in ,

Disney’in “Percy Jackson and the Olympians” Dizisi 2. Sezon Onayı Aldı

Percy Jackson and the Olympians 2. sezon için resmi onay geldi. Rick Riordan’ın eserlerinden uyarlanan Disney+ dizisi yoluna devam edecek.

Percy Jackson and the Olympians 2. Sezon Onayı - Disney
- Reklam -
- Reklam -

Percy Jackson and the Olympians 2. sezon onaylandı. Disney Plus, Yunan mitolojisi temalı fantastik kurgu dizisiyle yola devam etme kararı aldı.

19 Aralık 2023 tarihinde Disney Plus’ta yayına başlayan Percy Jackson and the Olympians dizisinde 8 bölümden oluşan ilk sezon 30 Ocak 2024 tarihinde sona ermişti. Birinci sezon finalinin ardından hayranlar gözünü 2. sezon haberlerine dikmişken Disney de yaklaşık 10 gün süren sessizliğini bozarak yeni sezona yeşil ışığı yaktı.

Türkiye’de Percy Jackson ve Olimposlular adıyla okurların beğenisine sunulan Rick Riordan imzalı kitap serisi, Yunan mitolojisindeki olayları ve karakterleri 21. yüzyıla getiriyor.

- Reklam -

Yarı tanrı yarı insan olan Percy Jackson ve arkadaşlarının maceralarını konu alan seri, daha önce 20th Century Fox tarafından ilk iki romanıyla (Şimşek Hırsızları ve Canavarlar Denizi) beyaz perdeye uyarlanmıştı.

Percy Jackson and the Olympians 2. Sezon Onayı

Fox’un büyük bir kısmının The Walt Disney Company çatısı altına geçmesiyle beraber serinin yeni hak sahibi de Disney oldu. Bu sayede filmlerden beklediğini bulamayan okurlar, her kitabı bir sezona karşılık gelecek yeni bir uyarlama için bekleyişe geçtiler.

Percy Jackson and the Olympians 2. Sezon “Canavarlar Denizi” Kitabını Ele Alacak

Dizinin ilk sezonu Rick Riordan’ın Şimşek Hırsızı (The Lightning Thief) kitabında yaşananlara odaklanmıştı. Percy Jackson and the Olympians 2. Sezon ise Canavarlar Denizi (Sea of Monsters) eserini merkezine alacak.

Percy ve arkadaşları yeni sezonda Melez Kampı’nı kurtarmak için insanlığın “Bermuda Şeytan Üçgeni” olarak bildiği Canavarlar Denizi’ne gitmek zorunda kalıyor. Altın Post’u bulmakla görevlendirilen yol arkadaşları, kendilerini zorlu bir serüvenin ortasında buluyorlar.

- Reklam -

Walker Scobell tarafından canlandırılan Percy Jackson’ın yarı tanrı olarak dünyadaki yerini keşfetme yolculuğu devam edecek. Percy, Grover (Aryan Simhadri) ve Annabeth (Leah Jeffries) yakın gelecekte tekrar buluşmak üzere geri sayım düğmesine bastılar.

Percy Jackson 2. Sezon Gelecek mi

Dizinin oyuncu kadrosunda Scobell, Jeffries ve Simhadri’ye Virginia Kull, Timm Sharp, Charlie Bushnell, Glynn Turman, Nick Boraine, Megan Mullally, Jason Mantzoukas, Adam Copeland, Toby Stephens ve Lance Reddick eşlik etmişti.

Percy Jackson and the Olympians 2. sezon yayın tarihi ise henüz belirlenmedi.

Yeni sezona dair siz nasıl bir beklentiye sahipsiniz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, daha fazlası için bizleri Google News’ten takibe alabilirsiniz.

Kaynak: Collider

Eda Aydın

1992 yılında Bursa'da doğdum. Radyo, Sinema ve Televizyon Bölümü mezunuyum. Filmler, kitaplar hakkında inceleme ve görüş yazıları yazıyorum. Tanpınar'ı seviyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Haldun İlkdoğan ile Kralın Gülüşü Üzerine

Haldun İlkdoğan ile “Kralın Gülüşü” Üzerine: “Umutsuzluk Olmasa İnsan Olması Gereken Kişiyi Nasıl Bulabilir?”

Sugar Dizisi İlk Bakış - Colin Farrell

Colin Farrell’ın Özel Dedektif Rolünde Oynadığı “Sugar” Dizisine İlk Bakış