in , ,

Pokémon TV Kapanıyor: Ünlü “Pokémon” Yayın Hizmetinin Faaliyetlerini Durduracağı Açıklandı

Pokémon TV için veda çanları çalıyor. The Pokémon Company 28 Mart 2024’te popüler yayın hizmetinin fişini çekeceklerini duyurdu.

Pokemon TV Kapanıyor: Tarih Açıklandı
- Reklam -
- Reklam -

Pokémon TV izleyicilere veda ediyor. The Pokémon Company, uzun süredir devam eden ücretsiz video yayın hizmetini kapatma kararı aldı.

Yıllar boyunca verilen destek için izleyicilere teşekkür edilen duyuruda, bu kararın ardında yatan nedenlere değinilmedi ve hayranlar ileride neler olacağını merakla beklemeye başladı.

2010 yılında yayına başlayan Pokémon TV internet sitesi, popüler Pokémon animelerini, özel bölümleri ve filmleri tek kaynaktan izlemek isteyenler için kurulmuştu. 2013’ten bu yana Android, iOS ve Nintendo Switch’te uygulama formatında da hizmet veren platform, animasyon dizileri ve filmlerin yanı sıra kart oyunu eğitimleri ve etkinlik kayıtları gibi özel içerikler de sunarak farklı bir kitleye hitap etmeyi başardı.

- Reklam -

8 Ocak itibarıyla Pokémon TV uygulaması desteklenen tüm platformlardan kaldırıldı. Hayranlara ise resmi kapanış tarihinden önce favori içeriklerini indirmeleri tavsiye edildi. Hizmet mevcut kullanıcılar için 28 Mart 2024’e kadar çalışmaya devam edecek ve bu tarihten sonra kullanıcılarına veda edecek.

Pokémon TV 28 Mart’ta Kapanıyor

Pokemon TV Kapanış Tarihi Açıklandı

Pokemon TV’nin yokluğu tüm temel Pokémon içeriğinin tek bir erişilebilir yerde bulunmasının rahatlığını seven hayranlar için bir boşluk bırakıyor. Kapanışla birlikte meraklılar artık en sevdikleri Pokémon dizilerini ve filmlerini izlemek için Amazon Prime Video, Disney+ ve Netflix gibi çeşitli yayın hizmetlerinde gezinme ve potansiyel olarak ek abonelik maliyetlerine maruz kalma zahmetiyle karşı karşıya.

The Pokémon Company yayının durdurulmasının ardındaki nedenleri açıklamasa da, özellikle 27 Şubat’ta gerçekleşecek Pokémon Günü yaklaşırken spekülasyonlar da artıyor. Hayranlar ufukta yeni bir yayın hizmeti ve yeniden markalaşma olup olmadığını ya da kararın mali sebeplerle mi yoksa izleyici katılımına mı bağlı olduğunu merak ediyor.

- Reklam -

Pokémon TV’nin yayın hayatına son vermesiyle birlikte kendini bu medyaya adamış hayran kitlesi Pokémon yayıncılığı için gelecekte neler olacağını merakla bekliyor. İster yeni bir hizmet üzerinde çalışılıyor olsun ister Pokémon içerik dağıtımı için yeni bir dönem ufukta görünsün, Pokémon yayınlarının bir sonraki dönemini yalnızca zaman ortaya çıkaracak.

Pokemon TV

Sevilen animeye dair 10 yılı aşkın süredir hizmet veren bu platformun kapanması hakkında sizler neler düşünüyorsunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilirsiniz.


Daha fazla içeriğe ulaşmak için bizi Google News üzerinden takip edebilirsiniz.

Kaynak: Games Radar

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

She-Hulk 2. Sezon İptal Edilmiş Olabilir

“She-Hulk” Yıldızı, 2. Sezonun Büyük İhtimalle İptal Edildiğini Söyledi

Sınırsız Ülke - Patricia Engel

Kolombiya Ulusal Edebiyat Ödülü Sahibi Patricia Engel’ın “Sınırsız Ülke” Romanı Türkçede