiniz.

Kaynak: Anadolu Ajansı

Devrim Beyaz

Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunuyum. 2016'dan beri serbest editörlük yapıyor, çeşitli internet siteleri ve dergiler için haber ve incelemeler kaleme alıyorum.

1 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for TheNameless TheNameless dedi ki:

    Ya şu seriyi tekrar sinemalara getirsinler LÜTFEN!!!

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

"One Piece"in Son Fragmanı Yayınlandı

“One Piece”in Son Fragmanı Yayında: Hasır Şapka Korsanları’nın Yolculuğu Başlıyor

She-Hulk 2. Sezon Çalışmaları Başladı

Marvel Dizisi “She-Hulk” 2. Sezon Onayını Almış Olabilir