in , ,

Eiichiro Oda’nın “One Piece” Uyarlaması Öncesi Netflix’e Bazı Kritik Şartlar Koştuğu Ortaya Çıktı

Netflix’te yayınlanacak “One Piece” live-action dizisi hakkında konuşan yapımcı Matt Owens, yaratıcı Eiichiro Oda’nın iki önemli şartını açıkladı.

One Piece Dizisi için Eiichiro Oda'nın Şartları Ortaya Çıktı
- Reklam -
- Reklam -

Netflix’in live-action uyarlaması One Piece dizisi için geri sayım başladı. Hasır Şapka Luffy ve arkadaşları, bu ayın sonunda kanlı canlı şekilde izleyicilerle buluşmaya hazırlanıyor. Dizinin yapımcısı Matt Owens, dizinin yayınlanmasına günler kala, serinin yaratıcısı Eiichiro Oda’nın projenin hayata geçmesi için koyduğu iki büyük şartı paylaştı.

Owens, Oda’nın canlı aksiyon uyarlaması için bir dizi talebi olduğunu, ancak yaratıcının özellikle iki büyük noktaya odaklandığını açıkladı.

Oda ilk olarak Hasır Şapka ekibinin geçmişlerini olduğu gibi korumakta ısrar etti. Owens bu karakterlerin geçmişlerinin kimlikleri, hayalleri ve motivasyonları için ne kadar kritik ve hayati öneme sahip olduğunu vurgulayarak şunları söyledi:

- Reklam -

“Bu karakterlerin geçmişleri, onların kimlikleri, hayalleri ve Luffy’nin onları tanıdıkça nasıl yardım ettiğini ve bu hayalleri yeniden keşfetmelerine nasıl yardımcı olduğunu temsil ediyor. Bu nedenle çok önemli.”

One Piece Dizisi için Eiichiro Oda'nın Şartları Ortaya Çıktı

İkincisi olarak ise Oda karakterlerin farklı yeteneklerine odaklandı. Özellikle “şeytan meyvesi” güçleri ve diğer özel yetenekler, Oda’nın özenle tasarladığı ve hayal gücünün yoğun bir şekilde işlediği unsurlar olarak öne çıkıyor. Owens, bu yeteneklerin farklı karakterler arasında nasıl işlediğinin ve bu yeteneklerin kurallarının nasıl belirlendiğinin altını çizdi.

“One Piece” Dizisi 31 Ağustos’ta Macerasına Başlıyor

Bu iki temel talebin yanı sıra, One Piece’in canlı aksiyon uyarlaması için merakla beklenen bir diğer haber ise diziyle birlikte gelen aksiyon dolu dövüş sahneleri oldu. Oda’nın yaratıcılığı ve karakterlerin özel yetenekleri, izleyicilere görsel olarak büyüleyici ve etkileyici sahneler sunmaya aday görünüyor.

Netflix yapımcıları aynı zamanda animeye yabancı olanların da live-action dizisiyle birlikte One Piece’e giriş yaparken yabancılık çekmemelerine odaklandı. Dijital yayın devinin en pahalı projelerinden biri olan yapımın nasıl bir başarı göstereceği ve yeni sezon onayı alıp almayacağı ise şimdiden merak konusu.

- Reklam -

One Piece Dizisi için Eiichiro Oda'nın Şartları Ortaya Çıktı

Japonca dublajını orijinal anime ekibinin seslendirdiği yapım 31 Ağustos 2023’te tüm bölümleri ile Netflix kütüphanesindeki yerini alacak.

Dizinin yayınlanan son fragmanını hemen aşağıdan izleyebilirsiniz:

One Piece Dizisinden Yeni Fragman Türkçe Altyazılı | İZLE

YouTube video

(Fragmanı YouTube’dan izlemek için buraya tıklayabilirsiniz.)

Eiichiro Oda’nın tüm bu şartlarına ve projeye dikkat etmesine rağmen yapımın başarısız olma ihtimalini nasıl değerlendiriyorsunuz?Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, dizi dünyasından son gelişmeler için bizi Google News’ten takip edebilirsiniz.

Kaynak: Comic Book

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

1 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for LordKratos LordKratos dedi ki:

    Bence başarılı olacak karakter seçimleri çok iyi duruyor, japonca dublajı da olursa tadından yenmez. Ben ümitliyim :slight_smile:

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

BluTV ve GAİN Abonelik Ücretlerine Zam Yaptı

Yerli Dijital Platformlar BluTV ve GAİN’den Abonelik Ücretlerine Zam Geldi: İşte Yüzde 100’ü Aşan Yeni Rakamlar

En İyi Spor Animeleri: Rekabet, Tutku ve Dostluk Bir Arada

Rekabet, Arkadaşlık ve Tutku: İşte Spor Temalı En İyi 25 Anime