in ,

Kevin Costner’dan Yeni Western Filmi Geliyor

Kevin Costner’ın başrolünde yer alacağı ve yapımcılığını üstleneceği yeni western filminde yönetmen belli oldu.

Kevin Costner Yeni Western Filmi
- Reklam -
- Reklam -

Kevin Costner western türüne yeni yapımlar kazandırmaya devam ediyor. 69 yaşındaki aktör sıradaki vahşi batı projesi için daha önce de birlikte çalıştığı Ariel Vromen ile anlaştı.

Kevin Costner’ın hem başrolünde oynayacağı hem de yapımcılığını üstleneceği yeni western filmi hakkında ilk detaylar ortaya çıktı. Deadline’ın haberine göre son olarak TV’de Yellowstone dizisiyle dikkat çekici bir performans sergileyen Costner, henüz ismi belli olmayan bir vahşi batı filminin yönetmenliğini üstlenmesi için Ariel Vromen ile anlaşmaya vardı. Yapımın konusu ve oyuncu kadrosu belirsizliğini korurken filmin çekimlerine 2025 yılının ilk aylarında başlanması planlanıyor.

Yapım Costner ve Vromen ikilisinin ikinci işbirliği olacak. Projenin yönetmenliğini üstlendiğini doğrulayan Vromen yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

- Reklam -

“Dostum ve çalışma arkadaşımla yeniden bir araya gelmekten daha fazla onur duyamazdım. Özellikle de Kevin’ın uzun zamandır tutkuyla bağlı olduğu böyle bir projeye.”

Kevin Costner Yeni Western - Yönetmen Ariel Vromen

Kevin Costner Yeni Western Filminde Eski Ortağı ile Birlikte Çalışacak

Costner ve Vromen ikilisi daha önce Gary Oldman ve Tommy Lee Jones’un da rol aldığı 2016 tarihli aksiyon gerilim filmi Criminal’da birlikte çalışmışlardı.

Öte yandan Costner kısa süre önce Warner Bros. Discovery ve Newline’ın ortaklaşa geliştirdiği vahşi batı filmi Horizon: An American Saga’nın yönetmenliğini üstlenmiş ve başrolünde yer almıştı. İç Savaş öncesi ve sonrasını takip eden ve 15 yıllık bir süreci kapsayan yapımın, işlediği temalar açısında 1990 tarihli Dances with Wolves yapımıyla benzeştiği öne sürülüyor.

Kevin Costner Yeni Western Film

- Reklam -

Yıldız aktör bununla beraber son dönemlerde Taylor Sheridan imzalı Yellowstone dizisindeki John Dutton rolüyle hatırlanıyor. Costner, tutku projesiyle dizinin final sezonunun çakışması sebebiyle Yellowstone’a veda etmek durumunda kalmıştı.

Yönetmen Ariel Vromen ise son olarak 1992 Los Angeles olaylarını konu alan 1992 filmiyle izleyicilerin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Yapımın oyuncu kadrosunda Tyrese Gibson, Scott Eastwood, Dylan Arnold ve Ray Liotta yer alıyor. Film aynı zamanda Mayıs 2022’de hayatını kaybeden Liotta’nın perdede yer alacağı son film olma özelliğini taşıyor.

Vromen’ın diğer filmleri arasında Rx, Danika, The Iceman ve The Angel bulunuyor.

Kevin Costner’ın sıradaki filmi için vizyon tarihi ve oyuncu kadrosu gibi detaylar şu an için bilinmiyor.

Kevin Costner’ın yeni projesi hakkında sizin görüşleriniz neler? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, sinema dünyasından son gelişmeler için bizleri Google News’ten takibe alabilirsiniz.

Kaynak: Collider

Ethem Yekta Ulaş

21 yaşındayım ve Güzel Sanatlar Fakültesi'nde okuyorum. Çocukluğumdan beri bir şeyler üretmeyi seviyorum ve farklı alanlarda deneyim kazanmak istiyorum. Tutkum, öğrenme isteğim ve bu alanlarda kendi tarzımı oluşturma çabamla ilerlemeye devam ediyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Sugar Dizisi İlk Bakış - Colin Farrell

Colin Farrell’ın Özel Dedektif Rolünde Oynadığı “Sugar” Dizisine İlk Bakış

Tayland Mağaraları Ahşap Tabutlar

Tayland’daki Mağaralarda 2.300 Yıllık Gizemli Dev Ahşap Tabutlar Bulundu