in ,

Colin Farrell’ın Özel Dedektif Rolünde Oynadığı “Sugar” Dizisine İlk Bakış

Sugar dizisi için ilk bakış fotoğrafları yayınlandı. Apple TV+’ta yayınlanacak yapımın başrolünde Colin Farrell yer alıyor.

Sugar Dizisi İlk Bakış - Colin Farrell
- Reklam -
- Reklam -

Sugar dizisinden ilk bakış fotoğrafları paylaşıldı. Colin Farrell’ın Amerikalı dedektif John Sugar’ı canlandırdığı polisiye yapım, gelecek bahar Apple TV+’ta yayına başlayacak.

Geçen yıl The Banshees of Inisherin filmiyle Oscar adaylığı alan, The Lobster, In Bruges ve The Batman yapımlarıyla tanınan Colin Farrell, ayrıca dedektiflik rollerine de aşina bir isim. Ünlü oyuncu HBO’nun popüler suç dizisi True Detective’in 2. sezonunda Ray Velcoro karakterine hayat vermişti.

Mini dizi olarak tanıtılan Sugar dizisinin yönetmenliğini Oscar adayı Fernando Meirelles (Cidade de Deus / Tanrı Kent) üstlenecek. Yapım “özel dedektiflik” türüne modern ve farklı bir yorum getirme amacıyla yola çıkacak.

- Reklam -

Sugar Dizisi İlk Bakış - Colin Farrell - Apple TV

68 yaşındaki Brezilyalı yönetmen Fernando Meirelles Tanrı Kent’in yanı sıra 2005 yapımı The Constant Gardener ve 2019 yapımı The Two Popes gibi farklı türlerden yapımlarla da tanınıyor. Yönetmenin en popüler yapımı olan Tanrı Kent, Rio’nun arka sokaklarında yaşayan iki gencin hayatta kalma mücadelesini konu alıyor.

Colin Farrell’lı “Sugar” Dizisi Konusu Ne Hakkında?

Colin Farrell Sugar dizisinde Olivia Siegel’ın kaybolmasıyla ilgili gizemli davaya dahil olan Amerikalı dedektif John Sugar rolünü üstleniyor. Olivia, ikonik Hollywood patronu Jonathan Siegel’ın torunu olması yönüyle öne çıkıyor. Olivia’nın kayboluşunun ardındaki gerçeği ortaya çıkarmaya çalışan dedektif, kendisini Siegel Ailesi’nin yıllardır derinlerde saklı kalan sırlarıyla da yüzleşmek zorunda buluyor.

Sugar Dizisi İlk Bakış - Colin Farrell - Apple TV Plus

Dizinin oyuncu kadrosunda Farrell’a Kirby Howell-Baptiste, Amy Ryan, James Cromwell, Anna Gunn, Dennis Boutsikaris, Nate Corddry, Sydney Chandler ve Alex Hernandez gibi isimler eşlik ediyor.

- Reklam -

Dizinin fikir babası Mark Protosevich, daha önce Audrey Chon ve Simon Kinberg ile birlikte Invasion’a da imza atmışlardı. Ekibe yürütücü yapımcı olarak Sam Catlin, Scott Greenberg ve Chip Vucelich katılıyor.

Sugar dizisi ilk 3 bölümüyle 5 Nisan 2024 tarihinde yayına başlayacak. İlk sezonu toplamda 8 bölümden oluşacak yapım macerasının geri kalanını haftalık olarak cuma günleri yayınlayacak.

Apple TV+ son olarak Idris Elba’lı suç ve gerilim dizisi Hijack’in yeni sezonunu onaylamıştı.

Colin Farrell’lı Sugar dizisi hakkındaki beklentilerinizi Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, daha fazlası için bizleri Google News’ten takibe alabilirsiniz.

Kaynak: Collider

Devrim Beyaz

Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunuyum. 2016'dan beri serbest editörlük yapıyor, çeşitli internet siteleri ve dergiler için haber ve incelemeler kaleme alıyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Percy Jackson and the Olympians 2. Sezon Onayı - Disney

Disney’in “Percy Jackson and the Olympians” Dizisi 2. Sezon Onayı Aldı

Kevin Costner Yeni Western Filmi

Kevin Costner’dan Yeni Western Filmi Geliyor