in ,

Idris Elba’nın Başrolünde Yer Aldığı “Hijack” Dizisi 2. Sezon Onayı Aldı

Hijack 2. sezon için resmi onayı aldı. Apple TV+ imzalı gerilim dizisi, Londra’ya giden bir uçağın kaçırılmasıyla yaşanan olayları konu alıyordu.

Hijack 2. Sezon Onay - Apple TV
- Reklam -
- Reklam -

Hijack 2. sezon siparişi verildi. Apple TV+ ilk etapta mini dizi formatı olarak tasarladığı yapımın devam sezonuna yeşil ışık yaktı.

Beasts of No Nation, Thor: Ragnarok, The Dark Tower ve Pacific Rim yapımlarıyla tanınan ünlü aktör Idris Elba, Hijack 2. sezon için rolüne geri dönüyor.

İzleyicilerin karşısına ilk olarak 2023 senesinde çıkan Hijack’in yaratıcılığını Jim Field Smith (Criminal: UK) ve George Kay (Lupin) paylaşıyor.

- Reklam -

Dubai’den Londra’ya giden bir uçağın kaçırılmasıyla başlayan Hijack dizisi, toplam 7 saatlik uçuş sırasında yaşanan gerilim dolu dakikaları ekrana taşıyordu. Idris Elba’nın yapımın başkarakteri Sam Nelson’a hayat verdiği 8 bölümlük dizinin oyuncu kadrosunda Neil Maskell, Max Beesley, Ben Miles, Kaisa Hammarlund ve Zora Bishop gibi isimler yer alıyor.

Apple TV+’tan “Hijack” 2. Sezon Onayı

Ağustos 2023’ten beri devam ihtimali tartışılan Apple TV+ dizisi, ocak ayının son gününde 2. sezon onayını aldı. Apple TV+, Idris Elba’nın geçen yıl yayınlandıktan kısa süre sonra platformun öne çıkan yapımlarından biri hâline gelen Hijack için Sam Nelson rolünü yineleyeceğini doğruladı.

İzleyicilere neredeyse gerçek zamanlı bir deneyim sunan yapım, tecrübeli müzakereci Nelson’ın kaçırılma olayında devreye girmesiyle yaşananları konu alıyor.

Hijack 2. Sezon Onay - Apple TV - Idris Elba

Elba yeni sezon onayıyla birlikte yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

“1. sezondan sonra izleyicilerden gelen muazzam geri dönüşler karşısında şaşkına döndüm. Sam Nelson’ı bekleyen yeni durumun ne olacağı şimdilik çok gizli ama sizi temin ederim ki aynı yüksek doz gerilimi geri getireceğiz!”

Idris Elba ayrıca dizinin yaratıcıları George Kay ve Jim Field Smith’in şirketi Idiotlamp Productions ile birlikte yürütücü yapımcı olarak da yapımda görev alacak. 60Forty Films’ten Jamie Laurenson, Hakan Kousetta ve Tom Nash de dizideki diğer yürütücü yapımcılar olacak. Criminal dizisiyle tanınan Field Smith ise baş yönetmen olarak yapımda görev alacak.

- Reklam -

Apple TV+’ın Avrupa’dan sorumlu kreatif direktörü Jay Hunt yaptığı açıklamada şunları söyledi:

“Idris’in Hijack’teki çarpıcı performansı dünya çapındaki izleyicilerin nefesini kesmeyi başardı. Aynı derecede ilgi çekici bir 2. Sezon için 60Forty ve Idiotlamp ile yeniden çalışmaktan heyecan duyuyoruz.”

Hijack 2. Sezon Onay - Apple TV Plus - Idris Elba

Yeni sezonun konusu hakkında henüz bir açıklama yapılmadı. Ancak Elba geçen yaz yaptığı bir açıklamada, eğer ekiple birlikte doğru hikâyeyi bulabilirlerse Nelson olarak geri dönmeye hazır olduğunu söylemişti.

“Bu karakterin geri dönmesi fikrine açığım. İnsanlar eğer bu karakteri severlerse o bu işe kesinlikle varım. Öte yandan bunu isterdim ama onu başka bir kaçırma olayına sokmak istemiyorum.”

Hijack 2. sezon hakkındaki beklentilerinizi Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, TV dünyasından yeni gelişmeler için bizleri Google News’ten takip edebilirsiniz.

Kaynak: Variety

Devrim Beyaz

Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunuyum. 2016'dan beri serbest editörlük yapıyor, çeşitli internet siteleri ve dergiler için haber ve incelemeler kaleme alıyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Mario Levi 66 Yaşında Hayatını Kaybetti

Yazar Mario Levi 66 Yaşında Hayatını Kaybetti

Percy Jackson 2. Sezon Gelecek mi

“Percy Jackson and the Olympians” Dizisinde 2. Sezon Bekleyişi Başladı