in , ,

“One Piece”in Son Fragmanı Yayında: Hasır Şapka Korsanları’nın Yolculuğu Başlıyor

One Piece dizisinden son fragman paylaşıldı. Netflix’te yayınlanmaya hazırlanan popüler manga ve anime uyarlaması için tüm hazırlıklar tamamlandı.

"One Piece"in Son Fragmanı Yayınlandı
- Reklam -
- Reklam -

One Piece dizisinin ilk sezonu için son fragman paylaşıldı. Eiichiro Oda’nın popüler manga serisinden uyarlanan live-action Netflix üzerinden yayınlanacak.

Manga sanatçısı Eiichiro Oda tarafından yaratılan bu seri, Hasır Şapka Monkey D. Luffy ve ekibinin maceralarını takip ediyor ve Luffy’nin Korsanlar Kralı olma çabasına odaklanıyor.

Netflix, canlı aksiyon One Piece serisinin yayınlanmasından bir gün önce son bir fragman yayınladı ve görüntüler, daha fazla tanıdık anime karakterini canlı aksiyon halinde gösteriyor.

- Reklam -

"One Piece"in Son Fragmanı Yayınlandı

Fragman, Koby, Morgan ve Merry gibi karakterlere daha yakından bakma fırsatı sunarken, animeden bazı klasik sahneleri de içeriyor. Tempo dolu müziği ve tanıdık karakterleriyle, canlı aksiyon serisinin orijinal manga ve animenin verdiği hissi yakalayacağı görünüyor.

One Piece, Hasır Şapka Korsanları’ın Grand Line’a giden yolculuğunun başlangıcını gösteren ve her biri birer saatten oluşan 8 bölümden oluşacak. Diziye dair tanıtım materyali, gösterinin mangasının ilk bölümü olan East Blue Saga’ya dayanacağını gösteriyor. Bu da dizinin büyük olasılıkla Luffy’nin ekibinin ilk üyelerini, yani Zoro, Nami, Usopp ve Sanji’yi toplamasına odaklanacak.

One Piece Dizisinden Son Fragman Türkçe Altyazılı | İZLE

YouTube video

(Fragmana YouTube üzerinden ulaşmak için buraya tıklayabilirsiniz.)

Dizi aynı zamanda orijinal mangaya sadık kalacağını gösteriyor. Çünkü kısa bir süre önce Oda’nın live-acton için bazı kritik şartları olduğu ve bunlar sağlanmadığı sürece anlaşmaya varmayacağı da ortaya çıkmıştı. Bu da Netflix’in önceki anime uyarlamaları olan Death Note ve Cowboy Bebop gibi yapımlarının eleştirmenlerden olumsuz eleştiriler almasına rağmen başarılı olabileceği anlamına geliyor. Özellikle de dijital yayın devinin en pahalı yapımlarından biri olduğu düşünülürse, kanalın büyük bir beklenti içerisinde olduğu tahmin edilebilir.

- Reklam -

Oda’nın dahli ve yapım ekibinin tutkusu, diziye Netflix’in anime uyarlamaları reputasyonunu kırmada yardımcı olabilir. Ayrıca Oda’nın katılımı, serinin daha fazlasının canlı aksiyon haline getirilmesine yol açabilir ve bu da mangasının hikâyesine bağlılığını korumasını sağlar. One Piece’in ilk sezonunun yayınlanmasıyla, dizinin başarısı kısa sürede ölçülecek.

One Piece live-action dizisi 31 Ağustos’ta Netflix’te izleyiciyle buluşacak.

Dizi uyarlamasından beklentilerinizi ve son fragman hakkındaki yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilirsiniz.

One Piece hakkında daha fazla içerik için bizleri Google News’ten takibe alabilirsiniz.

Kaynak: Screen Rant

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

2 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for Askeladd Askeladd dedi ki:

    İyi kötü fark etmez. Sonuna kadar izleyeceğiz. Ben bununla geldim bununla giderim.

    East Blue Saga’ya aşık biri olarak her şey çok gözüme batacak yüksek ihtimalle ama çerezlik bakılır.

  2. Avatar for LordKratos LordKratos dedi ki:

    Shanks hariç hoşuma gitti. Garp, Roger filan baya sağlam duruyordu. Sanırım Shanks’in ilk gençlik dönemleri olduğu için hoşuma gitmedi. İlerleyen dönemlerde karizma halini de göreceğiz bence. Onun dışında dizi baya sağlam duruyor. Yani daha iyisi olabilir miydi, bilmiyorum. Ama bu hali iyi bence. Sadece Japonca dublajı biraz sırıtıyor o kadar :smiley:

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Behlül Dânâ Fıkraları - Seçkin Sarpkaya ve Erhan Solmaz

Türk Mizah Kültüründe Önemli Yer Tutan Behlül Dânâ’nın Perde Arkasını Araştıran Yeni Bir Kitap Yayımlandı

Yüzüklerin Efendisi: Yüzük Kardeşliği Ormanda Sinema Özel Gösterimi - Kemerburgaz

“Yüzüklerin Efendisi: Yüzük Kardeşliği” Filmi Kemerburgaz Kent Ormanı’nda İzleyicilerle Buluşacak