in ,

“The Matrix”in Yıldızı Laurence Fishburne, “The Witcher” 4. Sezon Kadrosuna Katıldı

Laurence Fishburne, “The Witcher” 4. sezon kadrosuna katıldı. “The Matrix” ve “John Wick”in yıldızı Netflix’in fantastik macerasına adım atıyor.

Laurence Fishburne The Witcher 4. Sezon Kadrosu
- Reklam -
- Reklam -

Laurence Fishburne, The Witcher 4. sezon ekibine dahil edildi. Polonyalı yazar Andrzej Sapkowski’nin fantastik serisinden uyarlanan Netflix dizisi yoluna yeni yıldızlarla devam ediyor.

CD Projekt RED’in oyun uyarlamasından sonra dünyaca üne kavuşan The Witcher serisi, 2019’dan beri Netflix ekranlarında izleyicilerle buluşuyor.

Rivyalı Geralt karakterine hayat veren Henry Cavill (Man of Steel, Immortals, Enola Holmes), The Witcher 4. sezon ile birlikte rolünü Liam Hemsworth’e devretmeye hazırlanıyor.

- Reklam -

Netflix de bu değişime eşlik edecek yeni yıldızlarla yapımı kan kaybettirmeden karaya ulaştırma peşinde.

Laurence Fishburne - The Witcher 4. Sezon Kadro

Bu doğrultuda platformunda yapıma dahil ettiği son isim The Matrix serisindeki ikonik Morpheus rolü ve John Wick serisindeki The Bowery King rolüyle bilinen Laurence Fishburne oldu.

Laurence Fishburne, The Witcher 4. Sezonda Regis’e Hayat Verecek

Laurence Fishburne, Netflix’in popüler fantazi dizisi The Witcher’ın 4. sezonuna katılan son oyuncu olarak öne çıktı. Yıldız aktör, The Witcher kitapları ve oyunlarının popüler karakterlerinden Regis’i canlandıracak.

Tam adıyla Emiel Regis Rohellec Terzieff-Godefroy, The Witcher evreninin tanınmış ve güçlü vampirleri arasında yer alıyor. Gizemli bir geçmişe sahip olan bu karakter, Geralt’ın da arkadaşları arasında bulunuyor.

Laurence Fishburne - The Witcher 4. Sezon Kadrosu - Regis

Fishburne, yeni sezonda Liam Hemsworth, Anya Chalotra, Freya Allan ve Joey Batey gibi isimlerle birlikte izleyicilerin karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

62 yaşındaki aktör yapıma dahil olduktan sonra yaptığı açıklamada, “Oyuncu kadrosuna katıldığım için çok heyecanlıyım. The Witcher’ın harikulade dünyasını keşfetmek için sabırsızlanıyorum,” ifadelerine yer veriyor.

- Reklam -

The Witcher Dizisi Tartışmalı Bir Dönemden Geçiyor

Geçen yıl Henry Cavill’ın diziden aniden ayrılması ve Rivyalı Geralt rolüne Liam Hemsworth’ün getirilmesiyle çeşitli tartışmalar yaratmıştı. Resmi olarak Cavill’ın ayrılışı için herhangi bir neden gösterilmedi. Ancak Cavill’ın Netflix’in kaynak materyalden sapma konusundaki ısrarından hoşnutsuz olduğu yönünde ciddi söylentiler gündemdeydi.

Laurence Fishburne - The Witcher 4. Sezon Kadrosu - Regis Rolü

Sapkowski’nin çalışmalarının hayranı olan Cavill, dizinin uyarlamasında kitaplara sadık kalmanın önemini açıkça vurgulayarak şunları söylemişti:

“En büyük parça, mümkün olduğunca kitaba sadık bir Geralt’ı temsil etmek istememdi ve pek çok hayran da bunu istedi.”

The Witcher 4. sezon için henüz bir yayın tarihi belirtilmedi.

Laurence Fishburne’ün The Witcher dizisine dahil olması hakkında sizin görüşleriniz neler? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Collider


Bizleri Facebook, Twitter, Instagram ve Google News’ten takip edebilirsiniz.

Eda Aydın

1992 yılında Bursa'da doğdum. Radyo, Sinema ve Televizyon Bölümü mezunuyum. Filmler, kitaplar hakkında inceleme ve görüş yazıları yazıyorum. Tanpınar'ı seviyorum.

1 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for alper alper dedi ki:

    Regis mi?

    Bana daha çok Geatan 'ı anımsatıyor, onun da kitaplar ile bir ilgisi yok zaten.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Sand Land: The Series: Dragon Ball Yaratıcısından Yeni Anime

“Dragon Ball”un Yaratıcısından Yeni Anime Dizisi: “Sand Land: The Series”tan İlk Fragman

Yaşlanmayı Geciktirmenin Yolu Bulundu

Bilim İnsanları Yaşlanmayı Geciktirmenin Yolunu Buldu: Beyin Hücrelerinin Aktivasyonu Farelerde Yaşam Süresini Uzatıyor