in ,

“Game of Thrones” Yıldızı Clive Russell, “The Witcher” 4. Sezon Kadrosuna Katıldı

Clive Russell, Netflix’in fantastik kurgu dizisi “The Witcher”da 4. sezon kadrosuna dahil olan isimler arasına katıldı.

Clive Russell - The Witcher 4. Sezon Kadrosu
- Reklam -
- Reklam -

Clive Russell, The Witcher dizisinin 4. sezonuna şekil değiştiren hikâye anlatıcısı Stribog olarak dahil oldu. Netflix’in Andrzej Sapkowski’nin popüler fantazi destanından uyarladığı yapım, yeni oyuncularla kadrosunu genişletmeye devam ediyor.

Polonyalı fantastik kurgu yazarı Andrzej Sapkowski’nin The Witcher kitapları, önce CD Projekt RED tarafından video oyun dünyasına, ardından da Netflix tarafından TV dizisine adapte edildi. Dünya çapında milyonlarca okur ve oyuncuya sahip marka aynı zamanda spin-off dizileriyle de kurgu evrenini genişletmeyi sürdürdü.

Hayranlar, The Witcher 4. sezon ile Rivyalı Geralt rolünün Henry Cavill’dan Liam Hemsworth’e devredilmesine hazırlanırken Netflix de yapıma yeni oyuncular dahil etmeyi sürdürüyor.

- Reklam -

Clive Russell - The Witcher 4. Sezon Kadro

The Witcher 4. sezon kadrosuna katılan son isim ise HBO’nun Game of Thrones dizisinde 7 bölüm boyunca Brynden “Blackfish” Tully karakterini canlandıran Clive Russell oldu.

Clive Russell, The Witcher 4. Sezonda Stribog Rolünde

Netflix geçen günlerde The Witcher dizisinin 5. sezon ile final yapacağını doğruladı. Platform, yapımın final duyurusu sırasında bir de perde arkası videosu paylaştı. Redanian Intelligence platformu ise videoyu tararken yapıma dahil olduğu anlaşılan yeni bir ismi ortaya çıkardı.

YouTube video

Videoda yer alan aktörlerden birisi Game of Thrones hayranlarının Catelyn Stark’ın huysuz amcası Brynden “Blackfish” Tully olarak hatırlayacağı Clive Russell’dı.

Russell aynı zamanda King Arthur, Sherlock Holmes, Neverwhere ve The Wolfman gibi yapımlarla da tanınıyordu.

The Witcher’ın son iki sezonu yazar Sapkowski’nin ünlü destanının son üç kitabını konu alacak. Russell da dizide kıtada dolaşarak yiyecek ve barınak karşılığında hikâyeler anlatan, şekil değiştiren bir hikâye anlatıcısı olan Stribog karakterini canlandıracak. Ayrıca Russell’ın 4. sezonun açılış sahnesinde Nimue karakterini canlandıran oyuncu Serrana Su-Ling Bliss ile birlikte görüneceği de gelen ilk bilgiler arasında.

- Reklam -

The Witcher Final

Yeni sezona katılan bir diğer isim ise The Matrix ile hatırlanan Laurence Fishburne. Fishburne yapımda vampir Regis karakterini canlandıracak.

Bununla birlikte Freya Allen Ciri karakterini, Anya Chalotra Yennefer’ı ve Joey Batey de Jaskier’i yeniden canlandırmak üzere Netflix yapımına geri dönecek.

The Witcher 4. sezon bölümlerinin ne zaman yayına başlayacağı şu an için bilinmiyor. Ancak platformun 4. ve 5. sezonu art arda çekeceği ve hayranların iki sezon arasında fazla beklemesi gerekmeyeceği belirtiliyor.

Clive Russell’ın The Witcher 4. sezondaki rolü hakkında ne düşünüyorsunuz? Görüşlerinizi Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, dizi dünyasından yeni gelişmeler için bizleri Google News’ten takip edebilirsiniz.

Kaynak: Winter is Coming

Eda Aydın

1992 yılında Bursa'da doğdum. Radyo, Sinema ve Televizyon Bölümü mezunuyum. Filmler, kitaplar hakkında inceleme ve görüş yazıları yazıyorum. Tanpınar'ı seviyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Ahşap Araçlar Neandertaller Gündelik Hayatları

300.000 Yıllık Ahşap Aletler Sayesinde Neandertallerin Gündelik Hayatlarına Dair Yeni İpuçları Elde Edildi

Dragon Ball Super'e Toriyama Sonrası Devam Edecek İsim Belli Oldu

“Dragon Ball Super” Geri Dönüyor: Akira Toriyama Sonrası Devam Edecek İsim Belli Oldu